95

bxcvzd

преди 13 години

някой си фратини казал : "Либия е голяма страна с пустнни райони". Ето този ще остане в историята с откритието си, че Либия е голяма и там имало пустиня.

94

Анонимен

преди 13 години

Досега не стана ясно какво точно е направил Кадафи срещу народа си, освен, че е управлявал доста дълго.

93

Ха Ха

преди 13 години

Не нужно НАТО да те намира бее смешнико овит в мазни парцалии..Важното е че ти съсипаха кочинката! Какво си мислеше жалкото бедуинче че вечно ще е мед и масло ли? Ха ха ***,който се е опитал да се прави на по-хитър от евреите хаир не е видял!

92

ТР

преди 13 години

До "за 83"Брат що говориш глупости,ако кирливите *** ги няма кой ще го слага на майкатии и на женати,и на сестрати.Замисли се малко не ти отърва да ги няма турците,няма как да имаш поколение като се дупиШ на мъже!

91

Кадафи

преди 13 години

"Аз живея още с милиони, но скоро ще ми ги вземат" :(

90

за 83

преди 13 години

Що ли кирливите *** не идете да му помагата? Та дано паднете кат едни герои в битката срещу кръстоносците , пък ние тук ще почерпим че сме се отървали от вас.........

89

кроко

преди 13 години

Гнусните янки започнаха конфликта ама като видяха ,че няма да има келепир се изнесоха като пръдня от ***.Сега "европейското" нато и "дръзки" ще ядът ***!

88

кроко

преди 13 години

На гнусното евейче саркози ,много от близко му идва петрола от Либия, ама май се закучи работата !

87

Анонимен

преди 13 години

С теб съм, Кадафи. Изгони агресорите от земите си!

86

Воврик Бобрик

преди 13 години

Воврик Бобрик Не, това не е от 1 април! Новините са от февруари!Столицата на Либия е в обсадно положение. По улиците се движат банди наемници, които стрелят по местните жители. Поддръжниците на режима на Кадафи нахлуват в болници и нападат лекари и ранени. В града има остър недостиг на лекарства и хранителни продукти. Започнали са прекъсвания в електрозахранването, отбелязва ИТАР-ТАСС. "Изглежда това наистина са последните отчаяни актове. Ако бомбардираш столицата си, едва ли можеможеш да намериш начин да оцелееш", твърди Жулиен Барнс-Дасе, близкоизточен анализатор в "Кънтрол риск".Преди това се появиха съобщения, че либийските ВВС са атакували армейската база в Бенгази, която е превзета от демонстранти.

85

хей

преди 13 години

полумесеците, ще ви и..т мамата кръстоносците,тъй да знаете.

84

Emigrant

преди 13 години

Francia Italia i Velikobritania sa se samozabravili...

83

тъп та дрънка

преди 13 години

гого,ти да не държиш господ за шлифера,че знаеш какво щяло да стане с либия ако не бил кадафи " да я оправи и направи държава"? говориш като комунистите тук,които се пъчат,че през соца било направено това или онова, сякаш без тях живота на българия щеше да е спрял и никой нямаше да е направил нищо /смешна антилогика,ама от *** какво да очакваш друго.../ я си представи,че БЕЗ КАДАФИ либия щеше да е далеч по-развита и цивилизована,можеш ли го?

82

сгх

преди 13 години

Евала на Кадафи, сам се противопостави на агресията на кръстоносците!Давай, братко Кадафи!

81

Анонимен

преди 13 години

С удоволствие бих отишъл в държава където САЩ успешно са изнесли демокрация като : Япония, Германия или Южна Корея...Ще говоря с Уорллик, да ти прехвърли стипендията на ЦРУ! И аз бих отишъл в Куба, говорих преди време с Терасита Капоте, но имало над десет хиляди като мене...Давали са апартамените си, за да изкарат няколко години човешки живот.

80

Воврик Бобрик

преди 13 години

По-рано днес либийските ВВС нанесоха удари по жилищни квартали на Триполи. Очевидци разказват за кланета в либийски градове и села. Либийският лидер Муамар Кадафи нареди да бъдат екзекутирани пилотите, отказали да изпълняват заповеди. Бойната авиация е използвана и срещу демонстранти от източната част на страната, които са се насочили към столицата, съобщи телевизионният канал "Ал Арабия", цитиран от ИТАР-ТАСС, предаде БТА.Ех, ЦРУ, пак попрекали...

79

Уилям Хейг

преди 13 години

Либийският лидер Муамар Кадафи е напуснал страната и бил на път за Венецуела, съобщи британският външен министър Уилям Хейг...Е, преди време беше, да не искате да кажете, че ЕС са долни лъжци?

78

галактика

преди 13 години

Политиката става все по-*** дума.

77

Марк до 72

преди 13 години

Живееш със стари представи!Вече не са по-добре от нас!В сръбската преса постоянно се тюхкат, че за първи път от много години заплатите им са по-ниски от нашите!Питай сърби, ако познаваш!

76

akud

преди 13 години

hahhaha тоя прстия пес на пустинята кадафи говори от оня свят....