65

ves666

преди 13 години

tia ot dans sa kradci moshennici donosnici bivshi prevtatadjii niakoi ot izmennici na rodina no vse pak ima i chitavi hora chestni koito rabotiat za rodinata si ,no shefovite sa im bandugi intriganti dalaveradjii.

64

Читател

преди 13 години

Интересно, връзки, и то стабилни, с ДАНС има лицето Асен Омеров. Янето е само пощенска кутия. Поредният разкаял се е бивш внедрен агент на МВР в групата ДДС-арите. И тъкмо този агент е пропял и то точно когато ръководството на РЗС привършва димките. Това ако не е номер на Трактора, здраве му кажи. Понеже Петров е опитен и обигран агент,той е пуснал стръвта на Тримата от РЗС и те са я глътнали. Само че вече няма публика - тези, които пеят дитирамби за Янчо, са хора от неговото обкръжение уж били привърженици на ГЕРБ, БСП или царедворци, но като чули Яне Сандански, сменили партията и вече са зад Янчо. Или лицето ХХ гласувал за ГЕРБ, но вече се отчаял, въодушевил се от Янчо и вече само за него ще гласува. Хайде сега, не сме проЗДИ и не берем доматите с коловете. В Македонско може сигурно там ги продават със стъблата, привързани към кола...

63

Жорж

преди 13 години

До #56: заглавието на коментара е добро: Яне си е пич! Не съм сигурен само дали след "пич" не следва да се постави окончание от женски род - може би тка ще прозвучи по-добре. Тактиката на РЗС е пределно ясна : хванат някой "разкаял" се от противниковия лагер и той започва да си признава неща, за които преди това и той самият не е знаел, след което направят проверка и се оказва, че първо "призналият" си не е работил в съответното звено, второ не е имал достъп до съответната информация. Справка: бившият служител на ДАНС ,който се съсипа да си признава пред Сл.Трифонов, пред комисия от НС и т.н. Накрая се оказа,че не е имал достъп до прихванатитите със СРС разговори. Така че не заблуждавайте коментиращите ,че не е било лицето А (Янчо), а било лицето В (Георгиев). Този план е съставен на друго място, от човек, работил в ДАНС, а ръководството на РЗС в лицето на славната Тройка Янчо-Ем.Василев-Семов се е съгласило да играе за пореден път срамната роля. И се е пръкнал Георгиев. Утре ще бъде напр.Иванов, сетне Драганов и накрая пак Янчо.

62

Smechen

преди 13 години

Материалното състояние на сем.Данаилови видимо се повишава от средата на 2008г.Пролета на 2009 е имало акция на органите на реда,при която са намерени повечето от неща,както и сега.Всичко е приключило с решение на прокурор,че няма данни за престъпление.Кой бе на власт тогава и след сигналите на кой ДАНС реагираше като кученце сами се сетете.Преждевременното провеждане на акция"Дедесарите2"от ГДБОП,НАП и ДАНС е провокирано от пореден опит на Гущера да бъде сплашено изнудвано от него лице.

61

до 56

преди 13 години

Глупостта е безгранична,пич!Нема да се плашиш,не си сам!

60

Анонимен

преди 13 години

Янка отново в битка :)))

59

1

преди 13 години

до гражданин ,тези истини не ги казва яне ,а СТАНИСЛАВ ГЕОРГИЕВ ,но вие заблудените гербери не може да разберете,така че не плюѝте яне ,а внимаваѝте коѝ го казва,но вие сте едни заблудени овце.

58

Мачкай Яне

преди 13 години

Мачкай Яне гнусните гейберокомунисти!!!

57

Гражданин

преди 13 години

Леле, този от Сандански пак ли се обади! Не разбра ли,че вече не е интересен? Друго си е , ако напр.гръмнеше този път жилището на Трактора! Ама после и Гърция ще му стане тясна! Иначе фитилите му вече не хващат дикиш. Следващият път може да обяви,че ББ е участвувал в атентата с/у папата, а М.Найденов е продавал кокошки, заразени от чума с цел да унищожи българското животновъдство. Виж, ако каже, че напр. вицето Дянков е вреден и за кабинета, и за България, може някой да му се върже.

56

Яне си е пич

преди 13 години

Абе не знам ама почнах да си му вервам на Яне /а не само аз/. До сега кво каза всичко верно излезе и за Цвъци и за Иванов и за СРС-та, абе всичко си е истина... Просто Яне си е пич....

55

БОРИС

преди 13 години

ЯНЕ КОГА ЩЕ ИЗВАДИШ ЗА МИРО НАЙДЕНОВ ИЛИ ПОЛУЧИ ДОСТАТЪЧНО КИНТИ

54

rumen221

преди 13 години

Приятели,Тази бандитска групировка - ДАНС, не я ли направи Премиера в правителството на Ахмед Доганов и "тато де тути капи" - "Младият милиардер"...И после, какво стана с МИЛИАРДИТЕ откраднати от МУРГИНА...???

53

Анонимен

преди 13 години

Доносниците,никой не ги обича.

52

Бачо

преди 13 години

Браво Яне само ти събра смелост да се изправиш срещу гербо-комунистите.Всички видяхме,че Боко е престъпник и е замесен във всички измами и кражби

51

анонимен

преди 13 години

ех управници наши....така сте нагазили в *** чеееее...

50

IND

преди 13 години

Не знам кой би повярвал ня Яне каквото и да каже, тази комунистическа *** е за затвора!

49

Анонимен

преди 13 години

По телевизиите освен Канал3 нищо не казаха.Това ми намирисвана цензура.Ето затова сме след африкански държави по свобода на словото.

48

IND

преди 13 години

Бенката защо си е махнал бенката. Явно защото Трактора не го харесва така и не му става :)

47

TOM

преди 13 години

KOI GNYSEN GEI OT OSRANIA GROB SLAGA MINYSI NA ISTINATA S NAS LI SE PODIGRAVA ISE KRIE STRAXLIVIA ***

46

2011

преди 13 години

България 2011 година.Арест на ПолициятаАрестувания - Не ме арестувай , аз съм Полицай на служба в Мафията.Полицая - Затова те арестувам,аз съм Мафиот на служба в Полицията.