10

TTH

преди 13 години

last.fm там можеш да да добиеш представа какво се слуша

9

Анонимен

преди 13 години

Ама как само се надявам, ,,Заблеяло ми агънце,, да е в топ 10.Пу, пу, пу !!!

8

до ЕЛ КАПИТАН

преди 13 години

ИБРАХМАМУЛЯМ ХАБРАЧУЛЯЧКУМ!!!

7

ЕЛ КАПИТАН

преди 13 години

Той е! И то в топ10

6

гочето

преди 13 години

е,,ми то тогава и пешо от павел баня трябва да е в класацията

5

Анонимен

преди 13 години

Да, ама нали се сещате, че въпросните "изпълнители", както и истински такива изкарват пари от всяко кликване на качен от тях клип. Един Джъстин Бийбър има сигурно 700-800 млн. гледания на 2-3 песни в YouTube. Това са доста пари....

4

мадоберач

преди 13 години

милко калайджиев е номер едно във всички земни и извънземни класации!!!той е най яркото доказателство че има извънземни,и че и те както и м=ние сме завършени простаци!!!да живее бойко подрисков-мениджера на нашето племе!!!!!!

3

бай Иван

преди 13 години

Според мен истинската класация и тази по брой продадени албуми не зависимо дали са на СД или теглени платено.Човек вади пари само за това което харесв итова е реално..

2

Шрек

преди 13 години

По тая логика Икебаната и други музикални инвалиди са номер 1 в България. Това е ***, не класация!

1

Иван

преди 13 години

ОФФФ неразбраха обаче, че има много клипове които се гледат ей така от любопитство да видят колко е некадърен даден изпълнител да му се посмеят и в крайна сметка не им хареста клипа или песента !!! Не всичко което се е гледало милиони пъти се харесва гледа се от любопитсвто. Клипа на Лейди гага съм го гледа веднъж да видя за кво се вдига толкова шум и не ми хареса нито песента !