22

Анонимен

преди 13 години

Абе спрете с това "танкове Майбах". Майбах са двигателите им. А това на снимката е Stug.

21

MAVERICK

преди 13 години

Sprete se be hora vsi4ki stanahte golemite razbira4i kato ne ste kompetentni v dadena oblas nqma da pi6ete gluposti da draznite horata...

20

Емил

преди 13 години

Това на снимката е голф 3-ка откъм ауспуха

19

Емил

преди 13 години

Готови сме за филм наистина.Ето и началото на сценария.15 танка Панцер са дислоцирани от Африка към България на път за Сталинград.Ролята на 15000 кашици изпълняват *** от Столипиново(почернели в Африка немски войници).След това действието се прехвърля директно в Столипиново,демек в Сталинград.Декора без допълнителни поправки изглежда точно като през 2-та свтовна и то яко бомбардиран.

18

Червената помия

преди 13 години

10, Хохо, за бастисването на Т34, както и на всичко в тази армия, питай Костов, Паси, хубавото Наде.Командата тогава беше "Бегом към НАТО!" и се очакваше да потекат реки от мед, масло, пари и нова бойна техника.За това тогава гледахме по телевизията как с ацетиленовата горелка режеха оръдията на Т-34-ките, как сваляха от въоръжение чисто отбранителни системи оръжия, как американците мереха дебелината на бетона на ракетните ни силози.Как рязаха крилете на самолетите.Е, резултата го видяхме .

17

Червената помия

преди 13 години

Явно Аню се е засрамил, и спешно стяга останалата ни бойна техника за Гергьовския парад догодина.То, другата ни техника или е в Афганистан да печели пари за държавния ни бюджет, или плува покрай Либия, срещу което ще ни разрешат концесия на един петролен кладенец.Само това ни остана, време е да си ги стегнем и да дефилираме на парада догодина.И още нещо-къде е блока с маршируващите генерали и висши офицери на парада?Та те са 80% от армията ни сега?Няма да се учудя ако има и кавалерия вече.

16

Анонимен

преди 13 години

Нали помните благодарение на кого, поне за кратко, имахме цялата си етническа територия, обединена в държавните ти граници?

15

Анонимен

преди 13 години

Истината е че това е поредната грандиозна далавера. Тези танкове струват много пари (спомнете си, че съда ги оцени по 1 млн. евро парчето). В далаверата са включени военноисторическия музей, един помошник прокурор една зам. министърка и един началник на политически кабинет. Далаверата е наистина грандиозна!!!

14

Бояна ООД

преди 13 години

Танкове от ВСВ имаме и немски, и руски. Киностудия имаме. Остава само да купим малко американски и английски таралясници и можем да снимаме филми на тема ВСВ, който поръча. Ако руснаците поръчат, докарват малко артисти през зимата и са готови. Ако германците поръчат, ще е малко по-трудно, но с дребни вложения в декор пак става, особено сега когато имаме толкова запустели села - изглеждат превзети с бойни действия. За битката при Тобрук имаме доста масовка от ЦК, само пустиня трябва ...

13

feldmarschall

преди 13 години

Za va6a informaciq tank Maibah ne e imalo nikoga, samo dvigatelq e Maibah, no tova negramotnite jurnalisti nqma kak da znaqt. Na snimkata po-gore e pokazana gornata 4ast na samohodna artileriiska ustanovka, Sturmgeschutze. Vuprosnata e na bazata na Panzer Kampfwagen 3 (po-kusno i 4), kato gornata modifikaciq e s gladkostvolno 75 mm orudie L75. Izmejdu zarovenite tankove nai-mnogo da ima Panzer 3 ili 4, no v nikakuv slu4ai Panzer 6. Te sa izklu4itelna rqdkost.

12

Анонимен

преди 13 години

Много се радвам като ги оправят ще отида да ги видя до Ямбол. Амо може една бройка и за военно историческия в София да пратят :)

11

VOENNA MOST

преди 13 години

ETO I TANKOVE STE IMAME DANO POPRAVIAT I RUSKITE PODVODNICI DETO GI NAMERIHA KRAI BURGAS

10

ХОХО

преди 13 години

Че Т34 бе на въоръжение в армията ни до осемдесетте години на миналия век. Кога успяха да ги батисат, че сега да е толкова ценен експонат?

9

Хихо

преди 13 години

Какъв танк "Майбах" бълнувате?! Това е Панцеркампфваген 6 или казано "Тигър"1. Произвеждан е от Хеншел и син, дизайнът пак е Хеншел. Да, двигателят е на Майбах. По същата логика може да се кръсти и Круп, защото стоманата е произведена от Круп...

8

Анонимен

преди 13 години

"Ремонтират" ги, че да може Боце да отклони още някой милион за купуване на ромски гласове по изборите.

7

баф

преди 13 години

Сигурно ги ремонтират, за да ги вкарат на въоръжение...

6

Един Българин

преди 13 години

Щрос, незнам дали си на ти с моделите немски танкове от времето на втората световна война, но в голямата си част те се наричат Panzer (вариант). В някои модели е съкратено Pz. Яг е съкращение от "ловец" и съответно механизираните противотанкови са се казвали JagPanter, JagTiger (с името на съответния клас танкове).

5

Макаров

преди 13 години

Ми ся кой ще на пази от Турция

4

Щросмайер

преди 13 години

Танк "Панцер Майбах" е същото като да кажеш "рент а кар под наем". Немската дума за танк е "панцер" ("Panzer").

3

Полковник Стуци

преди 13 години

до АзъНе просто розово, а "Пепел от рози металик". Така бяхме боядисали онези легендарни БМВ-та.