18

HAS

преди 12 години

"Оказа се обаче, че освен Матеус, и Йоана има дълъг списък от мъже. " Ахахахаххаха значи и наш Лотар има дълъг списък от мъже....

17

Емил

преди 12 години

Леле Лотар,бая го загази.Сега ядоса Кличко и ако те сгащи ще ти потроши кочинката.

16

Кондю

преди 12 години

ортак,баджанак,все е бардак....

15

аз

преди 12 години

бате, някой се е объркал пак ти казвам. Чул-недочул за жаргона "баджанак" и почнал да го използва за каквото му падне. "Ортак" е точния жаргон тук. !

14

do 8

преди 12 години

Бате, на разговорен "жаргон" двама мъже стават "баджанаци" след като спят с една и съща жена, така си говорим с приятели и не съм го чувал само от едно място. Верно е, че е малко несериозно да се използва такъв език в новинарска статия, но все пак аз лично нямам против малко разчупване на скучния новинарски стил.Айде със здраве :)

13

az

преди 12 години

"ортаци" се наричат мъжете правили секс с една и съща жена. Баджанаци са тези на които жените им са сестри. Някой лошо се е объркал!

12

mm

преди 12 години

ба, много **** тоз гном бе !

11

ихоо

преди 12 години

Голям , малък списък....мене там ме няма (за съжаление) - другото не е важно .

10

Анонимен

преди 12 години

ей тва е ***, не като Гондзю

9

Кондю

преди 12 години

Баджанак,балдъза,..........някой , е.бе два *** !!!!......хахахахахахаааааааа

8

Анонимен

преди 12 години

Дай боже всеки му такава играчка като на снимката!

7

Език мой роден...

преди 12 години

Годпода "редактори", защо не пробвате някой път, просто за разнообразие, да прочетете втори път какво сте написали преди да го публикувате?1. "Модел на бельо направи Матеус баджанак с Кличко и Стинг" - Според Български тълковен речник баджанак е:"Всеки един от съпрузите на сестри по отношение на другия."- Тоест оказва се, че Йоана сама си е сестра...2. "Оказа се обаче, че освен Матеус, и Йоана има дълъг списък от мъже. "-Брей, не знаех, че освен всичко друго Матеус бил и хомосексуалист.

6

ринго

преди 12 години

дано не започнете някой ден да изброявате постиженията на някоя от нашите манекенки че списъка ще изглежда така - *** Крика Кирката Лопата Пилата Менгемето Скобата Ментата и т.н.до 2-3 иляди имена.Справка Никито Лозанова и още знайни моми курвендрели.Те за това са сътворени за кефа на хора с портмонета.Стига ни занимавайте с Матеус той е свободен човек и може да прави каквото си иска.

5

Анонимен

преди 12 години

Дълъг, дълъг - колко да е дълъг? Може ли да настигне нашата Николетка? Ъ, ъ.

4

Анонимен

преди 12 години

Напишете във вбокс ---> Национален протест срещу *** на България <--- И гледайте!!!!!!!!!Обаче не се ли дигнем НИЕ ВСИЧКИ, след 20-30 години няма и да можем,щото ще сме малцинство в собствената си държава !!!Помислете над това ДНЕС, за да не съжелявате УТРЕ !!!

3

Choco

преди 12 години

Тоя няма ли да се захване с националния ли ще четем само за тва с кой спал ? Те и нашите футболисти са големи женкари, но не за това им се плаща.

2

Онанимен

преди 12 години

Голям праз! Да не би да и извадили окото Стинг и Кличко?

1

Анонимен

преди 12 години

Матеус няма насита.