51

emulym

преди 12 години

50

ай-вай

преди 12 години

Срам за България !Магистратите ни поголомно не спазват това ,което се изисква от редовите граждани.Морално основание нямат да изискват от другите това,което те не са.

49

Анонимен

преди 12 години

Напишете във вбокс ---> Национален протест срещу *** на България <--- И гледайте!!!!!!!!!Обаче не се ли дигнем НИЕ ВСИЧКИ, след 20-30 години няма и да можем,щото ще сме малцинство в собствената си държава !!!Помислете над това ДНЕС, за да не съжелявате УТРЕ !!!

48

JollyRoger

преди 12 години

"Наблюдаващият прокурор по случая ще прецени дали има достатъчно доказателства, за да бъде повдигнато обвинение по отношение на магистрата и ако има такива, то ще бъде повдигнато." : )

47

agostina

преди 12 години

dumite svarwiha ,s koito moze da se izbroi wo za pasmina sa sadii, prokurori, poliziq v bg. i ne samo.

46

шимба

преди 12 години

43-ти забрави наркомани,*** ,мутри и психопати!!!

45

Анонимен

преди 12 години

Демокрация и независима съдебна система /мафия / Ура!!

44

!

преди 12 години

Обаче когато от ЕС ни критикуваха за съдебната система комунистите нагло казваха "няма доказателства", помните ли?

43

жаго

преди 12 години

какво Европа бе хора - тука е Гнусистан - ***, пияни *** , ***, чалга -уруди, *** - по някое време заедно с Византия ще ни изгонят от Еврозоната . Бойко задържа положението до някаква степен, но простотията ще вземе връх скоро отново.Деградация и гнусотия навсякъде

42

тука има - тука нема

преди 12 години

"Съдийката от Пазарджик Майа Попова е шофирала с 3 промила алкохол в кръвта""Наблюдаващият прокурор по случая ще прецени дали има достатъчно доказателства, за да бъде повдигнато обвинение"що не вземат всички да се гръмнат в тая жалка държава !!!

41

Бг.

преди 12 години

и тази ще отсъди ? то 3 промила са повече от кило бодка бе (браво изучило се детето)

40

Анонимен

преди 12 години

sadii prokurori i policai pijat kato smoci

39

"Наглите"-

преди 12 години

Тази съдийка дава пример за достойно поведение на магистратите в частния живот с 3 промила алкохол в кръвта; тримата съдии от ВАС- Урумов, Икономов, Генков дават пример на дъщерите си как се вземат по втория начин ОПС-имоти , ангажирайки ги за паравани; ВСС пък дава пример как вместо да уволни посочените трима тарикати, ги оставя на работа; съдия Паунова показа как се оневиняват Маргените, а съдия А.Йордановова осъди условно Ковачки за скрити данъци в размер на 16 млн.лв; сетне нахока и журналистите от в-к Труд,че няма никакво намерение да обяснява на медиите какво е напарвила. Въобще ,чернодрешковците, вкл. и тези с поли от тях, които са над 70% от съдиите, хич не си поплюват. А депутатите , които единствени могат да вкарат в пътя наглите и безсрамни служители на Темида, не се помръдват да ги направят изборни на всички нива и да им покажат, че БГ е парламентарна република и който магистрат смята да си гледа съвестно работата, да остава; който е свикнал на бързи печалби и на трите Н 3Н: независимост-несменяемост-некадърност, да си търси друго поприще.

38

Анонимен

преди 12 години

каквито са ни съдиите такава ни е и държавата ПИЯНА.

37

Анонимен

преди 12 години

каквито са ни съдиите такава ни е и държавата ПИЯНА.

36

Анонимен

преди 12 години

ами каво да очакваме от съдиика,чудно би било ако не е пила.

35

Хаджи Ахил

преди 12 години

Ако погледнеш - и те са хора. Ама като помислиш,че се ползват с някои привилегии /имунитет,независимост/ от което произлиза и повече задължения и отговорности. А тая сега Висшия съдебен съвет ще я накаже с предпоследно предупреждение. Там, където съдия е избирателна длъжност такава "съдийка" няма да помирише такова нещо като съдийската тога.

34

Мартин

преди 12 години

Отивала е на работа, да произнесе някоя справедлива присъда !

33

до Марадона

преди 12 години

Значи е карала пияна и без книжка, още по-лошо,

32

Марадона

преди 12 години

Познавам въпросната съдийка !Тя е свястна жена всичко това е долна инсинуация тя никога не е карала курсове за кола камоли да има книжка!!!!!!