111

[[[

преди 13 години

Г-н Б. виждаме, че сте доста компетентен по отношение на централата в Япония, тези хора трябва да се получат от нас, та дори и от Вас самия. След като нашия АЕЦ е вдигнала толкова производството (7%), не се учудвам, че и тока ще скочи от 1 Юни. А тези 70,5 млн. евро кааак ще ни се отрази на джоба, ако знаете г-н Б. няма да Ви казвам, та нали сте компетентен по всички въпроси, защо да Ви казвам!

110

мо

преди 13 години

Оплачете се де, всичко изчетох и не разбрах къде е това хранилище, да не е старото до Ихтиман?Тя тая работа със съхранението на отработеното гориво не е лесна

109

До анонимен 108

преди 13 години

И само от време на време се обажда на Танов да върне приятелчето му дето рита с него в Митницата, че бил зле на новото място, или да разкара инспекторите от еди коя си фирма. Или може би като кмет на столицата се оправи поне с един проблем - да речем ***. Или като глав сек при царя освен да броеше труповете друго не правеше. Или сега уж срещу БСП пък прави всичко за големия шлем на Гоце.

108

до 108

преди 13 години

Компетентно?!?!Обосновано?!?!Без празнодумия и демагогия?!?! Знаеш ли въобще значението на тези думи?!?! Ще ти дам дифиниця за демагогия- Преднамерено въздействие върху инстинктите и чувствата на масите чрез лъжливи и примамливи обещания за постигане на користни цели.Примери за лъжливи обещания от страна на Негово Безумно Величество искаш ли?

107

Милена

преди 13 години

Борисов да вземе да си оправи мозака, а Японците ще го оправят Бойко като му дойде времето

106

Анонимен

преди 13 години

Най-добрият! Факт! Няма никой от останалите партии, без Сидеров разбира се да му излезе насреща и да го победи в спор по която и да е тема. Така добре им слага тапата, само с по няколко изречения, ама точно и на място. Много добре се изразява, компетентно и обосновано, няма празнодумство и демагогия. За това е разбираем за хората и те виждат, че този човек наистина милее за родината, а не е някакъв алчен продажник или похотлив пиандурник. Човекът си гледа и си върши много добре работата на прем

105

Българин

преди 13 години

Предлагам борисов да бъде натоварен на мощна ракета, заедно с 10 000 тона радиоактивни отпадъци и да бъде изстрелян в дълбините на Космосът - колкото по-далеч, толкова по-добре.

104

Браво Бойко!

преди 13 години

Евала бе Бойко, покажи на ти блюдолизци как се управлява, това е истинския премиер, винаги има конкретен отговор, няма празни приказки, като каже нещо значи е казано. Нема лево, нема десно, професионалист от всякъде, за всяка тема от обществения ни живот има компетентно и правилно становище. Ай лав ю Борисов. Ти си

103

Стоян

преди 13 години

"при откриването на хранилище за сухо съхранение на отработено ядрено гориво."ЗАЩО ПОД*****Е НИ Е ДА ИМАМЕ ХРАНИЛИЩЕ ЗА ЯДРЕНО ГОРИВО !:!?!?!?!?!?!?!НАЛИ ВСИЧКО ОТИВА В РУСИЯ НА ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ ОТ ЖИВОТА ... КАКВО Е ТОВА НАХАЛСТВА ДА ОТКРИВАШ ПОДОБЕН ОБЕКТ ...

102

Стухов

преди 13 години

Господа , трябва да се гордеете с Вашия министър-председател . Той е нашето слънце ! Това е най-силния мъж от 20 години , а ще се окаже и най-умния.

101

Анонимен

преди 13 години

*** ***

100

Анонимен

преди 13 години

Човека е свръхкомпетентен. Не забравяйте, че е пожарникар и е по-prophet от всички! Пълен е с акъл, не виждате ли?!

99

ванго

преди 13 години

Г-н Борисов, вместо да подсичате министър Найденов в Япония, трябваше да предупредите японския министър председател за надвисналата опастност над страната на изгряващото слънце. Ако бяхте направили това, сега японците щяха да ви боготворят, а то стана така че тук българите ви псуват.

98

trunk

преди 13 години

Давай Бойко....оправи и Японците....ти си пич.Все пак си чел една книга....може и за ядрената енергия да е била.

97

Brrrr

преди 13 години

EI go-vna! Prorok boko,pokayte se i shte spasi i vas!

96

горския

преди 13 години

Всичко мара втасала Япония ще оправя.Тиква!!!!

95

Анонимен

преди 13 години

Ще бъда лаконичен: да.

94

Анонимен

преди 13 години

Бащица? От четене на трудове по ядрена енергетика ли не остана време да се обръснеш?

93

Cs

преди 13 години

Boko stiga ni balamosva na vseki e qsno ,4e belene 6te se krade qko i toka se pravi za iznos .

92

Анонимен

преди 13 години

Не става въпрос за АЕЦ по принцип, а за строенето им в сеизмични зони.