6

yshrgmmwi

преди 12 години

k7O8ZM , [url=yujvhtovkxrj/]yujvhtovkxrj[/url], [link=dzmqqcjeelgs/]dzmqqcjeelgs[/link], dsdznechzmst/

5

от №1

преди 13 години

Благодаря за вниманието. На всяко нещо мярката му е майката. НО, за съжаление, никой няма печалба от това.P.S. "Всяко зло за добро" също звучи познато, нали...Аз лично при грип винаги оставям висока т-ра, тя е за кратко, и оздравявам за 3 дни. Защото е предназначена да умори вирусите-причинители на болестта.

4

някой

преди 13 години

До: номер 1Да, това е така, повишената телесна температура е защитна реакция на тялото.Обаче, както пише накрая на статията, по-високи температури могат да увредят тялото, така че - всяко нещо да е с мярка!

3

Анонимен

преди 13 години

Това означава, че ключът за всичко е у нас. Тялото разполага с механизми на защита само. Би трябвало да се проучи опитът на поколенията и да се развиват правилно и стимулират те, а не само лекарства, които имат странични действия, операции, терапии и т.н.

2

Анонимен

преди 13 години

Холандските учени май са закъснели - някои народи лекуват рак чрез заравяне на тялото в горещ пясък, а в северните страни сауната е профилактика.

1

Анонимен

преди 13 години

за който не знае - Сега ясно ли е защо тялото само вдига температура до тези стойности? За да мори болните клетки периодично. А ние си сваляме температурата и спим спокойно. Да живеят таблетките и фармацевтичната индустрия.