115

Анонимен

преди 13 години

Защо не е поставяла условия когато ДРУГАРИТЕ ПОДПИСАХА С ТУРЦИТЕ?ТО ДА СЕ СНИМАШ С ГОЦЕ И ДА СИ КУКЛА НА КОНЦИ СЕ ИСКА МНОГО АМА МНОГА ПОДМАЗВАЧЕСТВО!СЕГА СИ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА!ХА хА ХА...НА НАС ТЕЗИ НОМЕРА ЗА ГОЛЯМАТА "ЛЮБОВ" КЪМ НАРОДА И ПОЛИТИЧЕСКИ МАСКАРАД ни е много ,ама много добре известен!ОТ ДЕТСТВО ТА ДО ГРОБ СЕ НАСИЩАМЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКА ЛЮБОВ КЪМ НАРОДА!

114

ани

преди 13 години

какви притенции има кмета на перник-нали е от бсп,къде беше преди две години ,нали пак в кметството -защо не са подписали доп.споразумения;сега прави въртели защото така са наредили от поситано -колкото повече се мотат толкова повече ще плюват@

113

попа

преди 13 години

109, прав си че на управляващите друг им е виновен - той затова Саркози натовари де що има *** и айде обратно без да му е много зор, щото и той много се съобразява. Гледам че никой още не си е срязал ритуално вените заради това му дело. Само на вас простоватите герберчета друг ви пречи. Да знаеш че това е една от теоремите на комунизма - ама ти като пребоядисан комунит го знаеш.

112

Обречена работа

преди 13 години

Турските фирми си оставят ръцете с некачественото си строителство. Недай Боже един земетръс от 6 -та степен и ще цъфне всичко, което са правили. Строят нови блокове, разрушават пътищата и после... *** ги гони. Наоколо всичко е кал и мочурляк. Слаба ракия са те. Ама някой за комисионни за сметка на купувачите ги наема. Аман от неграмотност, аман от продажност.

111

Smart

преди 13 години

Много си е права пернишката кметица! Смятам, че всеки/всяка фирма трябва да се научи да си върпи работата качествено и според споразуменията, което в Б-я не се наблюдава особено.А, Плевнелиев ни е ясен, този мушморок, той си гони неговите интереси и изобщо не му дреме за последствията...

110

Скандал

преди 13 години

Ами сега Бойко к'во ще открива в неделя :))))))

109

НФБ

преди 13 години

185 милиона евро е цената на магистралата!!! За колко километра? Тази цена е многократно по скъпа от цената на км магистрала в западна Европа!!! Как става това при положение че заплатите плащани тук са многократно по ниски! А тяхната калкулация влиза при оформянуто на крайната цена! горивата и те са по ниски от Запада така че никак не е логична тази цена! яко крадене има и печалба за комисионни!!!

108

гост

преди 13 години

Какво хулите правителството? Да не би то да е сключвало договорите с турската фирма? То просто нямаше избор, приклещено от изпипани договори, които в никакъв случай не са в наша полза. Същото беше и с летището, с електроразпределителните дружества, с мобилните оператори и да не изреждам. Дано да се пребори жената и турците да си досвършат работата. Някой преди време е спечелил от тези договори и сега друг обира помията. Успех желая и дано се разреши въпроса в полза на България!!!!

107

4o4ko

преди 13 години

За съжаление, ще я принудят да подпише само срещу обещания.

106

Pernik

преди 13 години

Бат Бойко,сечено през пръстите,а?Браво на кметицата!Перник ще излезе на война,но евала на Бойко ,няма да направи!Ясно ли е?

105

Анонимен

преди 13 години

Айде Боко да те видиме сега с акт 16 лесно ли се взима.....

104

Граничар

преди 13 години

Искам КПП на края на магистралата и входни визи за перничани.

103

miro

преди 13 години

абе тези гербери защо не инвистираха милионите в селското стопанство както зове великия им вожд ами се спуснаха към наи голямата далавера пътищата с размах?а ми там са готините комисионни а как и с какво се строй никои не знае.да разработят пустеещите земи да започнат да изхранват черните от Африка може и да имат милиони печалби в кратък срок да дъдът пример като са толкова можещи защо не го направят?

102

dido

преди 13 години

Браво една кметица да застане лице с / у лице с гербери това е геройство Лъжат селото й и след тах оставят разруха а сямо се хвалят че кои знае какво са направили готови на всичко нищо че след това хората ще се чудят без пари как да се оправят в тази малка община. срам и позор и още веднаж браво на кметицата Не подписваи жена да докарат машините за 2 дни да ви оправят нещата Подържаме те

101

Анонимен

преди 13 години

pernik e na nekvi 20 min do sofia

100

AZ

преди 13 години

e to biva vsichkite da ste s promiti mozuci, politicheski naklonnosti i drusani s nqkolko neshta ednovremenno, ama kak puk edin ne se nameri da kaje neshto smisleno i bez obidi v toq forum be.. bulgarska rabota! Chujdencite sa pravi, chernogledi sme i se pliuem poveche ot kolkoto trqbva, nishto chudno che jultite vestnici procuvtqvat - vseki gleda na drug seira i zlobee i se kefi..

99

Червената помия

преди 13 години

До 93.Само едно питане към теб имам:Коя чужда фирма проектира и построи виадуктите на Витиня едно време, и колко Български пари изнесе навън като печалба?

98

Валката

преди 13 години

Няма няма АКТ 16, но в неделя ще открием поредния обект от национално значение напук на ония некадърници Станишев и подлогата Доган, които съзнателно спъваха и оскъпяваха проеката, за да може да ни изолират още повече и да нагушим турската фирма, некадърна фирма....

97

недоволен

преди 13 години

Какво ли се дърпа таз кметица за акт 16 като ББ вече е наточил ножицата. Все още някои хора се правят на принципни а всички знаем че нещата в България се случват след решение от Дондуков 2 или това е поредния пазарлък за повече средства за Пернишкия регион. Трябва да приветстваме повече такива мероприятия.

96

Анонимен

преди 13 години

естествено нали е от БКП...правителството трябва да се саботира...