160

glfceo

преди 13 години

ZOtKKG , [url=etetedjidnxn/]etetedjidnxn[/url], [link=rhzqtscjmxbj/]rhzqtscjmxbj[/link], owvnoudehvxs/

159

ZAX

преди 13 години

"Минусите" пред коментарите на "Мутрата" и "Софийска мутра" са поредното тъжно доказателство, че сме *** народ. Лошото е, че ще става все по-зле.

158

НФБ

преди 13 години

каква е разликата между рушвет и комисионна!!! Когато един политик нанесе щети за милиони на България заради сделка в която е получил няколко стотин хиляди като комисионни ,,,тук няма наказание това не е рушвет а законно придобити пари! цецко а не само той като получават стотици хиляди заради някакво проучване това законно ли е2 нали са имали възможност за това благодарение на поста който заемат! няма ли конфликт на интереси и защо това се нарича комисионна а не корупция!!!

157

БГ

преди 13 години

Това го знаем,нищо ново под слънцето.Нали щяхме това,нали щяхме онова,колко време трябва да мине за да върне заграбеното.Миналото се забравя,залъгват ни с някои престъпления и те докато ги осъдят се променят доказателствата.Искаме работни места,искаме заплащане в срок,искаме да си платят взетото от държавата без пари,да се напълни бюджета с краденото.Толкова ли е сложно.Не трябва да влизат в затвора,само да си платят реалните пазарни стойности на взетото.Това са 30 млрд.най малко.АДИ БЕ.

156

Анонимен

преди 13 години

Vox populi - vox Dei

155

Сад_Съм

преди 13 години

Те хората си знаят , че ако не става с пари , става с МНОГО пари . *** държава ! Искам да се махна от тук ...

154

чужденец

преди 13 години

Нищо ново! В колко много латиноамерикански и други държави престъпността и престъпното поведение са си начин на живот, ама българинът нали си е гузен, си мисли че в светът всичките проучвания, за него се отнасят !

153

Васил

преди 13 години

Браво на Центъра за изследване на демокрацията!Откриха топлата вода!

152

до 167

преди 13 години

Радвай се :( На брат ми като му разбиха колата *** за да му откарднат акумулатора, оставяйки седалка за 400 лв и касетофон за 300, диспечера каза да сме дошли с колата до районото да сме попълнели някакво оплакване или заявление!!! След искане на имена и заплахи за последствия от наша страна, дойдоха двама смутени, които цъкаха и казаха същото в общи линии! Нямах коментар просто!

151

Анонимен

преди 13 години

Ние сме най-смешната и жалка държава на планетата!

150

Българин

преди 13 години

...а ти, 167, защо не запита ушевия: "Тогава защо те храня, бе - прасе?"

149

ст

преди 13 години

днес ми разиха колата, дойде полиция направи протокол и ми казаха "това е....повече нама какво да направим"..

148

Georgi

преди 13 години

Edno neshto malko ot nashite politici, mutri i biznesmeni osyznawat - bez narod , niama dyrjava, niama tyrgovia, niama nishto. Cialata pazarna ikonomika se krepi na horata, koito konsumirat.Kato ostanat 1 mln *** i vie 100 choveka nakryst ot kogo shte doite???? Nikak ne dalnovidno, nikak

147

Ruja

преди 13 години

До 164: А защо им давате рушветче?!? Не е поддкупен само този, дето иска, но и този, който дава. ИСКАЙТЕ ДА ВИ ПИШАТ АКТОВЕ. АКО СТЕ НЕВИННИ - АКТА ЩЕ ИМ ПАДНЕ!

146

162

преди 13 години

Е що задаваш *** въпроси - имат си ги щот си имат богати тъстове :)))

145

полицай

преди 13 години

*** как да не вземам рушветче. Че то с тая заплатка от 700 лв. аз само цигарите, сандвича и кафето не мога да си покрия, да не говорим да храня семейство :))) Друго си е да се скрия в някой храст и да изненадам минаващия наблизо баламур, а после да го питам "Кво праим сега?" И за цигарки има и дечурлигата си отглеждам и на жената купувам нещо, пък и на шефа се отчитам подобаващо, щото иначе няма да ме търпи :))).

144

Анонимен

преди 13 години

Престъпник в България звучи гордо.Ако си честен човек се отнасят с теб като уличен ***.

143

Анонимен

преди 13 години

полицаите са на-големите мафиоти ,полицията е само лост за далавери!как става изведнъж ,че почти всички началници на полицията имат след 15-20 години стаж толкова много имоти и недвижима собственост-складове ,гаражи,автомивки,парцели,често и някви бизнеси и всеки се прави на ощипан и се оправдава с тъщата ,тъста и т.н.!:)

142

ха-ха-ха

преди 13 години

Е как да се вслушват :))). Че при тия данни вслушването означава още утре да бъде уволнен министър Цуци, да бъдат уволнени незабавно две трети от хрантутниците с фуражка, да бъде закрит ВСС, да бъде закрита прокуратурата, а за съда незабавно или да се внесат съдии отвън или да се подменят всичките до месец. А и да не забравят да закрият разните адвокатски и т.п. колегии, защото там е трансмисията на корупцията.

141

Ruja

преди 13 години

Добър ден на всички тук пишещи и споделящи! След 15 часов работен ден за мен е удоволствие да разменя с вас някои мисли. Да, има корупция. Да, има зависими магистрати. Но съм убедена, че ако си отстоявате интересите до край - никой не може да си разиграва коня както си иска. Кастите са си касти, правилата са си правила. Никой не е по-силен от Вас, стига да се заявите. И да настоявате до край за правата си, които са ни дадени по закон.