9

Бай Танас

преди 12 години

То се вижда приоритетите......да се разпродава държавата на парче на *** и да се строят молове за да може да се взимат наеми-виртуални пари и там вътре Ганйо простия дето е цял живот по далаверките,алъш-вериша и препродаването с 300% надценка да може да си въррти стоките.Е тва е приоритета,то личи,няма какво да ми казват...

8

vitalius

преди 12 години

До 3Единствената гаранция която му трябва на всеки нормален инвеститор, е че държават няма да му експроприира инвестицията. Тоест държавата може само да пречи.

7

vitalius

преди 12 години

"Само като видях и здравеопазването и спрях!:) Добро четиво, но за гербери:)"Нима смяташ че здравеопазването ни е толкова добро че няма нужда от инвестиции?

6

NIE OT BSP

преди 12 години

AKO NEMA DA KRADEM NE NI CHAKAITE

5

Веселин

преди 12 години

Защо чак сега се сетихте за тези сектори тъпоглваи мутри?!?!?

4

Гого Идиото

преди 12 години

Намеренията са добри. Само, че има ли стратегия как да се постигне всичко това? Аз също имам преограма за развитие и тя е следната:- спирам да работя за някакви си хиляда и ....стотин лева на месец- построявам си имение на собствен тихоокеански остров- оженвам се за най-красивата жена на планетата- отглеждаме децата си сред сигурност и спокойствие- изпращам децата си да учат в Харвард, Принстън, Кеймбридж - където изберат- пътувам по света и посещавам екзотични места

3

Яко

преди 12 години

Бла-бла-бла... Всеки нормален инвеститор се нуждае от гаранция за инвестициите си. За това е нужна държава, каквато у нас липсва. Изводът е ясен: "Реална дължава - реални инвестиции. Мутренска държава - шменти-капели инвестиции".

2

хх

преди 12 години

не беше ли на първо място земеделието картофи и тикви или пак размислиха

1

Анонимен

преди 12 години

Само като видях и здравеопазването и спрях!:) Добро четиво, но за гербери:)