195

Nemeca

преди 13 години

ДО 190:За сенчестата и сивата икономика обясни. Сега обясни и за тази на шарена сянка, тъмно сивата с черни точки, както и оранжевата под лозова сянка.

194

Nemeca

преди 13 години

По-добре да нямаме министър на икономиката, отколкото да имаме такъв като Трайчо..

193

Таушанов

преди 13 години

ebfbusiness.tv/index.php?page=shows&type=4 - Eто един интересен коментар на казаното от министъра!

192

b'a si

преди 13 години

Тея се дрогират. Е, как един от това правителство не каза нещо умно, барабар с шефа си Боко!!!

191

SAVCHO1950gdg

преди 13 години

Е, НАЙ-СЕТНЕ СЕ ОСЪЗНАХТЕ КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ !! И ВЪПРОСЪТ Е НЕ, ЧЕ СТЕ БЕЗСЛНИ СРЕЩУ СИВАТА ИКОНОМИКА, А ЧЕ ТЯ ВИ ВЪПИЕЩО НУЖНА ЗА ПОТДЪРЖАНЕТО НА НЯКАКЪВ СОЦИАЛЕН МНИМ БАЛАНС, А ВАШАТА ЕЛИТНА КЛАСОВА ЯДКА ДА ПЕЧЕЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ИМЕННО ОТ ТАЗИ СИВА, ДОРИ ЧЕРНА ИКОНОМИКА !!!

190

Анонимен

преди 13 години

Трайчо е окончателно завършен, съвършен ***-от!

189

Елена

преди 13 години

ЕВАЛА!!! е на това му се вика политика за развитието на икономиката в България.

188

boro

преди 13 години

Браво министърче,не ставаш и за овчар щото ще загубиш овцете..............

187

Бахур

преди 13 години

Половината от коментарите по-долу са пълни с правописни (а не технически) грешки, но 99% се изкараха по-умни и по-икономисти от министъра... *** не могат да пишат, но това футбол, секс и политика - най-добрите. Жалки профани...

186

до 183

преди 13 години

Бъркаш сива икономика със сенчеста икономика.Есната е дребна и крие данъци ,но пак дребни , а другата е всъщност огромните печалби на мафията от дрога , хазарт, проституция и прочие сенчести дейности .

185

хохо

преди 13 години

Евала за заключението! А това че сивата икономика убива тази на светло няма значение.

184

s-h

преди 13 години

Каква икономика с такива управници масата фирми едва вегетират от глупостите които сътвориха ГЕРБ,а па колко фалираха и колко ще фалират до края на годината?

183

Сад_Съм

преди 13 години

*** и смотаните " икономисти " ! Тия ако са икономисти , аз съм ВУНДЕРКИНД !

182

Анонимен

преди 13 години

Да бе,да бе! ТИКВИ изгнили!

181

Жалко!

преди 13 години

Това момче, колкото и женствено и да изглежда, мисля, че има собствено мнение, което обаче не се харесва на всевишния. От такива умници този кабинет нема нужда. Размахан му е пръста и му е взета думата, щото екрана от много главни герои нема нужда.

180

Анонимен

преди 13 години

Правителството дава карт бланш на сивите босове/мутри да си изперат парите...Евалла Трайче - падна ми в очите!За това няма нито една мутра в кауша - разбрахте ли?Оказа се,че мутрите ни хранят!

179

анонимен

преди 13 години

БРАВО БЕ ГОСПОДИН МИНИСТЪР! ти си бил голям гений бе...ха познай ако аз бях" шеф " на фирма от сивата икономика ..и слушайки твоето удобрение ..дали ще платя някакъв данък на държавата? хм...повечето познаха...не ти прилича министър да говори подобни небивалици и то от правителство което се бие в гърдите цъфнем и вържем ...влез в час и не говори глупости..а оня манияк на телевизионните и публични изяви да ти свие перките и си цедиш думите за в бъдеще...то и нее вече толкова дълго де

178

Червената шапчица

преди 13 години

До 166 я покажи в какво е бил "искрен" криминалната БКП мутра Борисов? Няма такова нещо,политически измамник,ДС доносник обслужващ престъпните интереси на тия от които се е пръкнал...мутренската комунистическа мутация на България и личните си тъпашко мутренски интереси негови и на протежетата му.s

177

нали

преди 13 години

На фона на сивото ежедневие ,....супер е сивата икономика !

176

da be

преди 13 години

Това е казано на ...майтап ,не вярвам !