188

Анонимен

преди 13 години

Djagalite pak se opitvat da davat akul.Aide v anadola da si vurtite nomerata,ili ne vi oturva che tam drugo she vurtite.

187

Лютви

преди 13 години

Нещо като обратен ще е този кандидат,затова се сменят наредбите тази година.Абе що ми намирисва на нещо.

186

Анонимен

преди 13 години

ГЛЕДАЙТЕ си отрочетата-Доганчо-Симиончо-Масларовка и им се радвайте - без да се бъркате повече в политиката!!!!!!

185

мери

преди 13 години

Както и да ги въртим ,от 20 години са си все същите, така,че този спор е излишен. Който и да дойде на власт сега, все някога вече е бил. Будалите сме ние, 20 години чинно / по комсомолски / си гласуваме за едни и същи хора-професионални депутати. Освен това, ако с избори се решаваха нещата, то отдавна щяха да са ги забранили със закон!!!1

184

по стълбата

преди 13 години

Криси,няма да е лошо да прочетеш книгата на Бел Кауфман"НАГОРЕ ПО СТЪЛБАТА КОЯТО ВОДИ НАДОЛУ"лошото в случая,че много хора вярват и безропотно следват този който се изкачва по стълбата,всъщност,ако има дъно за да слезеш по надолу ти трябва стълба.Другото е сгромулясване но докъде?И изрази като ОТГОВОРНОСТ не са актуални за България няма отговори на въпроси като,"НА КОГО И ПРЕД КОГО"?

183

Анонимен

преди 13 години

и ДПС и НДСВ и БСП напират да разберат по-скоро кой ще е кандидата на ГЕРБ,за да могат навреме да осигурят компроматите. а къде се е спотаил яне?-или той в момента пише компромати и оставя място само името да сложи после?

182

УФСЪ

преди 13 години

до 272въпроса е риторичен. помисли - кой работи при арабите? ами българите

181

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ = ДПС и ***. Айде не се правете толкова.Такава далавера за Доган и неговите обръчи нямаше дори при Тройната коалиция. Който не вижда това е или пълен ***, или краде заедно с тях, или е най-*** ***.

180

Krisi

преди 13 години

Не виждам никакво бягство на Премиера. Нормално и естествено е да искаш да се се изкачваш по стълбата, а не да слизаш. Мисля, че всички ви е страх от неговата кандидатура, затова толкова коментирате тази тема.

179

Анонимен

преди 13 години

ТРОЙНАТА ШАЙКА ИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ

178

Анонимен

преди 13 години

ДЕПЕСАРСКИ КОКОШКИ - ПРЕЗИДЕНТСКИ КЕЛЕПИР СЪНУВАТ

177

mda

преди 13 години

"премиерът готви личното си спасение с намерението да участва в изборната надпреварsa"е то това ясно и без да чете човек, той е страхлив, подвива опащшка като улично куче когато усети, че насреща му иде кола. дето може да го смаже, отначало се прави на куче, лае та се къса, но като наближи и подвива опашка и бяга... уличния инстинкт за самосъхранение, какво тук значи някаква си партийка

176

АЙДЕ ,КОМУНЯГИТЕ....

преди 13 години

....ДА СИ КОПАТЕ КАРТОФКИТЕ...!!!НИЕ ОТ ГЕРБ И СИНИТЕ---ЩЕ ВИ ПАЛИМЕ СВЕЩИ ЗА ЗДРАВЕ!!!ТАКА КАЗА БОЙКО!!!ПРЕМИЕРА ,ТРЯБВА ДА СЕ СЛУША И УВАЖАВА!

175

пастира

преди 13 години

като развалени грамофонни плочи са,когато беше кмет тогава сергейчо същото говореше,ся повтарят като папагали...страх ги е от бойко...*** чак ша са наакат !

174

4О4О

преди 13 години

"Според Христо Бисеров, твърдението на Борисов, че лидерите на партии трябва да се кандидатират за президент, означавало, че той сам си издига кандидатурата." И сам си избира противниците, защото за тях вече има събрани компромати, а ако в последния момент се появи изненадваща кандидатура, ще им дойде нанагорнище, докато го злепоставят. А пък за Бойко дилемата е голяма - ясно му е, че има власт само ако е премиер, обаче му остават най-много 2 години, а ако стане президент, ще си осигури още пет

173

СДС

преди 13 години

Христо Бисеров просто не си е възстановил турско_арабското име.По този начин ДПС лъже,че в управата им има етнически българи.Може би е някой си Хюсеин Басри?

172

Анонимен

преди 13 години

Не само уседналост ,но и да се изисква образование!Не може хора които не могат да четат да дават глас!За какво дават и те не знаят ,щом не могат да се информират. Телевизията не е оправдание ,тя не може да замести останалите източници. Един *** и неук човек е лесен за манипулация.Какви са тия оправдания с конституцията?

171

ИСТИНАТА

преди 13 години

интересно ми е ***(турците)като станат мнозинство от кого ще крадат и кой ще ги храни

170

зикото

преди 13 години

Какви са тези дяволии бе *** продажни. Да гласуват само живеещите в момента в България и то задължително.Никакви екскурзиянти никакви емигранти отишли да живеят на п......си маина и ще гласуват кои да ни управлява.НЕ

169

Анонимен

преди 13 години

Христо Бисеров , вместо да се стреля, защото е продажник, взел да се изказва!Отврат!