71

мистър 10%

преди 13 години

а така, а сега какво правим с данъка 10% процента, въведен от гениалните мозъци на Станишев и партия? другарката комсомолска секретарка орешарска какво ще каже по въпроса?

70

ЛА АЛЛ

преди 13 години

АМИ КАК НЯМА ДА СТИГНЕ 48%.ВСЕ ПАК НИ УПРАВЛЯВА МУТРА.НЯМА КАК ДА Е ИНАЧЕ.ЛОШОТО Е ЧЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ,ЗА ДА ВИ Е ХУБАВО.БОКО ПРЕЗИДЕНТ!

69

vaderooo

преди 13 години

И ще продължава да се покачва. Колко хора ще предпочетат моралното осигуряване, вместо повече пари и ниско осигуряване?Докато голямата разлика в цените на стоки и услуги и минималната заплата е толкова голяма, сивата икономика ще расте!

68

NEMA TAKAVA DARZAVA

преди 13 години

OBAZDAM SE NA INSPEKCIA PO TRUDA V PLEVEN I TE EDIN CHAS MI OBIASNIAVAT KAK NE MOGAT DA OTIDAT DETO IM KAZVAM I DA VZEMAT 100 000 LEVA NEMA TAKAVA DARZAVA

67

Анонимен

преди 13 години

Във същото време "специалисти" от УАСГ поставят в 30 м2 стая 3 свободностоящи колони. Такъв "специалист" трябва веднага да му бъде отнета дипломата. Ето затова 80 000 младежи отиват да учат в чужбина. Защото тук ги учат на такива тъпотии.

66

Момчил

преди 13 години

Разбира се, че ще е така. След като е създаден такъв ред, че един пирон не можеш да забиеш без да имаш 300 тапии и да платиш маса пари. Аз сега имам поръчка да построя малка дървена къща на един етаж на нивото на земята, но не мога защото, ако имам фирма ми казват, че нямам квалификация. Каква квалификация по дяволите за забия пирон или да завия винт. Днес в България Кольо Фичето би имал право само да мете строежа щото не е имал никаква диплома.

65

Анонимен

преди 13 години

до 64--------------------Я кажи колко заплата даваш на работниците.Ама честно!!!

64

Анонимен

преди 13 години

е много ясно, да не би да е новина. аз като собственик на фирма съм насила принуден да водя двойно счетоводство, иначе какво ? да оставя 60 човека без работа ли ? просто световния пример показва, че е ползотворно за бизнеса в държавата да има 10% сива икономика. Герб се опитаха на 100 % да я избелят, което е невъзможно още повече на фона на финансовата криза

63

ahi

преди 13 години

всичко е частно и няма държава бе1кви данъци и какви 5 лева1нищо няма да получа и нищо няма да дам!частни интереси!

62

анести

преди 13 години

имаме добри физкултурници-КОНСУЛТАНТИ , и ние ги разбираме консултацийките ,па макар и да не сме физкултурници нема да оставаме по-назад ,я .браво на сивата икономика не ни държи гладни

61

Бинбяна икономика

преди 13 години

икономика на баба ми хвърчилото

60

питам пак ?

преди 13 години

Червената икономика ,сива ли е ?

59

Анонимен

преди 13 години

и при БСП ,и при ГЕРБ сивата икономика е ОГРОМНА!защото фирмите са на политиците,на настоящи и бивши БКП членове!само лаят за финансова дисциплина и как имало криза а в същото време крадат и укриват всяка година стотици милиони,а телетата се храчат по форумите кой бил по-скапан предишните или сегашните!БСП-те от кумова срама наистина имаха различна подоходна политика НО МОЖЕШЕ МНОГО ПОВЕЧЕ,"надеждта Бойко"умря.Пак ще дойде БСП защото сегашните се изгавриха с доверието на хората.АБЕ ГНУС БЕ!!!!!

58

John

преди 13 години

Като плащам здравни и социални като поп да не би в болнцата да не ме правят на ***? Или пък да са ми направили нещо безплатно? За какво ги плащаме? Над 100 лв. на месец ми удържат по 12 месеца колко става? За тези пари ще си осигуря здравно обслужване на ниво на частно? Защо ми ги взимат? Да лекуват *** ли?

57

SirT

преди 13 години

Когато държавата изисква да се плащат данъци, трябва да осиги подходящи условия на бизнеса! Бизнес няма, фирмите фалират една по една. Ще останат само братските такива, дето крадат и със *** си! Дъжава в която пенсионера взима 200 лв. а парното му е 300, без да се замислят с какво да го плати не е държава. Държава в която има само налози и нищо насреща не става! И аз не плащам, докато не се види за какво плащаме!

56

Гено

преди 13 години

Сивата икономика и контрабандата са големите постижения на премиера Боко.Те са достатъчно основание вместо да го изхвърлим от политиката да го изберем за президент.

55

до 53

преди 13 години

За консултации се плаща, въпросчо.

54

Винетка Винеткова

преди 13 години

Проекта Ограничаване и превенция на неформалната икономика.Имащите воля за реформи проектанти 2001.

53

само питам?

преди 13 години

Червената икономика ,С/л/ИВА ли е ?

52

Белинчо

преди 13 години

:-)))))))))))))))))Измерване на изсветляването на икономиката.Уаууу.