14

Jana

преди 13 години

+++DAJE I DA OTIDE HJMA DA SVARSHI HISHTO***GOSPOD SI SNAEE RABOTATA***DANO SE VRIVI NASAD V AMERIKA***V BELIA DOM DA PADNE***

13

ас

преди 13 години

Ех успех на совалката :) Но бъдещето не е в тези огромни съоръжения . Франция се отказа от соята совалка дори без да я истреля , Русия направи един опит и .... и тя се отказа . Само Великобритания си вървят в една посока и дано да намерят финанси за да завършат програмата за едностепенен орбитален самолет ! Още един път успех на Индевър

12

до русолизците

преди 13 години

Руска ракета носител "Протон-М" с три спътника за системата "Глонасс" (руският вариант на американската GPS) не е успяла да ги изведе в орбита и те са паднали - най-вероятно в Тихия океан в района на Хавай, съобщи Би Би Си.След изстрелването в неделя от космодрума в Байконур, Казахстан, ракетата се е отклонила от траекторията и последната й степен е паднала на земята, твърдят официални лица и руски специалисти, цитирани от британската медия.

11

преди 13 години

Остават й още ШЕСТ дни живот на "Индевър", после ... то е ясно, ЩЕ СЕ ВЗРИВИ.

10

ракетчик Браун

преди 13 години

Руснаците навремето се отказаха от тази технология и се видя, че се бяха прави. Прекалено скъпо и нерентабилно. Новите американски ракети всъщност за ъпдейтвани варианти на сегашните руски апарати - отново грешка, тъй като сега вече му е времето за совалки, но от съвсем нови материали, технологии и горива, които се появиха през последните години.

9

Тошо

преди 13 години

Най-добре е - направо в музей! А ако излети, стисам им палци да се върнат живи и здрави!

8

Темерут

преди 13 години

Тези совалки летят 30 години, вършат страхотна работа, с добра товароподемност са, и се оказаха издръжливи машини, за голямо съжаление не се мина без двата нещастни случая със совалките "Чалънджър" и "Колумбия", които костваха загубата на 14 човешки живота, дано експлоатирането на совалките приключи успешно, и да ги пенсионират достойно след дългата и вярна служба! Успех, Индевър!

7

Анонимен

преди 13 години

Фърковата е само горната част, това долу верижна платформа.

6

Анонимен

преди 13 години

Боже, мой! ФРЪКНЕ ! Къде сте учили, хора?!

5

Анонимен

преди 13 години

Няма да литне ще фръкне !

4

извънземна тарелка

преди 13 години

Имат проблем в НАСА с резервните части Тайван отдавна вече не ги произвежда !!Много остаряла технология .

3

Анонимен

преди 13 години

На борда на совалката ще има хора. Дано поне това ни накара да бъдем по-малко простаци и по-малко животни в коментарите си. Успех на "Индевър" !

2

Анонимен

преди 13 години

я ще лети я не:)))

1

Анонимен

преди 13 години

ДАНО СЕ СТРОШИ