169

цар'ин

преди 13 години

Червен сайт! Какво ли друго да очаква човек,дори и нормален да е,като ви чете и ви разбере умствения багаж и концепцията комунистическа?!Некадърност и нахалство,гарнирани с криворазбрана система за позициониране в съвременния общочовешки свят на крадливи комунистически *** и лидерите им-*** от класа - на едно място !Ей туй сте вие,червени ***! Жал ми е за вас,ала повече харесвам нормалните и необременени хора от села и паланки в БГ,които лъжете и крадете!

168

гошко

преди 13 години

тая от ден на ден става все по дебела имам чувството че някой ден ще гръмне и ще удави парламента в лаяна!папкай моето момиче папкай в тебе ми е надеждата!

167

Пешо

преди 13 години

Боже спаси България.

166

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ!

преди 13 години

МИ ТЯ И ФИДОСКА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОЛКОВА ДЕБЕЛА,АМА Е. НАС НИ УПРАВЛЯВАТ ТИКВИ И КРАТУНИ,ФИЗКУЛТУРНИЦИ-ПРЕСТЪПНИЦИ,АМЕРИКАНСКИ НАРКОМАНИ,ЩУРМБАНФЮРЕРИ И ДРУГА ПОДОБНА ***. КАКВА КОНСТИТУЦИЯ,КАКЪВ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД,КАКВИ ПЕТ ЛЕВА. СПОКО ОБАЧЕ! КАКТО ЗНАЕТЕ НА ВСЯКО ПРАСЕ МУ ИДВА КОЛЕДАТА!/НЕ ВИЗИРАМ ЛИЦЕТО ОТ СНИМКАТА,А ВСИЧКИ ДИВИ И АЛЧНИ ***,КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ/.

165

Анонимен

преди 13 години

Гледам снимката на Искрето си викам "Мъка, мъка...", в следващия момент погледнах снимката на Михаил Миков и да си призная така се погнусих, че при следващия поглед към Фидосова вече не ми се стори толкова зле. Соще един поглед към Миков, Искрето ми се стори симпатична.Ако квърля поглед към снимката на Масларова и Румен Петков, може да я намеря и за секси.

164

Ivan Grozni

преди 13 години

Едноличния съд на Гоце отсъдил... малиииииии....

163

Анонимен

преди 13 години

Втори свидетел се отметна от показанията си по делото срещу Емилия МаслароваСлед като вчера основният свидетел по делото срещу бившия социален министър Емилия Масларова Тодор Павлов се отметна от първоначалните си показания, днес същото направи и Добромир Нейков, чиято фирма е участвала в ремонта на бившата работническа поликлиника в Стара Загора. Според обвинението по време на ремонта Масларова е ощетила държавата с около 11 млн. лева. В досъдебното производство, пред разследващите, Нейков е заявил, че на срещите, когато е уговаряна реконструкцията, е присъствал Венцислав Драганов един от подсъдимите по процеса. Днес обаче, пред съда, свидетелят е казал, че Драганов, който е семеен приятел на Масларова и собственик на фирмата, ремонтирала социалния дом, не е присъствал

162

до 163

преди 13 години

Не обиждай на табуретка!Тя е като кадос/съд побиращ над 2000 литра вино/!

161

Jitan

преди 13 години

Маля редакторите ,не слагайте тази дама по снимките,поне не цялата...Абе как не разбрахте, че в мъжете всичко мъжко умира поне за месец време!!!.

160

pipi

преди 13 години

Как е възможно да сме такава проста нация,да изберат човек като Искра Фидосова и от това да зависят съдбите на хората?

159

512

преди 13 години

До 143 и 150Ти "интилекта" гледай, майка!

158

име

преди 13 години

Висока и стройна като табуретка

157

Анонимен

преди 13 години

трябва да изберем хора, които да не са тук с евтини обещаниям, а да имат реални идеи, за жалост на масата хора това не е интересно и се слушат само гръмки и главно просташки изказвания, пълни с злоба към нещо или някого. До сега герб, атака, сдс, бсп демонстрира, че не иска да стане добре в България, а искат да се нагушат и да си ходят да им е добре на тях.

156

Анонимен

преди 13 години

Та Масларка като видиш ти оправя зрението след Фидосова,налииииии

155

Анонимен

преди 13 години

БСП има такава мацка в редиците си -Емилия Масларова е толкоооооооова слаба ,финна красива фиданка>..:)))

154

аз

преди 13 години

Който ми щракна минус е спермоидно *** от мензисат на баба си.

153

100ХХХ

преди 13 години

За съжаление в много случаи липсата на компетентност, каквото ни илюстрира нотариус Федосова, обикновено се компенсира с наглост и агресивност. Това доста често е отчаян опит да скриеш други свои по-сериозни дефекти. Лошото е, че приказките на Миков трябваше да ги чуем от Синята коалиция, които имет претенции да са истинските демократи в политическия ни бълвоч. Само че Костов мрази Доган и с това Християн-демократическите ценности свършват.

152

Анонимен

преди 13 години

Колко малко трае народната любов! Лъжеш хората близо две години и си аут!

151

Дрън-дрън

преди 13 години

Боли ме ,коя партийка даде повече парички за нея ще си гласувам!

150

аз

преди 13 години

Миков е ***