187

шимба

преди 13 години

гадни лешояди!!!ей,не се наядоха бе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

186

Анонимен

преди 13 години

Само хабят парите на данъкопладците вече на ГЕРБ май никой не вярва един свидетел не могат да защитят:)))))Вместо да стимулират икономиката те стимулират крадлите

185

до 181

преди 13 години

За тебе ли става дума?! :))))

184

Анонимен

преди 13 години

Поредният балон на ГЕРБ се спука :)))))) Нещастници!Хайде, ***- пак гласувайте за големите лъжци от 2009-та!

183

Анонимен

преди 13 години

Пореден провал на Цвъ Цвъ и на слугинажа му в прокуратурата....

182

Charlie

преди 13 години

ох, ох....абе хора, единственото някакво решение изобщо вече в България ако искаме да я спасим е да учим право и икономика и с чисти помисли и цели да влезем в Парламента. Първите поколения ще бъдат мачкани и все пак ще има някакви наченки на оправия, а след 40-50 години млади кадри в Народното събрание може да стигнем ниво на стабилност и честност. Знучи наивно, но за какво друго решение се сещате България да се оправи? Мен ме боли, че става така с нашата нация, вижда му се края

181

мнение

преди 13 години

Проблема на ГЕРБ беше и е, че първо хвърля клюката на народа, а чак после се замисля в стил..."ам'ся к'о шъ праим". Ако бяха къдърни и умни първо тихомълком да си водят разследването, да видят и фактите неоспорими ли са и като са сигурни в успеха си тогава да включват вувузелата.

180

дааа,

преди 13 години

на тази възраст ,започват да се правят на .....тинейджърки!Та Масларова и тя!Абе живей си ....ПОЧТЕНО !

179

стари кози

преди 13 години

Който си е имал кожухче ,пак ще си има ----казала Кума лиса на Кумчо вълчо !Ей ,много лисици ?

178

Баба Яга

преди 13 години

Няма да се учудя ако за пари и мъртвите от гроба излязат! Тая за това се хили така мазно!

177

АЗ

преди 13 години

МАЗНА И ЛИГАВА ТВАР

176

гражданка/селянка

преди 13 години

АМИ ТАКА ЩЕ Е. КАТО НЕ Я ОПЕРВАЗИХА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА. ЗА ЕДНА ГОДИНА ВРЕМЕ - РАЗСЛЕДВАНЕ И СЪБИРАНЕ НА ДОКАЗАТЕЛСТВА, КОЛКО ДОКАЗАТЕЛСТВА СА СТАНАЛИ ТАКИВА, КАКВИТО ИМ ТРЯБВАТ ЗА ОНЕВИНЯВАНЕ...ЕХ, БЪЛГАРСКИ НАРОДЕ- ТЕЖКО И ГОРКО ТИ С ТАКОВА ПРАВОСЪДИЕ И ТАКИВА УПРАВНИЦИ!

175

j

преди 13 години

Досега нито един за който ББ каза че ще ги разследва и т.н не е в затвора. Остави това ами Цонев , Масларова и т.н могат да съдят държавта и към парите да прибавят още пари. така е когато пожарникар и физкултурник правят неща които трябва да се правят от знаещи можещи хора. Аман от лваци, тич да си се занимават със спота , защо са в политиката се питам аз . Боже колко мъка ...

174

подозрение

преди 13 години

Сигурно Масларова му е върнала една от пачките, и той решил че по-добре да се отметне при тези обстоятелства ;-)

173

Анонимен

преди 13 години

Гадните *** от ГЕРБ очевидно няма да посегнат на своите събратя-крадци ..... Все пак една Партия-майка ги е 'раждала' и двете партийки.....

172

Анонимен

преди 13 години

И какво? Цвъцковата прокуратура направи и тая услуга да Масларката, че да я оправдаят и да не може повече да бъде съдена за кражбите й. След издънките с доказателствата при Цонев, сега и при тая правят същия сценарий. И как да им вярваме на тия крадци, че не са като предните крадци?!

171

Един Българин

преди 13 години

Пак я отърваха тая мазнярова!!!! Идват избори не може да има червени скандали - "идеите останаха същите", но печалбата се увеличава!

170

абв...я

преди 13 години

Свидетеля е гушнал дебела сума пари за да си мълчи. После ще гушне и босилека. Я инфаркт, я инсулт ... въпрос на техника.

169

boro

преди 13 години

Масларката нема кой да е бутне...................

168

Анонимен

преди 13 години

Няма граждански иск срещу Масларова,а наетият от социалното министерство,ще си вземе хонорара от 20 000 лева.От нашия джоб.Благодарим ти Цветанов,благодарим ти Борисов!