97

астроном

преди 12 години

Космическите кораби зад планетата идват да си приберат Първанов,Станишев и останалите комунисти.Експеримента на извънземните се оказал несполучлив.По скоро да дойдат,очакваме ги...

96

poznai59

преди 12 години

"Храна" за параноици

95

Hristov1984

преди 12 години

Решението - космическа станция за изкупуване на космически ***, и няколко ромски астронавта с циркуляри, кръжащи в околоземна орбита.

94

Д.Гочев

преди 12 години

Тази комета всъщност е Нибиру, а това, което се вижда зад нея нищо чудно да е черна дупка или пък в краен случай -неутронна звезда.

93

goran

преди 12 години

idat tuk sa i sa po razviti ot nas. sega ste ni preseqt zastoto te slujat na BOG.

92

историк

преди 13 години

Снимките на трите "извънземни" кораба, са поне от октомври 2010 г., а кометата е открита през декември. Ако "корабите" са всъщност кометата, значи не Еленин я е открил:). Къде е истината?

91

White Rabbit

преди 13 години

Ще поживеем и ще видим, а дотогава ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ФАНАТИЦИ да си пият хапчетата, защото ми ПИСНА да им гледам политическите псевдо философски помии под всяка статия било то за мода та медицина, дори в статиите за астрономия, четете си статтии ЗА ПОЛИТИКА и си коментирайте ТАМ за политика !

90

гошо скочи лошо

преди 13 години

а беее извънземни мизвънземни... пред винкело сите са равни и пред гоуфо сите са бавни беее.... ша ги поря кат ягнета

89

FADROMIST

преди 13 години

Проблемът с виждането на подобен вид обекти бе пуснат в употеба от НАСА. Името на този проблем е IRAS. Между другото "Bo" прав си само за едно, намерена е през 1983 от познай... а,да от НАСА и бе отразено във вестниците NewYorkTimes и още много подобни, "Огромен обект около 4-пъти по-голям от Юпитер бе открит на ръба на нашата слънчева система" за съжаление от тогава до сега друга информация по тази тема не е публикувана. Ако се надявате да ви се каже истината от медиите. Забравете!

88

Bo

преди 13 години

Дори и да са прави в което силно се съмнявам.Особено за Нибуру (не може току така планета с размерите на земята че и по голяма да се промъкне и 2-3 месеца преди удара никой да не я вижда това е несериозно) Тва не е прашинка :)) а огромна планета която излъчва различни сиганли.В орбита има стотици телескопи на земята има милиони. ЩЕШЕ ДА СЕ ВИДИ.Та мисълта ми е дори да предстои глобална катастрофа тя ще се случи.А ние можем просто да бъдем по-добри, усмихнати и благородни към тези около нас. :)

87

Анонимен

преди 13 години

Добре де, не ми е ясно защо и ВИЕ от днес.бг играете на същото хоро и разпространявате масова истерия (правите го, на практика), при положение че човекът който е открил кометата е напълно реален и абсолютно всички научни доказателства показват че това си е просто обикновена комета.Не мога да ви разбера, честно. Умирате си да пишете за всякакви видове-псевдо наука - особено ако е свързана с "края на света". Толкова ли сте закъсали за читатели?

86

Анонимна

преди 13 години

По-добре си задайте въпроса- защо сме се докарали до там, че животът ни е толкова окаян, те непрекъснато се надяваме да дойде края на този свят!И тогава може би ще започнем да променяме себе си, а с това и света.

85

Анонимен

преди 13 години

Вероятно кометата ще ознаменува идването на Нибиру.

84

демократ

преди 13 години

Идат извънземните да си направят адресна регистрация за президентските избори.

83

do 79

преди 13 години

a zabeliazal li si kolko si prost ?

82

ha ha

преди 13 години

да бе да,,,,,, Какво ще стане утре, ще ви кажем в други ден, муха ха ха

81

прокси

преди 13 години

Мен лично не ме плаши. Тъкмо ще се освободя от оковите на човешката мъка и мръсотия на света. А после ще открия виновните за страданието ми и ако кометата не ги убие, аз ще ги изпотрепя. И не са малко - то вмангета, то гадове то чудо? Така,ч е ще я карам на магия - ако пукна пукна? Ако не пукна ще се мъча. Да му мислят страхливите за живота си като хора! И си обещах да не си строя бункер, а да си купя хубава ракия и да ида на бар да гледам танцьорките, докато пада кометата. Поне ще съм в рая.

80

Do 79

преди 13 години

Zaradi takiva kato teb sme prieti samo v Africa, Mutasencho

79

муспи

преди 13 години

Българи, забелязали ли сте че евреите дотам са ни принизили, че краят на света е изгоден. А щом за нас ще е изгоден, за тях ще е ужасен.

78

lilly alex

преди 13 години

nikoi na seriozno nepriema tezi blabla prikazki. no zemqta e kragla i se varti. znae li nqkoi ?