36

фифи

преди 13 години

Строги полицейски санкции, солени глоби, камери по пътищата - само така можем до известна степен да намалим тежките инциденти, които се случват по пътищата на България. Да спрем войната по пътищата със засилено полицейско присъствие и безкомпромисно отношение към употребилите алкохол водачи.

35

mimi

преди 13 години

Искаме да бъдем европейци, претендираме, че сме.Черната статистика, особено по празници, говори друго. Аз апелирам за повече полицейско присъствие по улиците, по-строги санкции за нарушителите, за да има по-малко мъка в очите ни. Очевидно само така ще се осъзнаем и това ще ни накара да се замислим. Друг начин няма.

34

МЕ

преди 13 години

Подобни новили са много тъжни, а още по-жалкото е, че се случват по празници. Вярвам, че пътят, по който върви държавата ни е правилен и ще доведе до положителна промяна и позитивни вести в бъдеще.

33

Bobo

преди 13 години

Жалко е наистина, че подобни инциденти се случват по време на празници. Хубаво е, че все пак се вземат мерки за по-ефективна организация на бърза помощ през тези дни. Надявам се след реформите, които се предприемат наистина екипите да станат по-бързи, защото залогът е човешкият живот.

32

georgo

преди 13 години

Много е лошо, че хората се самозабравят като са пили това е много лошо. Не бива такива светли празници да се почернят по този ужасен начин! Дай Боже да има все по-малко такива инциденти!

31

Анонимен

преди 13 години

Защо така? Защото българите се напиват и бият, българите се напиват и карат, българите се напиват и... Какво значение има, ще се изтрепят на празниците си... Прости хора, няма разлика между *** и пиянде - и двамата не разсъждават като човешки същества.

30

.....

преди 13 години

Ние сме европейци, но трябва още малко да се поработи върху мисленето и действията на народа ни. В последните години се наблюдават именно такива тенденции, но за да стане масова практика разумното шофиране и по-малкото употребяване на алкохол се изисква още малко време. Със засилването на полицейското присъствие по пътищата и поставянето на камери статистически катастрофите драстично намаляват. Следователно това е един ефективен начин българина да се промени и да бъде един достоен европеец!

29

Анонимен

преди 13 години

Аз предпочитам да живея в една европейска държава. Знам,че изглежда шаблонно изказването ми но искам да живея нормално. Затова трябва всички да се стягат да работят а не да пият по цяла вечер и после или да се бият или да карат коли.

28

Далавериус

преди 13 години

Бой, *** и сръбска музика :)агнешко на корем, ракия, вино, пак ракия, *** на жената, псуване с комшиите, пак ракия, Азис, Ибана, или май беше Ивана...бой в маалата, пак ракия, и нататък не помним...

27

Анонимен

преди 13 години

искам *** да ни управляват, по цял ден да да слушаме чалга, да хвърляме кючеци и да пием ракия, а като се напием да се бием и е..м кой когото свари !

26

Гергьовден по шопски

преди 13 години

Софийска ***, вижте се колко струвате.

25

U_RA

преди 13 години

Значи, драги ми мравкарски мравки, ако случайно все още ВАШАТА природна интелигентност не ви е ПОДСКАЗАЛА, защо, примерно, в България братята *** не си плащат тока и го консумират на гърба на българския данъкоплатец и полицаите биват пребивани в ромските гета без последствия, то може би ТОВА, може би ще помогне! Връзка между братата СЕМити и братята '*** от река Синд'. Всъщност, кое ги обединява?- ОБЕДИНЯВА ГИ ЖАЖДАТА ЗА МЕСО И КРЪВ. Това е подтиквано от факта, че ПОДСЪЗНАТЕЛНО удволетворятват НАГИТЕ, останали от Едемската райска МАТЕРИАЛНА градина. Нагите искат плодовитост и смъртност.(символа на хексаграмата) Това е кармичния закон в матрицата, детерминирана ОТ КРИШНА, към деградация. Така, че гетата на тези ***, евреи и *** по Европа а и сред Индо-европейските народи, е обяснима. Тука уточнявам факта, че *** не са индоевропейци, а- СЕМИТИ. А семитите са извънкастовите на Арйаните(индоеврпейците"агартяните" или: слугите на змийските царе(ану-нага) 1) "***" иде от ТУК! И Тук И Тук! И Тук!;2) "Gypsy" иде от Egypt;3) "Ро-мануш"(Ману/ш на санскритски и *** е "Човек") от Трансилваниия, място за заточение на робите в Римската империя;4) *** от 'Сингар', река "Синг", както са наричали р. Инд персите;5) Или просто: ИСТИНСКОТО ИМЕ "ЧАНД-АЛА" на санскр. извънкастовите или: " племена изхвърлени от ЧандРа", богът на Луната във ВЕДАическата държава; ; 6) Нага - клан ( един е този на йудеите) Sri Nagar(&Kashmir), където Исус Назарянина е бил....Сива(Шива)=Кала=Кхала=(Баал/Ваал)Хала=Ала=Хара=Ара=Ал=Ел=Ил.....Закон на Ману, третият едикт /Авадана Шастра I/, който се отнася за "мръсните зеленчуци", определя лука и чесъна за единствена храна на чандала, позовавайки се на писанието, че не им се разрешават житни растения и плодове, съдържащи в себе си семена. При това на чандала се забранява употребата на огън и вода за приготвянето им. Същият едикт постановява, че чандала нямат право да черпят вода от реките, изворите и езерата, а само от блатните ръкави и следите в калта, оставени от животинските копита. Било им е забранено да перат дрехите си и да се мият, защото определената за тях вода е можела да се използва само за утоляване на жаждата. И накрая, на жените от кастата на ратаите шудра е било забранено да акушират жените чандала, а на последните - да си помагат една на друга при раждане. Резултатите от тази санитарна дейност не закъснели смъртоносни епидемии, жестоки полови болести. Самият Ману казва: Чандала са плод на лош брак, на кръвосмешение и престъпление. За облекло чандала могат да използват само дрипите на умрелите, за съдове употребяват строшени глинени гърнета, а за накити старо желязо. На богослуженията били длъжни да боготворят злите духове и без почивка да странстват от място на място. Забранено им е било да пишат от ляво на дясно, както и да използват за писане дясната си ръка тази ръка и изобщо движението от ляво на дясно са били добродетели, запазени за благородните.

24

Калин

преди 13 години

то оня където уж казваше, че не бил гоце ...а после каза, че всъщност е бил.. но било нормално .. не е лъжец .. не е бракониер .. не е и нагъл лицемер, бойко е негов масажист .... нормално е да лъже и той :)

23

Джеронимо

преди 13 години

Бойко много лъже, не става за президент.

22

Калин

преди 13 години

панаир .. ядене пиене .. простотия и махленски футбол.. му дай на добитъка и той е доволен :)

21

Калин

преди 13 години

батето си замина .. така и не го наказаха за рушветите, но тва е нормално за страната на вождовете .. и простаците:)вожда на простаците .. пиянките .. маргиналите и корумпираните го нема .. та популацията реши да се почерпи като *** .. за кой ли пореден път :)

20

голо

преди 13 години

Преяли няма тоя път май? А?

19

До 13

преди 13 години

А кой изобщо ти говори за някой, който бие жена си? Такова мъжеподобие само се е отписало от групата на мъжете /защото, ако е мъж в пълния смисъл на думата, той ще се бие само със себеподобни/. Дали съпругът ти ще пие и ще изневерява, зависи и от теб - нали сама си го избираш. Ако не искаш да го прави, просто не се жени за такъв.И защо търсиш повод за кавга в този хубав, слънчев ден? Усмихни се, потърси взаимност и просто няма как да не ти излезе късмета. Желая ти успех!

18

Анонимен

преди 13 години

На малкия пръст не можеш да стъпиш на Батето,гомньо нещастен......

17

МЪКА ,МЪКАААА..

преди 13 години

..ПО БАТЕТО----ДОАЙЕНА НА ПИЯНИЦИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ...!!!!НЕКА СЕ ТРЕПАТ ХОРАТА ,БЕ.....И ТОВА Е ВИД "СВОБОДА"......!ТАКА СИ РАЗБИРАТ ОТ ПРИКАЗКАТА ....ХОРАТА!ОБЩУВАТ СИ!!!!!!!!!!!!