55

Анонимен

преди 13 години

Да им е честита пейката на пазарджиклии! Със здраве да си седят на нея. Представям си как от близо и далеч идват туристи да поседят на легендарната пазарджишка пейка - венецът на пейкостроенето, майката на всички пейки, мегапейката, архипейката, гигапейката, откъдето започва, и където свършва всяка пейка. Предлагам Пазарджик да бъде провъзгласен за световна столица на пейката.

54

Анонимен

преди 13 години

браво

53

Старото Хасан

преди 13 години

Ще има *** къде да опъват УМОРЕНИ тела, докато българите работят и ги издържат с данъците си...

52

Анонимен

преди 13 години

Ot godini jiveja v Germania i s udovolstvie si hodja v Pazardzhik!Tova e edin ot malkoto spretnati,tcisti i prijatni gradove!Ja poglednete Sofia i Plovdiv!A Varna i Burgas?A?1-2 hubavi mesta,i ostanaloto mrasotija,mazilkire se rutjat,bokluzi,letjat nailonovi plikove....Zigani imalo!Mi ima gi!Germania e palna s turzi!Ako vi kaja,tce nashte *** sa po-visha forma na jivot?!Pak peikata e ideino neshto.Kakvo ste naskatcali srestu natcinanieto?Ako doida s prijateli ot Germania,ste im ja pokaja!

51

СТРОИТЕЛ

преди 13 години

Наистина в Пз. МНОГО се строи, с МНОГО ниско качество, от МНОГО приближени на кмета фирми и още ПО-МНОГО се краде.Всичко е на принципа "ден година храни" и "след нас и потоп" Не случайно Пазарджишката община бе класирана но I-во място по курупция в страната.

50

СТРОИТЕЛ

преди 13 години

По количествено стойностна сметка с цените за строителство в Пз, цената на тази мега глупост е не повече от 50хил. лв. с ДДС.За бетонните елементи който ще останат до началото на зимата(щото дървените и металните тогава ще са срещу острова - в *** махала) до сега са похарчени над 130хил.Познайте къде е разликата. Пазарджиклии знаят.Добре би било и от прокуратурата да се поинтересуват.В острова имаме и още рекорди, например тоалетна с размери по-малки от гараж за 47хил.Бедна вие фантазият

49

KOPY

преди 13 години

Това за най-дългата пейка в света си е много добра новина!Пазарджик като областен град за 4 години се промени много!Стана спретнат,чист и много спокоен град за живеене!Мисля,че основна заслуга за това има кметът Тодор Попов!Островът от едно запустяло място,стана едно великолепно кътче за отдих и спортуване!Дерзай ,Кмете!Ние сме с теб!

48

пишман пазарджик

преди 13 години

В Пазарджик се върна социализма - хората бедни, а държавата - богата!

47

Анонимен

преди 13 години

Не ви ли писна само да мрънкате. Не е кой знае какво тази пейка, но тя е една от многото нови неща, които се правят в Пазарджик. Островът се превърна в едно страхотно място. Поне човекът се опитва да направи нещо... за разлика от предишната оправа, която единствено постави гума вместо кръгово, карайки цял свят да се смее.

46

до 44,45,46

преди 13 години

Не се присмивам на Пазарджик, а казах че това е най-циганизираната област имайки предвид не само обл. град, а всички селища. Септември също заема водещо място по ***.

45

Анонимен

преди 13 години

в Септември също смениха някои тротоари :) Пък и да има ***, но то къде няма, не всички са такива!

44

ХЪРБЕЛ

преди 13 години

Присмял се ХЪРБЕЛ на ЩЪРБЕЛ!Народна приказка за ГЪРБАВ не донаял се ЩРЪК!Ало Септември!При Вас останаха ли други освен ***!УЖАС!

43

до 43

преди 13 години

ми те и в Септември не са малко, а в Ковачево са си мнозинство и кмета е *** от дпс

42

от гр. Септември

преди 13 години

Пазарджик наистина е хубав град, но много *** има там. Всъщност в цялата област е наситено с тях, дори няколко населени места са с *** кметове. Много е гадно да живееш в такава *** атмосфера.

41

Е това е

преди 13 години

Евреина си е ЕВРЕИН!Вари го печи го все тая!В Полша пейката е най голямата!Ама до 24 май, после ще е в Пазарджик!?Щеш не Щеш! Туй е!*** и ВИЖ!Така може да видиш и един европейски град!Да знаеш малко са в България!

40

ГЪРБАВ-ТиквеникЪ-ПЗ

преди 13 години

Ей момче (Matrixmen)Изправи сеОгледай сеВиж светът около тебе!ВЕРВАЙ ми!НИЕ можем и пейки да правим!*** и ВИЖ!

39

niki

преди 13 години

Парк Острова го видях преди няколко месеца докато го ремонтираха и мног ми хареса. Сега вече ще е супер. И като цяло Пазарджик изглежда доста европейски, което заслужава уважение.

38

Анонимен

преди 13 години

На Пз населението му намалява.

37

Анонимен

преди 13 години

освен липса на дупки, почти всички улици са цялостно преасфалтирани, тротоарите са чисто нови, полагат се големи усилия да е чисто и зелено и общо взето градът се съживява!

36

турист

преди 13 години

мисля че тази пейка е по дълга goalissimo.org/team/fan.php?id=507