12

Вили

преди 13 години

Аз като съм от Лом може ли да се движа с предимство? :D

11

РК до 8

преди 13 години

Единственоното разширение идва от премахването на трамвайните линии.И горе-долу се връзват нещата,преди бяха по 2 пътни платна в посока,а сега с махането на линиите на трамвая се добавя по още една лента в посока и стават три.На думи не звучи зле,но реалността мисля,че ще е друга!Едното платно отново ще е заето от паркирали автомобили и за движение остават две,но като се има на предвид,че и преди доста шофьори използваха трамвайните линии за пътна лента, може и да има подобрение,но то ще е .....

10

12

преди 13 години

Какви шест ленти...това са глупости, неверни неща ...то дали ще има място за по две ленти в двете посоки не се знае...!!!

9

Анонимен

преди 13 години

По документи "до 7", по документи както винаги

8

до 7

преди 13 години

Всъщност тогава не го преасфалтираха, а подменяха трамвайните линии (което също е пълна безмислица щом само след две години ги демонтираха завинаги..)

7

Анонимен

преди 13 години

Платното не е по- голямо от това което беше преди. Къде са повечето ленти и какво ли не?? Няма даже сантиметър в повече! Чак сега бутат сградите в южната страна ,ама улицата е готова и асвалтирана с много високи тротоари. Иначе новите плочки по тротоарите са хубави.

6

Ей така се напъваха

преди 13 години

И когато преасфалтираха почти целият булевард преди 3-4 години,за доста милиони,за да могат по-късно,да го разкопаят пак (асфалтиран вече) и да се напъват отново. Жалка,до болка позната история!И да го направите,ей мушмороци.

5

до 4

преди 13 години

жалкия си живот.Вземи излез по чужбина да видиш кво е чистота ,а не да говориш, че всичко е било нормално .Ти да не си някой от общината,а.Такава мърсоч като София няма НИКЪДЕ-оставяш си прането на простора и утре е кафяво от прах и ***,завали ли дъжд-пешеходците са се омазали до колената и т.н и т.н.Айде със здраве и гледай как след 5 год ще почнат да разширяват отново булеварда,да къртят направеното и пак 2 год кал,мизерия и прах

4

до 4

преди 13 години

Е как няма да съм злобен бе пич,ми направо съм озверял .Всяка година -240лева данък за колата плащам и карам като на сафари по тея дупки.Преди булеварда беше трагедия разбира се ,но по план съборетините от страната на Надежда1 трябваше да изчезнат и там да е южното платно на новия булевард в комплект с локално с две платна.Можеше да се направи страхотно, но на фандъкова винаги не и стигат парите,а такива кат теб с критериите от третия свят ,чакат само да им се подхвърли трошичка и са доволни от

3

Do 2

преди 13 години

Каква е тая злоба в тебе бе човек.Преди повече ли ти харесваше булеварда с всичките си дупки и задръствания.А може би не си и минавал от там.Потрай още малко и като го пуснат ако имаш очи критикувай.А на такъв голям обект няма как да няма прах и мръсотия все пак има изкопни работи.Явно българите си заслужават мизерните улици и дупки защото и когато хората правят нещо пак се намират плювачи като теб.

2

166

преди 13 години

"Новото пътно платно е с шест ленти за движение, включително лента за паркиране и велосипедна алея"-Кви са тея *** работи сега,значи остават за движение 2 ленти в посока ?-или по една?Нали булеварда трябваше да се разширява бе? Кво стана ,а?Остана си със стария габарит,нали лъжци мръсни.Само лъжете и нищичко не прайте май,май.Нали по ПУП трябва да има и локални даже и остров между платната,лъжци. Такава мърсотия,кал и *** не съм виждал никъде ,даже и в Африка.Ама идват избори май.

1

DRUGARKI I DRUGARI

преди 13 години

DAITE NIE DA SI PLIUEM PA BOIKO DA SI STROI BALGARIATA