9

Анонимен

преди 13 години

Защо не съм щастлив?

8

8-ия ден

преди 13 години

Някакви учени установили, че хората с носталгично отношение към миналото са много по-щастливи в живота ...освен това установили, че екстровертните личности са по-щастливи от живота, защото са склонни да гледат позитивно и носталгично на миналото си....И аз би трябвало да съм щастлив, изпитвам носталгия за времето преди "демократичните" промени и чалгата........по здравеопавзането......по театрите и оперните постановки.....хубавите преводни книги.......хубавите френски и други не-екшън филми.....по истинските кремвирши........по чистия ми град и измитите улици....по безопасните нощни разходки в Морската и къпането в чистото море на пълнолуние......дори по милиционерите, за които имаше безброй вицове наистина супер тъпички си бяха....един ден ме спря един такъв и ми поиска студентската книжка /минах на червено/ - та да видел каква оценка имам за поведение- в студентска книжка !Смях....изпитвам носталгия и по времето, когато бях на 20 години.....

7

откривател

преди 13 години

С учени и без учени - все тая

6

Анонимен

преди 13 години

Колко ми беше гот едно време и сега - също!

5

щастлив ли съм ?

преди 13 години

А аз установих че съм носталгично настроен по онези времена когато тия псевдо учени си седеха мирно и се не обаждаха по повод и без повод !

4

заман

преди 13 години

Зависи какви са ти били преживяванията!Това изобщо не е така миналото си е минало сега е настоящото и хората живеят в него без работа проблеми труден живот достатъчно основание да си притеснен за това и онова. Това е реалността но да върнеш човес преди 10 години или 15 това абсурдно и опасно. Губене на време и промиване на мозъка. Останалите проучвание и подобни неща са .... излишни. Със здраве. Можете още 20 години да дъвчете едно и също нещо. Вярно дойде ми и не мене до тука!ЗАМАН!

3

Софиянец

преди 13 години

Та не са емигрирали "британските учени" в САЩ?

2

kurentzo lapas

преди 13 години

ми аз съм си невротик,ко да направя...

1

аман

преди 13 години

АМАН!!!!