200

до 197

преди 13 години

ооо, мачка ги бате ти Бойко! мачка ги като луда крава! тва пенсионери, тва майки с деца, тва обикновени данъкоплатци - гази и мачка! е, Доган и Станишев, които уж трябваше да са по затворите, си гледат кефа, на Дедо си Цар му направи специален закон да си вземе горичките, контрабандата цъфти и процъфтява заради огромните акцизи, всичката криминална *** си гледа животеца, ама то не може всичко наведнъж! сега е зает да мачка народа! не знам колко трябва да си ***, за да подкрепяш ГЕРБ

199

Анонимен

преди 13 години

Пребий *** - накарай дете да се усмихне!

198

Анонимен

преди 13 години

Боко е живото олицетворение на 20 годишния преход. Комунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП. Ортак със знакови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с *** от Варна. Разследван за производство на цигари без лиценз. Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя. По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях. Цветелина Бориславова успя през това време да купи от Костовия човек Славчо Христов СИБанк, която беше дори хванала позиции в НОИ, данъчни и други държавни структури. Сега е милиардерка. Красота.

197

Анонимен

преди 13 години

САМО БОЙКО

196

Анонимен

преди 13 години

Цялото плодово-зеленчуково правителство начело с главната Тиква да си ходи.И това го искат не само социалистите, а преобладаващата част от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. На противното мнение са само 65-те хил милиционери, косматите им жени, Бойко Рапона, Цвети Винетката, Цецо Крадецо, Цецка Стругарката, Лудото Мони, Фидоска Манекенката, Котараците, Стенли, Мишо Бирата (ако беше жив), Вальо Златев - Лукойла и Доган Барбекюто. Също и фризьорките от Обеля, чалгаджийките и ***. Както и Бай ***.А, забравих също и ибрикчията Бареков, но не е много сигурно някой ако му обещае повече, може и да се отметне.ИЗГОНИ ГЕРБ!СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

195

Анонимен

преди 13 години

Бойко мачкай гоцевата мафия

194

Анонимен

преди 13 години

Този като всеки гербер пак е изпуснал времето за лекарствата:)

193

банкенски

преди 13 години

свитнали са дядо му щото много закачал чужди булки.другото е бокова фантазия.

192

Анонимен

преди 13 години

Червените газ пикат

191

Анонимен

преди 13 години

Демокрация и Байко! Бе що не си гледа Дим Дуков ми се занимава с несвоиствени неща!

190

Анонимен

преди 13 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Каква мъдрост се лее от думите на вожда.От щастие ли да плачеш,от мъка ли...?

189

Анонимен

преди 13 години

nie trqbva da se y4im ot tqh....a ne da turpim da ni obira toplofikaciq , elektro, danuci, mobilni operatori

188

Анонимен

преди 13 години

А така Боце.САМО ГЕРБ

187

Анонимен

преди 13 години

Язи пък знам, че Боко беше охранител когато хората пищяха от тях! Някой да не го знае!:)

186

Анонимен

преди 13 години

Сигурен съм, че и тази история с дядо му е мит, защото ако си имал осъден роднина от народния съд е нямало как да станеш член на БКП, какъвто всъщност е бил бате ви Бойко обикновен нагъждач и опортюнист.

185

151 дгд

преди 13 години

151 ТИ ГЕРБЕРСКИ *** ЛИ СИ ИЛИ СИ *** И СКЛОНЕН КЪМ ЗАВИСИМОСТ ПО РОЖДЕНИЕ.МИРИЗЛИВ НАРКОМАН ЛИ СИ ИЛИ ИЛИ ОБИКНОВЕНА ЦЕЦО-БОЙКОВА ПОДМЕТКА.ЧЕ СИ ГАДНО КО*ЕЛЕ Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО.ЩЕ ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ОЩЕ МАЛКО И АЙДЕ ПРИ Г.СТ.

184

Анонимен

преди 13 години

169 - Кои хапчета пропусна:))))))))) Хубаво е да се виждат гербери в такова състояние!:)))

183

ФЕН

преди 13 години

ААААААААА СТАНА ЯСНО ТУК СТЕ ...МАЛКИ ЖАЛКИ КРАДЛИВИ ЧЕРВЕНИ БОКЛУЧЕТА

182

Анонимен

преди 13 години

Именно жаждата за свобода ме амбицира да гласувам срещу *** при първа възможност!Той с действията си показа, че въобще не знае какво означава тази дума!

181

до 176

преди 13 години

Румен Петков - за неговите далавери става въпрос в книгите. Все пак той е министър в периода, за който се говори ;)