129

ves666

преди 13 години

amerika proizvejma da teroristi ,posle gi puska po sveta dava im pari za da ima konflikti i sled tova bie tapana zaedno s prezidenta cialata im intrigantska imperialisticheska darjava sasht e takava da sazdavat haos i da imat izgoda ot tova .zablujdavat prostite hora .

128

Jana

преди 13 години

***YBIISTVOTO E JESTOKO YBILI SA I DEZATA MY***SATOVA NE ISKAT DA POKAJAT****

127

Анонимен

преди 13 години

Тоя Обама да го *** в г***. Знае, че почти целият свят умира от любопитство и си трае. Де*** и нещастника му черен!

126

от централата

преди 13 години

Сега на 6 май отново организираме протест със заглавие "ДЕН НА ГНЕВА", поканили сме и ислямистки водачи от близките нам арабски страни, които също протестираха с мотото "Ден на гнева". Станишев ще води протеста, а отстрани с калашници ще дефилират брадати и забрадени другари. Отзад ще кретат червените баби и дедовци. Призоваваме всички на протеста. Накрая ще има томбола и щастливците ще бъдат награждавани от Първанов с ордени.

125

Хоп-троп!

преди 13 години

Обама лъже като дърт комунист. Осама не е убит, а е жив и здрав. БСП са го поканили на конгреса им. На него ще присъстват и други такива важни персони от ръководството на Фатах, Хизбула, Първанов им е обещал да ги награди с ордени "Стара планина"- степен за борбата им срещу американските загнили капиталисти, както обичаха да казват нашите комунистически величия. Явно БСП си е наистина преоблякла се БКП. Вижте ги само синовете на бившите партийни другари-Станишевци, снахи на Пръмовци и т.н.

124

МИСЛЕЩИЯТ

преди 13 години

.....Осама беше убит още при бомбардировките над Тора Бора.....просто тогава на америкаците им беше нужен за ирак и афганистaн.....

123

Ха-ха-ха!

преди 13 години

И кво стана тя според червените дописници-глашатаите на БСП-комунисти: значи Обама лъже, Осама е жив и здрав и БСП го канят на митинг с мото "Ден на гнева", на митинга ще присъстват представители на Хамаз, Фатах и други такива формации. Да ни е честита новата линия на БСП-линия на гневната революция на червените баби и дедовци. Ха, ха, ха!.

122

Pfff

преди 13 години

*** *** - измисли си я цялата тая USAama простотия за да си вдигне съсипания рейтинг !

121

Анонимен

преди 13 години

Осама да не се крие повече, а да даде едно интервю по Ал Джажира, че червените ореваха орталъка за него. То не напразно оня ден на 1 май излязоха на протести с ислямисткото мото "Ден на гнева".

120

Анонимен

преди 13 години

*** американски ***, няма балами, които да ви вярват на измишлотините!!!

119

123

преди 13 години

Само една дума Wikileaks

118

снимка на Обама

преди 13 години

Обама няма да покаже снимката на Осама. Но може някой от наследниците на Осама да пожаже снимка на Обама!

117

Е.Бернайс

преди 13 години

"Който е против САЩ е червен комунист"Дори и не осъзнавате колко сте ограничени. Тези лайт мотиви от ерата на студената война са отживелица.Мозъчните тръстове, спонсорирани от ЦРУ отново са в стихийна кампания по обработка на общественото мнение. Разберете не сте на нивото на Едуард Бернайс и плиткоумната ви пропаганда ви прави още по-жалки.

116

ля ля

преди 13 години

смешници!

115

Анонимен

преди 13 години

Много Алгафаровци има в страната ни. Оня ден по ТВ и той ревеше за Осама. И тия се натискат да ни управляват още.

114

До 122

преди 13 години

"възрастен болен човек" - само да не се разплачеш за тоя терорист и убиец. Леле колко червен рев за добрия човечец Осама. Не се учудвам, че червените винаги възприемат наобратно нещата. За това толкова мразят Борисов, защото те просто са заслепени от собствената си идеология и на злото казват, че е добро, а на доброто, че е зло. Абе комунисти, кво да ги правиш.

113

Анонимен

преди 13 години

Бараката ОБАМА е толкова проста и *** афроамериканска лейка че ако имаше 2 неврона в черната си *** кратуна щеше да осъзнае че 70 % иот амеканнцитеи 90 от света не вярват и дума от всичките им глупости и постановки

112

комп

преди 13 години

Как да покажат снимката и видеото, като ще се види, че убиват от упор един възрастен болен човек! Ще изглеждат жалки в очите на света. Един скапан болен старец е враг номер едно, който ги изплаши до смърт. Никак не се вписва в кампанията за президент на афро-американеца, бореца за мир, който подписа заповед да убият един дърт болен арабин, вместо да го изправят за съд. Ефектът може да е точно обратен и да не го преизберат за президент на най-задлъжнялата страна в света.

111

до 118

преди 13 години

НА ЯЖ БЕ ЕТО Я СНИМКАТА ВИЖ ИСИНСКАТА СЪЩНОСТ НА ОСАМА.

110

narod

преди 13 години

obama koi znae kolko platil na laden