198

ИВАН

преди 12 години

ТРАКТОР ИЗКАРАЙ МУ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА БОКО ТИКВАТА ОТ ВРЕМЕТО НА СИК!АКО ГО НАПРАВИШ ИМАШ ЕДИН ГЛАС ОТ МЕН!

197

Пешо

преди 13 години

Мутрите мечтаят за президентска република за да неможе никой да им се бърка да правят каквото си искат!Претставяте ли си президентска република с президент *** селска мутра като Бойко или Алексей?Това би било неповторим кушмар!

196

teo

преди 13 години

БОЙКО, ПРАВОСЪДНАТА НИ СИСТЕМА Е ТАКАВА, ЧЕ ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ НА МОКРИ ПОРЪЧКИ ИЗЛИЗАТ СУХИ!!! ЖАЛКОТО Е, ЧЕ И ПОРЪЧИТЕЛИТЕ НА МОКРИ ПОРЪЧКИ И ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ДОГАН,СерГЕЙ,СИМЕОН САКСКРАДЕЦА, КОСТОВ,АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И МАФИОТСКИТЕ ИМ СВИТИ ИЗЛИЗАТ ОЩЕ ПО-СУХИ И СЪВСЕМ БЕЗНАКАЗАНО ИСКАТ ДА СЕ ОТТЕГЛЯТ ОТ ОТГОВОРНОСТ И СПОКОЙНО ДА СИ ХАРЧАТ ОТКРАДНАТОТО ПО "ВКУСНИ БАРБЕКЮТА"! ВИНАТА Е НА ПОПОВА, КАТО НЕ ВНЕСЕ В НС НЕОБХОДИМИТЕ ПРОЕКТОЗАКОНИ! ОК?

195

Анонимен

преди 13 години

ДО 208:Говоря за процента на държавния сектор в икономиките им, който е регулатор за цени, качество и т.н и т.н. Ако имаше поне едно държавно предприятие което да се занимава с внос на хранителни продукти, знаеш ли кога олиото ще е с цена 3.60 минимум...никогиш!

194

Анонимен

преди 13 години

до спете спокойно децаГлупости. това с 40% е абсолютна тотална глупост. В Германия, малкия и среден бизнес дава 66% от БВП.

193

спете спокойно деца

преди 13 години

Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият политиците"ЗА ТОВА, Е ПРАВ!!! За другото не знам. НО знам че в силно развитите европейски страни имат минимум 40% държавна собственост, чрез която контролират най-малкото цените. У нас, преди двадесет год.ни беше внушено, че е соц.отживелица, всичко се разграби, унищожи, продаде за 1лв. и ето го резултата, крайна бедност, най-високата детска смъртност и мастита финансова вихрушка, картели, монополи

192

Анонимен

преди 13 години

ЗА КРАЖБИТЕ ОГ 20ГВИНОВЕН ББЗА КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА ВИНОВЕН ББЗА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ОТ 20Г НЕСТИГАЩА ЗА НИЩО ВИНОВЕН ББЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНТО И НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ НА ЛЕКАРИТЕ ВИНОВЕН ББ ДО ВЧЕРА БЯХА НА НИВОТЕЗИ МНОГОЗНАЙКОВЦИ 20 СЪСИПВАТ КРАДЪТ И ДНЕС ОПЛАКВАТ ДЪРЖАВАТАКОЛКО Е ОТКРАДНАЛО ТОВА ИЗЧАДИЕ ТРЪГНАЛО С ПРОБИТИ ОБУВКИ И СТАНАЛО МИЛИАРДЕР!БЕЗСРАМИЕ И ЦИНИЗЪМ

191

Анонимен

преди 13 години

В заключение Алексей Петров обеща след един месец да извади скандални данни за корупция.+++Кво стана С Янка ? Да не сте се скарали нещо ? Да ен са ти свършили флашките и реши лично да се покажеш ?

190

лелеееее

преди 13 години

Граждани за европейско развитие на България - /колко хубаво звучи/ се срива непрестанно . Хората са много разочаровани от правителството на ГЕРБ.Инфлация , безработица , престъпност, глад, мизерия ,бедност - ето тези неща докара на народа властимащите. Бедствието наречено ГЕРБ е по-страшно от земетресение . Хората изнемогват , липса на всякаква стратегия за справяне с кризата... Все повече хора си спомнят за времето когато всичко беше ефтино. Все повече хора искат да се върне безплатното здравеопазване , което беше истинско завоевание на социализма. Много грешки на властта през последните 20 години , които доведоха страната до колапс. Но те са умишлено създадени с цел изстребването на българите. Няма осъдени политици за престъпната безотговорност към поверените им държавни задължения. Мафията се срастна към държавата. Вече не вярвам на правосъдието , на институциите като президент , министър-председател , народно събрание. Те защитават едрия капитал , а останалите да се изнасят за чужбина...Народа няма никакви права. Има само задължения- да си внася осигуровките , да плаща данъци , да плаща акцизи . Бюрокрацията беше увеличена драстично с цел , ако някои му хрумне да прави частен бизнес да му се искат пари за 150 документи,щото без тях не може...Цените продължават да растат , а никои не иска да спре увеличението им , а заплатите даже са намалени.А тези , които грабиха милиони и милиарди от държавата вече управляват задкулистно. Когато видят ,че Б.Борисов не им върши работа ще си докарат ново "справедливо", пардон крадливо правителство.И така още 20 години демокрация!

189

Беларус

преди 13 години

Тука ми намирисва, че Трактор с Шестак двигател май-почва да оре Тиква ? Това е една загубена държава. И браво на Петров за откриването на топлата вода за бизнеса, ето защо този човек е доцент !!!

188

Анонимен

преди 13 години

ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ БЪЛГАРИ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗА АСАН ИБРЯМ ЮМЕР ИЛИ ДОГАН?ИЗБЕРЕТЕ ЛИ АСАН ИЛИ ДОГАН ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ ЛЕВСКИ И БОТЕВ !АЗ ХВАЩАМ ПЪРВИЯ САМОЛИТ ВЛАК ИЛИ ПЕШ БЯГАМ ОТ ТУК!ТЪРПЕНИЕТО МИ СВЪРШИ -20 ГАДИНИ МЛАДИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ СТАРЦИТЕ/ДЕТО ПОЛОВИНАТА СА С МРАМОРНИ ПЛОЧИ ВЕЧЕ/МИ ОПРЕДЕЛЯХА ЖИВОТА ПОД ТУРСКО НЯМА ДОБРОВОЛНО ДА ОСТАНА А ОТ КОМУНЕСТИЧЕСКИ КРАДЦИ МИ ПИСНА

187

Анонимен

преди 13 години

През 2008 г. посланикът на една от най-влиятелните страни в България по време на среща с премиера Сергей Станишев е попитал какво прави Алексей Петров в ДАНС. Нали знаете, че навремето английската кралица, за да спечели войната с испанците, е влязла в съюз с пиратите, отвърна Сергей Станишев. Случката разказа преди време бившият шеф на НСС в сутрешния блок на ТВ7.

186

Анонимен

преди 13 години

*** и с дявола ще станат ортаци откакто напълниха гащите след като Борисов взе властта. Видяха, че лапането свърши и държавата все повече става нормална-европейска , а не севернокорейска.

185

Анонимен

преди 13 години

Оказа се че АЛФ Петров е дал пари за протеста на БСП на 1 май с ислямисткото мото "Ден на гнева". Чрез организарането на протести /за горивата и др./ се прокрадва ислямистката нишка в БСП, която взима все повече връх във нейното управление. Не случайно избраха ислямисткото мото за протеста си. Започва да става все по-опасно и си мисля, че ако БСП тръгне открито към революционизиране на обществото ни с ислямистките си призиви ще изгуби всичко.

184

Анонимен

преди 13 години

Асан Ибрям Юмер(Алексей Петров) !!! Това му е истинското име преди бай Тошо да го преименува ....

183

Анонимен

преди 13 години

А наркотиците АП

182

Анонимен

преди 13 години

АЛФ Петров се превърна във врачка. Чакай само Борисов да стане президент и да се направи президентска република и тия смешници от рода на АЛФ Петров ще напълнят затворите. Закщото всички знаят, че АЛФ държи наркотиците и проституцията в София, отделно от това създаде "Килърите", които изпълняваха мокрите му поръчки за непослушни бизнесмени, които му пречеха. И тоя същия вместо да е в затвора, сега дава интервюта. България трябва да се промени, от нас гласопод. зависи, не само от ГЕРБ и Борисов.

181

Анонимен

преди 13 години

НЯКОЙ СЕЩА ЛИ СЕ КАКВО БЕШЕ ИМЕТО НА ТОЗИ ЧОВЕК/ПРЕДИ Т.ЖИВКОВ ДА ГО СМЕНИ/ПРЕД АЛЕКСЕЙ/БИВШ.....ТУРСКО ИМЕ/ПРЕДПОЧИТАМ ДОГАН -ПОНЕ ЩЕ Е ПОЗНАТО И ЗНАЕМ КАКВО ДА ОЧАКВАМЕПОРЦИИ КОНСУЛТАЦИИ ...

180

182

преди 13 години

що ? щото Бойко така каза ли ?

179

Анонимен

преди 13 години

186, ааааа , щото аз знам,че точно Гоце така си "отстраняваше неудобните"