190

анонимен

преди 13 години

ХМ..ТОЯ РУСНАК НЕ Е ДОБРЕ...тия келяви и бозави англичани нямат никаква работа в Русия..че и монархия да ставала...ама ще го опукат тоя отворко

189

pepelyaschka

преди 13 години

a zaschto ne balgarska pepelyaschka moje bi az ili nyakoya druga no da e bg ne che e krasiv no e princ :):):)

188

Симо

преди 13 години

И не на последно место не ми говори за за*ци, защото ще те пратя с един шут в степите на Домодедово.

187

Симо

преди 13 години

си Сърбия и Гърция земи които да бъдат дадени справедливо на България. Относно Бисмарк, той не е мразил България, но в никакъв случай не е искал да допусне след като е разгромил Франция да си разигравате коня както си искате и да има една голяма етническа България под силно руско влияние толкова близо до проливите. Всъщност на Берлинския конгрес вие изтъргувате съдбата на българите страхувайки се да не останете сами срещу големите сили разбира се за наша сметка.

186

Симо

преди 13 години

към нас. Колкото до Чърчил да той изпитва силна омраза към България не защото е роден българофоб, а защото се проваля тотално в Галиполската операция и това му струва голямо унижение. Надявал се е много предвид краха ни от междусъюзническата война да мине България на страната на Англия тъй като добре е осъзнавал че сме били и тогава ключовия фактор на Балканите. Само че България не получава никаква гаранция какво ще получи от едно такова обвързване още повече че не може да вземе от съюзниците

185

Симо

преди 13 години

Когато турците безпрепятстено колят и бесят мирно население в Одринска Тракия 1913 вие си траете като *** въпреки че сте можели да се намесите след Лондонския договор а и сте имали отколешен интерес в Кавказ. А като капак на всичко не само не спирате, но и подстрекавате румънците да минат Дунав и да ударят България в гръб, за да може тя да бъде сломена на колене и да моли Русия за помощ, да бъде тотално зависима от нея. Последиците всички ги знаем. Никога не сте имали дори най-малка симпатия

184

Симо

преди 13 години

До 167: Първо анонимнико това е български сайт и тук се пише на Български език. Второ понеже виждам че се размирисваш по история нека споделим фактите, а те са че за сегашното наследство и проблеми на Балканите най-голяма вина носят именно руснаците. Вие предавате най-вероломно не само Спорната зона на Македония на Сърбия бидейки "справедлив" арбитър в ролята на големия славянски брат, но и нямате нищо против цинизма сърбите да останат и в Безспорната зона.

183

Holms

преди 13 години

За да изпълнява функциите на цар Симеон в България ли ?

182

до 180

преди 13 години

Почвай тренировките по цункане на д....ците.

181

роузи

преди 13 години

алооо..... ***! Толкова сте добри и готини, що се карате , защо сте толково комплексирани? Я по-добре вижте къде ви е Дръзки! Че скоро,скоро ще станете за смях пред цял свет.

180

Анонимен

преди 13 години

181Руснаците със сигурност не ни обичат :))

179

Анонимен

преди 13 години

174,А вас кой обича ?

178

Цунк айхуй

преди 13 години

Ние сте вземем цяла Рисия и балабал с Сибил!

177

Анонимен

преди 13 години

178Знаем да, затова в Добруджата, българските войски ви натупаха здраво. 'Непобедимата' избяга позорно победена от българският войн.

176

Анонимен

преди 13 години

По темата по горе-Би било добре за Русия,а и ние си обичаме царска Русия, а не СССР.То това важи и за нас.Поне да знаем кои са горе а не през 5 год. да храним нови и да пръскаме пари за глупости. И най успешните страни са конституционни монархии.

175

Марк

преди 13 години

Истинско удоволствие ми доставя да чета писанията на руската ***, която се мота тука!

174

До 164

преди 13 години

Дурак!България беше най-богатата държава на Балканите до 1944 г.

173

Анонимен

преди 13 години

Поляците обичат руснаците. Особено след Катин.

172

Ленин до 167

преди 13 години

ХахахахахА бе защо всички в Изт. Европа мразят руснаците?

171

Анонимен

преди 13 години

169Няма какво да се доказва на 45 години съветско робство. Лошото е, че известна част от руснаците смята, че България продължава да им бъде колония. Да, ама не ! Българите не обичат руснаците. Само изкуфели русофилистични *** могат да обичат поробителите си.