31

пешо

преди 13 години

дано им се връща тъпкано на всичките организации и политици в бг ... пожелавам ,им в другия си живот да са бездомни кучета ... да ги видим тогава ... аткива като тях да им решават проблема :) и двете страни страдат едната е кучетата ,другата хората ... но кой ли е виновен тук ? и защо е толкова сложно да се реши проблема ,след като се сабират и средства ? :(

30

КУ

преди 13 години

НЯМА ОДГОВОР

29

аз

преди 13 години

ДО ФАНДЪКОВА И БОРИСОВ :НЕ ИСКАМ БЕЗДОМНИТЕ ПЕСОВЕ ДА ПЛАШАТ БЕЗЗАЩИТНИ ДЕЦА, ЖЕНИ И МАЙКИ. НА ШЕПАТА ЕКОПЕДИ НЕ ИМ ПУКА ЗА ХИЛЯДИТЕ АГЪНЦА ЗАКЛАНИ ЗА ГЕРГЬОВДЕН, А ВРЕЩЯТ ЗА ХАПЕЩИТЕ НИ ***. ОБЩИНАРИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА УНИЩОЖАТ ХУМАННО ЧРЕЗ ИНЖЕКЦИЯ ВСИЧКИ БЕЗДОМНИ КУЧЕТА. ПРИ ГЛАДУВАЩИ ДЕЦА НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ЗА ПРИЮТИ, КАСТРИРАНИЯ И ВСЯКАКВИ ПЕРВЕЗИЯ. КМЕТОВЕ, НИЕ ГРАЖДАНИТЕ ИСКАМЕ ЗАЩИТА И ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА НАС, А НЕ НА БРИДЖИТ И ПСЕВДОЕКОВЦИ . (НЕ МЕ ИЗТРИВАЙ ОТ ФОРУМА КАКТО ДРУГ ПЪТ)

28

Metalex_

преди 13 години

До: ЕКОЛОГАбе, оооо, как ще даваш на *** пари бе, човек. За без пари може да се направи..иначе стратегията ме кефи

27

ЕКОЛОГ

преди 13 години

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СПАСИМ ОТ *** : НА ВСЕКИ БЕЗРАБОТЕН *** ИЛИ РОМ-НАКРАТКО *** СЕ ДАВАТ ПО 10 ЛЕВА ЗА ПРЕДАДЕНА КУЧЕШКА КОЖА. РАВНОСМЕТКАТА -1- БЕЗРАБОТНИЯ ПОЛУЧАВА ПАРИ ЗА РЕАЛНО СВЪРШЕНА РАБОТА2-ОТ КОЖИТЕ СЕ ИЗРАБОТВАТ КОЖЕНИ ПАЛТА-СУРОВИНА ЗА КОЖАРСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТИИИИИИИ 3-НАЙ-ВАЖНОТО СОФИЯ СЕ ИЗЧИСТВА ОТ *** САМО ЗА 1-2 СЕДМИЦИ. СПЕСТЯВАТ СЕ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА, СПИРА СЕ КРАНЧЕТО ЗА КРАЖБИ ОТ РАЗНИ ПОМИЯРСКИ ОРГАНИЗАЦИИ. НЯМА КУЧЕТА - НЯМА ПРОБЛЕМИ ИСТИНА Е

26

Анонимен

преди 13 години

Вместо да им дават пари на тия, да купят малко патрони и да ги раздадат на ловците. Проблема може да бъде решен за една вечер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25

citizen

преди 13 години

Тия що пари изхарчиха и нищо не направиха!! Ама да не са луди да си отрежат клона!

24

Анонимен

преди 13 години

Всички трябва да си отидете, не само тоя ***.А Екоравновесие е ООД , бизнес фирма , но там нито има еко, нито равновесие-само кражби и жестоко отношение.Всички шефове там станаха милионери.Защо ли!????

23

ветеринарен

преди 13 години

кражбите са от времето на миро найденов.да се разплете случая докрай от неговото управление.от там жена му кара джип за 100000 лева.

22

Анонимен

преди 13 години

Абе госпожо само на тези уроци сте присъствали от ГЕРБ, да уволнявате и да тъпчете върху свестните хора и да ги правите на луди!! Хайде ходете да си почивате вече!!! В цялата ни страна, където има ГЕРБАРИ за шефове колят и бесят както си искат, ами утре като останете без работа какво ще правите, помислете и за бъдещето!!! Махайте се най-добре, докато не сте се окъкали тотално!!

21

Анонимен

преди 13 години

Само Герб,другото е мафията на Гоцю.

20

Анонимен

преди 13 години

всеможещата Бояджийска - вън !!!!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 13 години

А на мен ми писна да разхождам кучето си между превръзки и презервативи.Писна ми и да превързвам лапите на кучето си от счупените бутилки.И аз искам да избия ***, които си изхвърлят *** през балконите, но мила родна картинка! Та Нико, вярвай ми, с по-голяма погнуса разхождам кучето си, отколкото - ти детето си.

18

ХА ХА ХА

преди 13 години

Много интересна новина. Онова дебелото, Мирослав, бил шеф на Екоравновесие, и понеже си е свършил добре работата, станал министър.Герберастка тъпотия, както и кметуването на тази даскалица.

17

Нико

преди 13 години

За една вечер се избиват всички *** и проблема е решен. Няма приюти за хора, на за кучета има. Писна ми детето ми да играе сред кучешки ***.

16

Анонимен

преди 13 години

mama vi ku4kARSKA...6te vi izbia

15

Retro

преди 13 години

Дерзайте! Отваря се нова възможност за позиция "лапач на пари". Ние ще страдаме, кученцата също, щото реално на никого не му дреме... порочен кръг и поредните потънали милиони.

14

Анонимен

преди 13 години

До номер 8. Да те попитамм - Костов - преподавател по политикономия?!?!?Как става това? Който е живял тогава - знае много добре, че не се ставаше преподавател по този предмет, защото си умен. Но пак ще тичкате да пускате синята бюлетина и да си мислите, че сте голяма работа. А Костов си направи паричките, сега може да е пас. Само ще припомня, че бюлетините на СДС се печатаха точно в НДК. Дано някой ден да прогледнете!!!

13

абе .!

преди 13 години

стига сте се оплаквали от кучета, стига!ами какво ще кажете за проституцията която се щир в България, а? А тя не Ви ли пречи, а?А може би Ви сте доволни от това, че в Западна Европа има над 100 000 българки които се заниват с проституция?Ей, хора, имайте поне малко мярка, поне малко!Ами защо не се запитате как живеят хората в провинцията? А знаете ли какво е глад, ама глад, мизерия, безработица, лоши пътища, липса на медицинска помощ ...Всеки ден съм длъжен да слушам за София, айде-де ..!

12

Митьо Отверката

преди 13 години

Има вид на много добро момиче,но "Човек с каквито се събере,такъв става."