27

червена бабичка

преди 13 години

Мен повече ме е грижа за тия дето нищо не внасят като Ковачки и Доган например...

26

Alex

преди 13 години

Купчина българи седнали да смятат прихода и заплатата на човека, люпят семки и правят злобнички коментари ....и всичко това в работно време ...:)Айде бързо раздуйте и на колегите си и роднините си....че това си е новина от световно значение :)

25

анонимен

преди 13 години

хм...значи си представете колко е гушнал...

24

Мунчо

преди 13 години

Лев не давам на тия крадци!!!И от какъв зор???Да карам по разбити пътища, да ме бият, крадат и т.н. все едно няма полиция, да чакам по опашки за новата си лична карта, да ходят в командировки по света, да уреждат родата си по топли служби и т.н.Мога да напиша цял роман...Ама този път, ще имат да взимат, погасителната давност е 5г., абсолютната погасителна давност е 10 г. за вземания на държавата...

23

Анонимен

преди 13 години

E, то с такова мислене няма как да има държава. Призивите да не се плащат данъци са от хора, останали в мисленето си още в турското робство. Или просто червени буржоа?

22

българин

преди 13 години

Луд човек! В тази криза на такава печалба! Май ти е слаб счетоводителят! Тези парички, сега ще отидат за партии, депутати, държавна и общинска администрация, социални помощи на безработни и роми...Ако е "ЕТ" дано поне е платил както трябва на работниците, хората които са изкарали тази печалба.

21

Анонимен

преди 13 години

Леле какви *** има....Внасяйте,внасяйте за да има за котараците и за магистралки.*** глупендерите.

20

гцх

преди 13 години

ЕДИН ЛЕВ НЯМА ДА ВИ ДАМ ВАЩА МАМА *** Я МАРШ ЗА МИНАЛАТА ГОДИНА ИМАМ ДОХОД НО НЯМА ДА ВИ ПАЛТА КУЧЕТА...ЛАПАЙ АЗ СИ ОСИГОРЯВАМ ПЕНСИЯТА НЯМА ДА ГИ ДАВАМ НА ВАС ПРАСЕТА...

19

Анонимен

преди 13 години

19 пишат за ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ не за най големият изобщо

18

МИЗЕРИЯ

преди 13 години

При предходните Правителства се обявяваше Данъкоплатец #1,2,3 и т.н.Тогава сумите бяха в Милиарди лева.Сега са в десетки хиляди.Е, и резерва и живота беше по-добър.Сега е като по-времето на Войната - ГЛАД,СТУД,МИЗЕРИЯ и СМЪРТ.

17

Анонимен

преди 13 години

при такава криза, счетоводителката да те изкара на печалба означава малоумие!

16

Анонимен

преди 13 години

тоя от лакомия е взел егати смотаната счетоводителка! ***, дай тези пари на работниците, не на мутрата! ***!

15

Я да сметнем

преди 13 години

да сметнемщом е платил 82 000 лева данък, знаем че данъка е 10%значи дохода му за година е 820 000 левато делено на 12 месеца прави 68 хиляди лева месечна заплатами не е зле

14

ъ

преди 13 години

За Русе става въпрос- при около стотина хиляди жители все пак е добре да има няколко особенно богати.

13

Анонимен

преди 13 години

Що си мисля, че в тази статия се съдържа конфиденциална информация и току виж някой, който се разпознае вземе, че се натовари, а?

12

Анонимен

преди 13 години

Глупости са това. Стотици хора плащат над 50 хиляди лева а пък най-високия бил 22???? Май от НАП нащо пак са объркали данните!

11

ДО 9

преди 13 години

Стига с тези ***.Това е Бъдещето.Приеми ги като *** в САЩ.Дай да ги интегрираме,но това ще стане след като се преборим с *Бизнеса*.Не издържаш *** ,а Пишман Бизнесмените които взимат парите от Твойте Данъци.На всеки платен 1лев от Бизнеса ,Бюджета връща 1,20лв.

10

Акъл море

преди 13 години

Не може да бъде! Аз плащам всяка година средно по 50 000 лева! Защо ме няма в статистиката?

9

Иво

преди 13 години

Подкрепям 4.и ссъгласен с него.Тези *** всички работещи ги издържаме,те не плащат нищо ,ток вода.Ако аз не си платя,до 15тия ден ме изключват...нямам думи.

8

умко

преди 13 години

до математик - то за Русе си е рекорд. какви консултанти ражда този град да знаеш