45

ves666

преди 13 години

lele ama i ti si edin borec v bitkite napravo si geroi ot fantastichnite komiksi cvetanov ,ne se izlagai da plioampash glyposti, kolko si naiven ,ne se li yseshtash che vsichkata ti rabota e kalpava .

44

Иванов

преди 13 години

Няма ли кой да го напикае бе, този ***!?

43

Анонимен

преди 13 години

Да живее правителството на ГОЛЯМОТО НИЩОНЕПРАВЕНЕ и НЕСПИРНОТО ГОВОРЕНЕ (основно на глупости).Тука има - Тука нема.Ура, другари мутро-милиционери!

42

Анонимен

преди 13 години

оправи страната

41

TOM

преди 13 години

MALE KAKAV TROL

40

огледайте се

преди 13 години

вижте до каква мизерия стигнахме и до каква простащина пък после дрънкайте за някакъв си който не е и чувал за българия.. у нас има само един терорист и това е мизерията

39

k

преди 13 години

mahnetogo tozi izmamnik nali vsi4ki banditi rabotqt za tqh

38

Анонимен

преди 13 години

оттук нататък сме изложени на още повече предизвикателства !Защо така бе става все по трудно а уж сме се преборили с най големия

37

Анонимен

преди 13 години

Нищо не разбрахме от убийството на Осама показаха само един монитор с скици на хеликоптери и снимка на имение нашите клипчета по залавянето на наглите бяха доста реалити макар и без хеликоптери да се поучи цецко от американския опит и да седа на компа да прави бъдещи акций

36

ОСТАВКА!

преди 13 години

Цецо,а какво стана с нашите РОДНИ мутри,а?Валентин Златев - Васил Божков - Красимр Гергов - Георги Гергов - Петър Манджуков - Николай Банев - ***-аджиите - Тодор Батков - Христо Ковачки - Средногорската минна мафия - КЦМ-арите - Иво Прокопиев - Николай Гигов - Коко Динев - Титаните - Цветелина Бориславова

35

darcas

преди 13 години

Ти Осама остави на нас, я кажи ко стана с апартаментчетата Цв. Цв

34

BEN

преди 13 години

A TI ZAGUBI BITKATA WE SECKO KU4E MRASNO........

33

Гарабедчо

преди 13 години

Нема късмет Цецко . Да бе дошъл Осама тука , че да го гепа нашифизкултурник да видиш тогава тъста и тъщата колко още пари за имоти щяха да му дадат. И Уорлик щеше да го потупа по рамото .Ама без късмет само с талант не става.

32

Анонимен

преди 13 години

Тия картофени тиквеници сега остава да си припишат заслугите и за ликвидирането на Бен Ладен. Няма такъв цирк. Смешници.

31

ОСТАВКА!

преди 13 години

Цецо,а ти ликвидира ли някоя мутра бре циркаджия смотан!

30

е той

преди 13 години

няма как да роди своя мисъл, повтаря папагалски каквото е чул тук-там

29

Анонимен

преди 13 години

Уорлик каза спечелихме битката не и войната и нашия Цветанов веднага повтаря същото като папагал що за хора са това нямат ли собствено мнение !

28

Анонимен

преди 13 години

Изказваш се като един ***.Що не си мълчиш,че никой не ни бъзари за сливи,а ти с Борисов все си мерите с големите и се правите на дипломати.Не видите ли ,че не ни *** никой ни на запад ,ни на изток,ни на север ни на юг.

27

777

преди 13 години

Този *** пък какво се изказва!? Не си вижда некадърната и корумпирана мутра, ами взима отношение към проблеми, които не са негови! Докато този физкултурник-мафиот е в управлението на България нищо добро не ни очаква. А отвори ли си устата, валят нескопосни граматически бисери!

26

Анонимен

преди 13 години

Тонга и Бенин изпреварват България по свобода на словотоБългария заема непрестижното 77-о място в класацията на неправителствената организация Фрийдъм хаус, а медиите в страната са частично свободни. Това става ясно от доклад на международната организация, който беше оповестен по повод световния ден на свободата на словото. В класацията са включени 196 държави като България дели една позиция с Намибия, Източен Тимор и Индия. Преди страната ни по свобода на словото са страни като Сърбия, Тонга и Бенин, които също са в категорията частично свободни. 65 страни са със свободни медии, като на първо място е Финландия, следвана от Норвегия и Швеция. На последните места са Туркменистан и Северна Корея.Новината идва на фона на скандала около напускането на журналистката от БТВ Светла Петрова и изявленията й, че най-влиятелната медия в България е подложена на нечовешки натиск. Според водещата огромната част от българските медии осъществяват отвратителен и жалък слугинаж на властта и това се вижда от темите, които се подбират. След напускането си Петрова констатира, че в момента българските медии, особено частните, както и цялата българска държава се управляват чрез шантаж и чрез рекет. По думите й при частните медиите това става чрез собствениците, за които се търси начин на въздействие, тъй като те обикновено имат и друг бизнес и е лесно да бъдат рекетирани или облагодетелствани. Водещата посочи, че знае за случаи, в които са рекетирани и журналисти, и мениджъри. Тя заяви, че този натиск чрез икономически интереси е много по-ефективен от идеологическия натиск, характерен за периода преди 1989 г.Петрова разкри, че откакто лидерката на Движение 21 Татяна Дончева е определила пред БНР собственика на БТВ Красимир Гергов като правешки олигарх, се оказало, че тя повече не може да бъде канена в bTV.Журналистката напусна bTV, след като от ръководството на телевизията поискаха да преместят публицистичното й предаване Сеизмограф в по-малко гледан часови пояс за сметка на развлекателното шоу Море от любов.