33

чичо

преди 13 години

Абе хора, историята е толкова проста колкото номинираната.Тази история е дълга за сметка на това поучителна ,докъде могат да стигнат няколко местни .................................................................................................................................................................БАРОВЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Анонимен

преди 13 години

Доста *** ми изглежда другарката Семерджиева...И генерал Семерджиев(ЦК на БКП) беше от ***...Дали има някаква зависимост?ГЕРБа си обича големците от тошово време,а и роднините им почита(до девето коляно..аххх спомени)...та ги назначава на топли и уютни местенца...

31

Въпрос

преди 13 години

Коя пещера, бе, хора?!

30

познай кой

преди 13 години

Трудно ми е да повярвам,че във възрастта на любовта и майчинството една жена може да се изявява максимално добре в работата си.А пък сутринта,по една телевизия,някой говореше старите да се пенсионират,за да има работа за младите и способни.....Не е сигурно, че са способни.По-скоро обратното.

29

Анонимен

преди 13 години

Дипломата на Дафинка истинска ли е?Да се ПРОВЕРИ!

28

СИБАНКЯ

преди 13 години

С ГЕРБ инчето е по-силна!

27

Анонимен

преди 13 години

ТАЯ не е за този пост!Бая се е чукала за да я възнаградят...Нали знаем как стават тези работи,като при КАЛИНА!Ейййй акъла не им дойде на тези гербавите,че с чукане не се слагат момичета на отговорни постове,защото ще се издънят,като Калинка и т.н. ***

26

Анонимен

преди 13 години

Много съмнителна фамилия - СЕМЕРДЖИЕВА!?

25

gerb

преди 13 години

Браво,Инче нека този път Изп.комисия да види и разбере,че народа е с теб,а срещу народа не можеш да се бориш.Още веднъж БРАВО.Видя се ,че Стелиян е абсолютен мишок при положение ,че 60-70 човека работят и зависят от него не се поколебаха да те подкрепят.За допълнителна информация на всички злорадници Ина е произлиза от рода на Георги Кьосеиванов,който е бил два мандата министър председател.

24

Koлко удобно!

преди 13 години

Да назначиш 35-годишна засукана мацка на такъв пост, означава две неща:1. Шуробаджанащина!2. Мацка за безплатно чукане!

23

Анонимен

преди 13 години

Какво значи " юрист е в областта на административното управление" ? Не се сещам за такъв дял от правото. Явно наистина най-интересната част от биографията е кой от нейната рода с кой от другата рода се *** и то съвсем законно.:)

22

toni

преди 13 години

"госпожицата" всъщност е госпожа с две деца и е на 35 години, а професионалната й биография на юрист е в областта на административното управление. Нищо не знаете за нея , но веднага започвате с безпочвените си изводи.

21

Въпрос

преди 13 години

Някой да знае, точно колко висока степен на некадърност трябва да има човек, че да се кандидатира за структурите на ГЕРБ?

20

Дънер

преди 13 години

Всички знаем кои избягаха в ГЕРБ, особенно хората от провицията, там толкова прозират, че няма на къде повече. Всички са *** и мишоци жадни за малко повече власт над стадото. Да в техните очи ние сме просто едно стадо... млекодайно стадо.Не ме изненадва тяхната наглост... сами си ги избрахме.

19

Кукуруз

преди 13 години

Тази да вземе да оправи съдебните дела на мъжа си...

18

десен

преди 13 години

Братът на Дафинка бил женен за дъщерята на червения депутат Каранейчев !!!Браво ,чак сега открихте топлата вода - ГЕРБ и БСП са венчани отдаааавна !

17

десен

преди 13 години

За или против Синята Коалиция на Президентските и местните избори ?За +Против -

16

социално слаб

преди 13 години

За или против БСП ще гласувате ?За +Против -

15

прост

преди 13 години

За или против ГЕРБ на изборите през есента ?За +Против -

14

Аз

преди 13 години

Госпожицата има ли 30 години? Вече е зам.-областен управител...представям си след 20 години партийна служба къде ще бъде.