65

do Ilia

преди 13 години

Ако става въпрос за района, за който предполагам, 90% от нарушителите са полицейски коли, било то маркирани или не.

64

щирлиц

преди 13 години

Първо да върнат СТАРОТО ниво на обучение и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кормуването на полигон.Второ-никакви измислени частници-инструктори,продаващи еднопосочни билети за гробищата.Трето-ГТП-държавен монопол.

63

Илия

преди 13 години

Истината е, че няма никакъв контрол. Офисът ми е на централна софийска ЕДНОПОСОЧНА улица - само при мен една камера да инсталират и на ден ще има поне по 20 човека, които минават в насрещното. Знаци има достатъчно. Глобите са ужасно ниски и повечето катаджии прибирт по 20-50 лв на място и ти се разминава. Останалите катаджии са неграмотни и актовете им падат след елементарно обжалване в съда. Докато това е така и ситуацията по пътищата няма да се промени.

62

mani ,mani

преди 13 години

Тези новини вече са "нормало " ,и официално явление....СРАМОТА !На кой ли му пука ?

61

Тодор

преди 13 години

Докато пътищата в България са като в бомбардирана държава та даже и по зле(пример Сърбия която беше бомбардирана има по хубави пътища). Докато законите са ни като на бананова република (почти всяко ПТП е "поради несъобразена скорост" и дай 20 лева и бегай ,а ако си с луксозен автомобил "прощавайте ама не ви познах - айде лек път". Докато книжките се копуват, а не се изкарват. Докато вината винаги е за шофьора и никога в държавните органи. Няма да се оправим, политиците искат само да събират пари

60

Анонимен

преди 13 години

Повърхностна инициатива, достойна за безмозъчни фуражки и промити мозъци. Какво се опитват да докажат военните? Че няма проблем да убиваш безнаказано хора, които не са ти сторили нищо, при това в тяхната държава? Защото виждаш ли, жертвите от инциденти били повече. А защо не кажат колко са жертвите в Афганистан и Ирак ОТ ДРУГАТА СТРАНА? Или тя не съществува? Колко хора са загинали във войни от началото на XX век - десетки милиони. Военните безполезни хрантутници трябва да си отидат завинаги!

59

БТК

преди 13 години

Браво за таблото!!!

58

vdoshev

преди 13 години

В годишните отчети за загинали при ПТП фигурират едва 4 до 5% "поради употреба на алкохол", което е три пъти по-малко от средното в редица европейски страни. Вината за всяко произшествие се поставя при водача - "несъобразена с пътните условия скорост", което почти никога не е скорост над позволената. Неадекватната пътна инфраструктура и липсата ѝ на поддръжка е това, което всяка година ще взема своя дан, а шофьорите винаги ще бъдат изнудвани за пари и постоянно ще им се внушава вина.

57

мнение

преди 13 години

Просто няма контрол.Това е истината.При нарушения-строги санкции.При по-сериозни-отнемане на книжката.Ако има куражлии пак и повторят-1 месец полезен труд за държавата;Корупцията при ченгетата-който го хванат уволнение и без шанс за пенсиониране-като в Австрия(това ще е добре и в някои други сектори също да се приложи)......и да видим няма ли да се живее спокойно като в Европата....

56

yavoraki

преди 13 години

Лошото е, че със смъртта на един "състезател", умират трима от публиката :(

55

Анонимен

преди 13 години

Администрацията не и пука за разбитите пътища,шофьорите безотговорни,катаджиите корумпирани,съдиите дават условни присъди за убийци.Една плеяда от човешки пороци превръщащи пътищата на България във филм на ужасите.

54

бг

преди 13 години

Всичко е измислено сами се избиваме а МВР идва и го прави законно.Пишат доклад с прословутото становище в следствие превишена скорост и несъобразяване с пътната обстановка.

53

i

преди 13 години

И като заработи това светлинно табло -какво?Някой ще му е интересно да го гледа ли?По-добре е да се "изтрепят",и да се свърши с тези "състезатели" и всичко да си стане нормално.

52

Chitatel

преди 13 години

Do 53Te zifrite im se povtarqt za da moje na mutrenskite si sbirki da si razlichavat kolite , che inache sa mnogo prosti i ne mogat da zapomnqt chetiri razlichni zifri :)

51

Анонимен

преди 13 години

Онзи ден си карам и бях свидетел на следната случка.Пешеходец минава на обозначена пътека колега с мерцедес беше принуден да спре и да го пропусне.За което пешеходеца се размина само с словесно порицание ,че нарушил движението на МПС с специален режим на движение.С регистрационен номер дето за по лесно се повтарят цифрите.

50

Chitatel

преди 13 години

До 48 За съжаление е така.Не само че ще те блъсне ами може и да слезе и да ти метне някоя гора бои за това че си се опитал да пресечеш на зелено и на пешеходна пътека.

49

Жоро

преди 13 години

Манталитета ни трудно ще се промени. Явно трябват много строги мреки за да има поне някакъв минимален резултат. Ето вчерашния случай - отнета му е книжката за алкохол , възстановяват му правата и пак сяда да кара след употреба на алкохол. Ако има ефективна присъда за такъв рецидив дали няма да се замисли поне малко ?

48

Адриан

преди 13 години

До 47 ТОЧНО до липса на контрол и най-вече на манталитет е. Ня няколко пъти щяха да ме блъснат на пешеходната пътека без да им пука че хора пресичат...Простотията на българина е най-големия проблем, след това са пътищата...

47

Chitatel

преди 13 години

Ami koi ti gleda takiva televizii.V BG za sajalenie mai se gleda samo Planeta i tam kakvi bqha drugite chalga kanali.

46

Анонимен

преди 13 години

г-н. ТОНЕВ,неее до липса на контрол.А ДО ЛИПСА НА ПЪТИЩА.