17

13

преди 13 години

брикел- сероочистка = магаре и космос, голям си разбирач бе

16

молещ

преди 13 години

Дами и господа от МОСВ моля Ви, узаконете сяроочистното съоръжение на Брикел и така без да се влагат луди милиони в европейска валута ще се реши проблема със сероочистките в България. Чисто и просто за без пари всички закъсали тецове на Ковача ще си направят по една такава "самоделка" и готово, всички ще са доволни и избирателите и "балъците" от ЕС.

15

@

преди 13 години

Хахаха "И вълкът сит, и агнето цяло, да му мислят овцете, щото вълка насита няма!"ГЕРБ си намериха спонсор и симпазитант в лицето на ЛИДЕР и Ковачки и то под носа на ЕВРОПА. След 1 месец с новото комплексно разрешително ще отпуснат на "БРИКЕЛ" цели 5 години работа , нищо че теца отдавна се е разпадал:)))))))))

14

пак глупости

преди 13 години

С тази драма Брикел не ви ли омръзна вече, то турска сапунка да беше пак щеше да свърши. То и за слепците е ясно, че и с или без сероочистка ТЕЦа няма кой да го спре. Просто всички от ГЕРБ ги е шубе, за бога идат избориииииииии.Пък относно сероочистката, нали специалистите от БАН я направиха :))))))) то направо от фирмите за производство на сероочистки пасти да ядат, какви ти АЛСТОМИ, ДСД и прочие.........

13

кики

преди 13 години

до 7 наистина си аматьор като не знаеш какво е построено и какво не защо коментираш? За твое сведение всички изисквания са спазени !!!

12

!?

преди 13 години

Коя държава продава , национално значими фирми на мутро-престъпни типове ?????

11

TooN

преди 13 години

Само да вметна, че коментарите на 8 и 9 са абсолютна истина!!! Хайде сега да ги видя некорумпираните, честни и обективни БГ медии и журналисти!!!

10

Патриот

преди 13 години

Защо такава мастита червена журналистка се подвизава в Нова ТВ и защита при всяко свое предаване ту "Наглите", ту Ковачки или други такива, злорадства че няма да ни приемат в Шенген, а в същото време снощи съобщиха, че Илияна Йотова и Станимир Илчев са гласували против доклада за влизането ни в Шенген. Тези национални предатели, заедно с такива като Ризова трябва да бъдат заклеймени завинаги като врагове на народа. Защото народа иска справедливост за жертвите, а не престъпниците да се разхождат`

9

Анонимен

преди 13 години

Ковачки заминава на Сейшелите, там скоро е открил ошфорка. Благодарение на корумпирания другарски-червен съд още един измамник и мегапрестъпник ще напусне страната ни и ще си живее охолно с откраднатите от нас пари. И после Мадам Ризова ще реве по Нова ТВ, че се упражнило насилие при задържането на такива като него престъпници, реве с крокодилски сълзи и даже има наглостта да казва, че те видите ли не са пресктъпници, а са набедени за такива, защото съда ги пуснал - висш комунистически цинизъм!

8

До аматьор

преди 13 години

Не само се строи ,а се построи и се направиха и проби.Има неща за изкусуряване ,но истината ,е че даже и супер сяроочистка да имаше пак щяха да го ударят-просто договора за изкупуване на ел.енергията също му изтече.Ще чака друго правителство,а до тогава Гълъбово,Брикел и всички свързани с него фирми ще духат супата

7

аматьор

преди 13 години

Да наистина, ако има честна медия да отиде и да направи подробен снимков материал за какво става въпрос. Строи ли се сероочистка ??

6

Варна

преди 13 години

Ако ги питаш ще ти кажат, че всичко е наред :) и няма проблем :) с прехвърлянето в офшорки :)))) това е нормална практика ако искаш да спестиш плоския 10% данък общ доход, който в неговия случай е ще е доста.Защо му е да го плаща ? :)

5

az

преди 13 години

Трябва да питаш КЗК те му разрешават прехвърлянето на фирмата.

4

TooN

преди 13 години

Ако има НЕКОРУМПИРАН журналист в България и прочете това мнение, нека направи едно журналистическо проучване на кои острови, защо и поради какви причини г-н Ковачки прехвърля(и) почти всичките си фирми и ги (на)прави "офшорки"!

3

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ковачки ще го хванат за м...арите;този ТЕЦ го е наследил от ...дядо си,който ощепреди 100 години е платил...авансово,всички...квоти.

2

TDK

преди 13 години

Поне снимката да беше от Брикел.....

1

Rizzz

преди 13 години

Това дори не е снимка от Брикел! Брикел няма водна кула.......