135

Анонимен

преди 13 години

За мен това са пълни глупости, още повече само в България някой може да си позволи толкова сериозни обвинения без никакви доказателства, на запад за подобни недоказани приказки плащаш като луд. А за университета - кой луд ще отвори ВУЗ във Видин? Та там не останаха млади хора, кой ще учи в него? Няма и инфраструктура. Да, догодина ще отворят моста, но докато се завърнат хората ще минат години. Ако някой сериозен инвеститор дойде, то той ще отиде там, където са младите - София, Пловдив и Варна.

134

Анонимен

преди 13 години

Ние тук май работим по почина "Във всяко село и паланка - университет".Повсеместна е неграмотността, скоро няма да има и учащи се в средно школо а ние цвъкаме "университети".Скоро май и *** въшки ще си имат "вишо".Да ни е честито!

133

Анонимен

преди 13 години

До 131: Обаждам ти се. Моята заплата е по-голяма от цитираната. Мои колеги взимат дори двойно и то чисто. Много специалисти. Много компетенции. Такива и министри станаха.

132

да да

преди 13 години

Приемам поправката, трябваше да се замисля, че се пише с Я.Въпроса е дали разбра какво казвам?Ако е така, дано ти помогне..

131

До 145

преди 13 години

Халал (както казват унгарците) да ти е заплатата, дето ти я дават за този РЕДЪК език.

130

Да ДА

преди 13 години

до 131: Приятел, и ти си много объркан. Образование не ти гарантира работа, уменията са това което се търси. С тези калпави университети и куцо, кьораво и сакато с ВИШО, работодатели отдавна не ти гледат дипломите, а опита.Имам средно специално образование и работя с редък език и компютри на най-ниското стъпало в колцентър. Някак си обаче мога да поискам от трети работодател двойна заплата на теб цитираната.

129

Анонимен

преди 13 години

Пак червена корупционна следа, абе на разбра ли Бойко, че трябва чистка навсякъде и по министерства и по ВУЗ-ове, съдии, прокурори. Тия червените са навсякъде и са окупирали всички важни места от обществения ни живот, да не говорим за частните им фирми, които направо съботират държавата с далавери за милиони, неплащане на данъци, а карат Бентлита и яхти. Не знам как я мисли Бойко, но тоя огромен червен кърлеж трябва най-после да се отстрани напълно.

128

Анонимен

преди 13 години

Любомила Станиславова е страшна бих се радвал на някоя по разголена снимка :)

127

вв

преди 13 години

ТОВА Е НАЙ-КРАСИВИЯ ГРАД В БЪЛГАРИЯ И ПОЛИТИЦИ ОТ ТОЗИ КРАЙ КАТО АЛЕКСАНДЪР ЛИЛИВ,ПЕТЪР МЛАДЕНОВ,МИТКО ЗЛАТНИЯ,МИХАИЛ МИХОВ,НИНА чИЛОВА И ДОРИ СЕГАшНИЯ МИНИСТЪР СЕРГЕЙ ИГНАТОВ НИщО НЕ НАПРАВИХА ЗА ТОЗИ ГРАД,А ОСТАВИХА ДЕБЕЛАТА МОНТАНчАНКА ФИДОСОВА ДОРИ ЛУКСОЗНАТА НИ МИТНИЦА ДА БЪДЕ ПРЕМЕСТЕНА В ЛОМ.

126

XXL

преди 13 години

Не е ли настъпило времето да се обяви приватизация на Правителството и Парламента? Защо да се харчат държавни пари за заплати на тия, които и така съсипват държавата, а оправят частните си дела? Какъв ли подкуп ще поискат за акредитация на тези институции

125

Далеч от Видин

преди 13 години

След като има инвеститори какъв е проблема да им се разреши откриването на ВУЗ във Видин. Голяма част от отрицателните коментари са написани от хора, опропастили парите на родителите им дадени за тяхното образование. Това обаче не им е достатъчно основание да сипят простотии и злоба срещу добрите намерения на отделни личности и партии, та не се свенят да защитават и явни престъпления. В такива случай само образование не стига, иска и възпитание!

124

избирател

преди 13 години

Тази селска куха лейка си прави предизборна реклама!-ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ! Поредният "удар" срещу корупцията, целящ смяна на неудобен началник с *** гербераст-калинка! Явно изрусената шматка от снимката, по-късно се е усетила как стават тези работи. Смрадлива работа.

123

Absurde

преди 13 години

Еврошвейцарския технически университет във ВидинМалко са им искали...

122

преподавател

преди 13 години

ГЕРБ търси повод да смени шефа на НАОА. Явно вече са намерили своя човек за длъжността. Всички знаем, че броят на ВУЗ в България е несъответно голям съобр. населението на страната.

121

лъвица

преди 13 години

Това е положението нън нсички сфери на обществения ни живот.....................срам ме е !!!!!!!!!!!!

120

Марк

преди 13 години

Защо на всички коментари пише:"Сигнализирахте за неуместен коментар!"

119

асд

преди 13 години

126, вместо да разкриваш нови предели пред идиотизма си, вземи разбери как действа българската администрация, тя не е на ГЕРБ, тя е Държавна... На мен лично ми е писнало от хора със "собствено" мнение които знаят всичко за всичко.

118

Анонимен

преди 13 години

ТАя комисия стриже подкупи дори и от държавни ВУЗове! Преди години частен ВУЗ получи акредитация като не отговаряше на почти никакви критерии, а следващата седмица понеже не им направиха банкет не дадоха акредитация на държавен вуз в същия град, които обаче беше сертифициран по ИСО 9001 (или нещо подобно - все пак беше преди 8 години). Преподавателите събраха лични пари и има направиха банкет на "инспекторите" и нямаше проблеми!

117

Анонимен

преди 13 години

Мините поставени от тройната коалиция една по една започнаха да се задействат. Проблема не е в сегашното правителство, а в средния държавен управленски екип - бетониран предвидливо с надлежни закони от червената мафия.

116

реалност

преди 13 години

в България максималната заплата, която може да вземе човек с висше образование е около 1000-1200 вкл в София. Ако някой взима повече да ми се обади!