35

Анонимен

преди 13 години

Фандъкова,нека ти тежат на съвестта стотиците убити беззащитни кученца. Наясно ли си какво правиш? тежка карма те очаква.

34

Natali

преди 13 години

И много важно .... Когато прибират кучетата за кастрация и ваксинация .. не ги връщат на същото място ! Това е противозаконно. Пускат ги някъдете, където обричат новодошлите кучета да бъдат нападнати от териториалните им събратя, да умрат от глад ... защото няма кой да ги храни на новата им територия... Защо, ако искат да ги уморят по този начин, просто не го направят директно.. Без да ги кастрират и ваксинират.. Така или иначе това са държавни пари!

33

zoro

преди 13 години

Е щом Бояджийска ще управлява и финансите!!!!, по-лошо от това, няма на къде!! Тази така я мразят в общината, а пък с инспектората колко се "обичат", мани, мани..С В.Георгиева как се карат, карат я да подписва документи с невярно съдържание!! А милата Фандъкова незнае какво да прави!! Някой наистина знае ли, кой я лансира тази?

32

Мирко

преди 13 години

А кой беше шеф на Екоравновесие по времето на Бойко кмет - Миркоооо. Нека да се върнат и по негово време да направя ревизия.

31

Дедо Гаджа

преди 13 години

Даскалице, то със стари кранти нов конезавод не се прави! То само Екоравновесие да бе от т.н. общински фирми които ни си вършат работата, с кафе и сметана да ги черпиш. Ама навсякъде все още царят социалистическите методи на работа и мислене! Така няма да оправиш София, ами започни тези финансови блата да ги приватизираш.

30

Анонимен

преди 13 години

ББорисов - БКП(ДС)Ц.ЦАЧЕВА -БКП(ДС)ФАНДЪКОВА - БКП(ДС)ФИДОСОВА - БКП(ДС)В.РАВИДОВ - БКП(ДС)серГЕЯ - КГБ,БКП(ДС)ГОЦЕ - БКП(ДС),KГБАН.МАРИН - БКП(ДС) и т.н.За това България е на дъното на тресавището!

29

123

преди 13 години

Фъндъкова, връщай се у Сомокоффф.....Селото се оказа ВЪВ града....

28

Анонимен

преди 13 години

Фанъка НЕ направи НИЩО за столицата! Столицата заприлича на МРЪСЕН бардак!Тази женица НЕ е за този пост,колкото и да и се иска - не е по силите и,а е и болна!Вместо да си гледа здравето,тя напира за властПоне да беше направила малко за София,а то нищо!

27

Анонимен

преди 13 години

Фандъкова става и за президент.Скромна и умна, добре ще представлява БЪЛГАРИЯ.

26

фибс

преди 13 години

Дайте ми заем, безлихвен! Ще изловим кучетата ще ги впрегна и ще ги храня в приюти. Ще дърпат шейни, без да се преуморяват, но с колелца за туристите. Абе няма да ги трепете я? Гаден свят, но поне ще ги храним и ще изкарват и приходи, пък и ще живеят в специални хотели с грижи. Като са малки - повече на брой? не им трябав ид ресировка - начело на впряга се вързва един прът с луканки и само се пускат след него! Е, за завоите трябва да се накланя пръта, но технологията е достатъчна за това. Екооо!

25

Гражданин

преди 13 години

Никаква нова програма няма да реши проблема ! Общината не е заинтересована да реши проблема защото им влизат много пари в джоба по-тази програма. Има кучета - има пари, нямя кучета - няма пари. А къде отиват тези пари не е трудно да се досетите. Докато ги търпим ще е така! Аз лично ако се направи митинг пред столична община затова ще оставя всичко и ще отида ! Не ви ли писна да ви лаят *** и да ви е страх за децата ви когато се прибират ?!

24

Фандък Йорданов

преди 13 години

Не да им сменя шефовете, а да ги закрива направо! Нали все нямат пари! И тях и "Озеленяване" и "Автотранспорта" и "Егида" и изобщо всички *** дето нямат пари за градинки и опазване на ред и чистота, но пък редовно си взимат заплатите от нашите данъци! И тя да вземе да се закрие! Пък Бояджийска дето построи завода за *** и дето си дели парсата с Титаните, направо да ... Страшни наглеци! Как имат очи да излизат и да ни обясняват колко сме прости и как трябва пак да ги изберем!!!

23

СССРейчо

преди 13 години

Нали тях ги назначи мутрата Бойко Борисов, ней ния ГЕРБав шеф !!!!!!!!!!!!!!!!!!

22

;)

преди 13 години

КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ... РУМЪНЦИТЕ!НЕРДЕ СОФИЯ, НЕРДЕ БУКУРЕЩ!!!НЕРДЕ ВАРНА, НЕРДЕ КОНСТАНЦА!!!

21

Обективен

преди 13 години

Фандъкова си е ок / старае се и направи доста / нека продължава ! Да си ходи Бояджийска !!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 13 години

КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ... РЕМЪНЦИТЕ!

19

Анонимен

преди 13 години

Тъй-тъй,махнете я Фандъкова и върнете Софиянски-каква хубава беше само столицата при него!? За чудо и приказ!А пък най-добре си изберете Р.Овч. или Вальо Топлото!

18

софиянец

преди 13 години

да я таковат кметичката всичкитре клиенти на горе-споменатата общинска фирма!

17

Анонимен

преди 13 години

Кой я крепи тая Бояджийска ???????

16

Анонимен

преди 13 години

" Фандъкова обаче уточни, че зам.-кметицата по околната среда няма да бъде уволнена. В момента Бояджийска е с разширени функции, тя пое и финансите на общината, след като кметицата прие оставката на Минко Герджиков. Ако отстраним всички, тогава кой ще работи? Имаме нужда от нова програма за справяне с проблема с бездомните куче в града, обясни кметицата. "По - добре да не работи отколкото да се опитва да работи като Бояджийска / пълна некомпетентност ,а и дали и финансите :))))))))) / !!!