84

Анонимен

преди 13 години

?

83

Анонимен

преди 13 години

Оправете си заглавието, в случая то е изключително грешно. Имайте впредвид че има много хора които прехвърлят само заглавията... с какво мнение ще останат те???

82

Анонимен

преди 13 години

Я поне двама мильовци има тук, че и познават цифрите - сигурно са офицери

81

до Весо

преди 13 години

Ами след като са постоянно накензани мильовците, какво да пишат журналистите

80

Анонимен

преди 13 години

Накарая ще се окаже че последните 20 години милиционерите са убили или ранили повече невинни граждани от колкото престъпниците... А и още не съм видял минцифайка да спира на пешеходна пътека...

79

mestessa

преди 13 години

Скоро на същото място удариха дъщерята на един колега.Това е пешеходната пътека на бившето кино "Кочо Честеменски".Опасно е да се пресича там по всяко време на деня.

78

,,Lari,,

преди 13 години

POKAJETE SNIMKA NA AVTOBUSA.NOMERA .SHOFJORA I T.N. .KAKVO POKAZVATE NA TAZI SNIMKA.NEKADARNI INFORMIRASHTI.ZATOVA SME V 3-TA GLUXA.

77

500

преди 13 години

" пътувала към поредната спецоперация" :D

76

Анонимен

преди 13 години

NALI SE TVARDI CHE POLICIATA E NA CECO I BORISOV TA ZA MEN TOVA E ORGANIZIRAN TERORISTICHEN AKT KAM DARZAVATA

75

Vesso

преди 13 години

Див,журналиситически"професионализъм"в действие.Гнусно и безотговорно заглавие.И аз съм потърпевш от подкупността на районен инспектор и оперативен работник в МВР.Но няма друга институция,която да осигурява реда в държавата.Като само я плюеш и внушаваш омраза към нея и служителите й,а не обективно отразяване или градивна критика,не можеш да очакваш,че в страната ще има ред и,че в тази институция ще кандидатстват за работа или ще останата на работа читави хора.Явно и 4-тата власт като останалите.

74

doTTT(Тъп Тъп Тъп)

преди 13 години

А ти смяташ ли че щом изиграха така ситуацията, някой ще ми повярва в съда???

73

crus

преди 13 години

фактологично заглавието е правилно ..макар че полицайте в никакъв случай нямат вина... просто шоферския манталитет ни е страшната работа... всеки си кара както знае .... очевидно голяма част от *** по улицата не познават елементарни правила .... предимство ,мигачи,стоп толерантност ...тва са отживелици и направо неуместни неща за повечето джигити ...очевидно е мноого мъжко и гъзарско да караш като совалка в големия празен космос ...*** и *** с огромни комплекси няма да свършат .

72

Полковник от ДС

преди 13 години

Заглавието е некоректно, долно и гнусно.

71

TTT

преди 13 години

добавен от: Bai_H*i преди 9 часаАз бях там сутринта като стана.Куките са виновни!!! Бутнаха жената и после нарочно дадоха назад за да може да ги удари автобуса.Няма такива актьори като тях.A.C.A.B***********************************Предполагам, че като имаш такъв ник имаш и топки. Щом си го видял - свидетелствай в съда.

70

!!!!!!!!

преди 13 години

УТРЕ И ТАКАВА "НОВИНА "МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕМ -"ПОЛИЦАИ ПРИЧИНИХА СМЪРТА НА ПЕШЕХОДКА"! ПРЕЗ КРЪСТОВИЩЕ ПРЕМИНАЛА ПОЛИЦЕЙСКА КОЛА С ВКЛЮЧЕНА СИНЯ ЛАМПА ,ПЕШЕХОДКАТА СЕ ЗАГЛЕДАЛА В НЕЯ ,КАК ОТМИНАВА ,ТРЪГНАЛА ДА ПРЕСИЧА НЕПРАВИЛНО СЛЕДСТВИЕ НА КОЕТО Я Е ПРЕМАЗАЛ БЕТОНОВОЗ "!!ЯВНО ПРОСТОТИЯТА В НЯКОИ СРЕДИ НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ -ЛОШОТО Е, ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОБИЖДАТ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ЧИТАТЕЛИ!!!

69

filomena grimaldi

преди 13 години

kakvo vi drazni vsi4ki tuk? zawo izlivate takava zloba? ne vi e ugodno 4e se piwe li? mi slu4ilo se e. kakvo li ne se slu4va?

68

!!!!!!!!!!

преди 13 години

ЖЪЛТЕНИЯЯЯЯЯ ПРИ ТОВА ЛЪЖЛИВА ,НЕКОРЕКТНО ПОДНЕСЕНА ,ПОДВЕЖДАЩА И МАНИПУЛАТИВНА-ТОВА Е ПОРЕДНАТА "НОВИНА" В ТОЗИ САЙТ!!!!!!!!!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 13 години

Dnes.bg изтривам Ви от списъка фаворити. Простотията Ви няма край.

66

Вили

преди 13 години

Зад него автобус на фирма Е.......,блъсна колата/буса/,а оттам и жената.Не знам какви са били полицаите и къде са отивали/това няма значение/,но в случая те нямаха никаква вина,че са спряли на пеш.пътека.А заглавието е много некорекно,може би затова и изказванията тук са толкова негативни и остри.

65

Вили

преди 13 години

Очудват ме коментарите тук.След като не знаят какво се е случило,започват едни изказвания свят да ти се завие.Аз станах неволен свидетел на случката.Това стана на бул.6-ти септември,по продължение на булеварда има няколко такива пешеходни пътеки,на мен почти всеки ден ми се налага да пресичам точно тази пеш.пътека,но винаги изчаквам или да няма коли или да са по далече,защото отсечката е права и дълга и шофьорите карат с висока скорост.Та жената си пресичаше нормално,синя полицейска кола спря.