53

анонимен

преди 13 години

Полицая ще си зашие пагона и ще забрави, за него това е ежедневие. А съдът ще реши че полицаите са действали неправомерно, ще освободи двамата юнаци. А те утре като барнат *** или жена ти ще хленчиш и ще виеш по форума че полицията не работи. Но на никой няма да му дреме, включително на полицая със скъсания пагон ако чете. И ще е така докато не станем народ.

52

Анонимен

преди 13 години

Дори на полицаят знам как са му скъсали пагона-заклещили са го на прозареца на патрулката и са го заплождали системно като са се набирали на пагоните му.

51

галактика

преди 13 години

В кръга на шегата - ще има материал за поредната *Пълна лудница*, което не е лошо /но само в кръга на шегата/. А иначе - много отдавна живея в Перник. По принцип, по-старите поколения на града са достойни за поклон - армия от металурзи, миньори и машиностроители! За новото поколение предоставям думата на Вас с уговорката, че всичко характерно за него е може би характерно за младото поколение на цяла България. Е, дано не съм съм се позаблудила...

50

ДОПИТВАНЕ!

преди 13 години

Мутра ли е ББ ? да + ; не -

49

жаго

преди 13 години

1.едната възможност е да са наши кафяви жаговци, което си е нормално наше държане с полицията 2. За Перник са събрани затворници, леки жени и други и са ги наблъскали в общежития , там не е имало и село . Тъй че това генетично са си с престъпни наклонности.3. Хора каква Европа бе , ние сме освен *** , и изтрезвителя на Европа

48

анонимен

преди 13 години

Тия полицай не са в час аз половин Перник познавам и само двама имат винетки а останалите им се смеят за тях това не важи.Е ако колата не е била с пернишка регистрация може полицайте да са се объркали.В България по е възможно зелен кон да срещнеш от колкото перничанин да изрядан на пътя.

47

Защитник на BG

преди 13 години

Моля, нека някой, който знае, ми даде отговор на въпроса: "Ако това се случи в Германия, какво следва?" За България аз сам си знам какво ще последва - глоба от по 100лв. и за двамата и по живо, по здраво ще си отпътуват у Перник.

46

до 38

преди 13 години

Май и бутоните за запетайки, точки, "й" и тем подобни също са се скапали! Я си вземи една нова клавиатура!

45

пак аз

преди 13 години

о, извинявайте - забравих, че в Бг е СРАМНО да спазваш правила. тук ако спазваш правила, си ШМАТКА. е ми защо в такъв случай се тръшкате, че полицията ви бие, а политиците ви крадат, лъжат и продават националния интерес за собствена изгода? и те карат по тая логика - "правилата са за балъците, ние сме тарикати". е ми честито - давете се в помията, която сами си забърквате, и не се оплаквайте. когато ВСИЧКИ са тарикати, идва голямото прецакване. щото все има по-голям тарикат от вас.

44

Анонимен

преди 13 години

президенто че ги помилува нали е селски

43

пак аз

преди 13 години

30, що па ВСЕКИ, който спират? мен като ме спрат, не излизам с бухалката да троша стъкла. казвам "добър ден" и питам за какво са ме спрели. 2 мин след това пожелавам "лека работа", те ми пожелават приятен ден" и си тръгвам. нападението над длъжностно лице е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. а когато длъжностното лице е от силова структура /като МВР/ може и да те утрепе. в Бг явно ТРЯБВА да се прибягва до убийства на нарушители - за да се сложи ред.

42

модератор

преди 13 години

евалата така требва

41

Анонимен

преди 13 години

Що ли си мисля, че после много са падали по стълбите в управлението.......

40

старшинка

преди 13 години

Какво толко е станало куките всеки ден пребиват по някого.

39

не сам от Перник

преди 13 години

Освобождението от турско робство заварва Перник като малко земеделско и скотовъдно селище с население около 1 000 човека, съставено от отделни махали Средна махала, Варош и Пешова махала, разположени по двата бряга на Струма и в подножието на старата крепост.

38

до 35

преди 13 години

егати историка не знаеш ли че перник пада последен под византииска власт - 31 год. след останалите български градове - има го във всички учебници по история и във всички трагедии от византииски поети!!!!! сори бутона за малка и главна буква се скапа!!!!!!

37

Ти я научи

преди 13 години

***, Перник съществува още по времето на първото Българско царство или не си чувал за Кракра Пернишки? Не съм от перник.

36

Nobody

преди 13 години

"Мъжете били във видимо нетрезво състояние, но отказали да бъдат тествани за употреба на алкохол и наркотици...."Моля?!? И от кога в такива случаи подобни добитъци имат право на избор?

35

До 33

преди 13 години

По времето на турското робство перник не е съществувал приятелю,този град е създаден след като е построена мината....поне си научете историята пък после се бийте У гърдите!

34

Аз

преди 13 години

Ако не бяха перничани, щеше да е новина. Да не би да са студенти от пернишкото....хуниверситет?