350

sashko

преди 13 години

хванахте ли го най-накрая, този гаден терорист с 500 еврака в джоба и 2 номера в телефона

349

простак

преди 13 години

Мъртъв е,примирете се с това!

348

Ния

преди 13 години

И какво?Да се радваме ли?

347

sOsama

преди 13 години

Осама е мъртъв! Да живее Осама!Честита свобода на всички!!!

346

kurilovec

преди 13 години

e kak taka e ubit?!dnes si pih kafeto s nego!!!

345

r---n

преди 13 години

*** на психиатър и после цуни амер.... по .......--

344

r...n

преди 13 години

dran-dran-laja sled laja ---4ao afganistan ela korea

343

Ананас

преди 13 години

Та гледам, *** ми е изтрило сутрешния пост!Нищо, аз пак...Ето го и него:Поради овакантяване на длъжността "Главен Злодей на Галактиката", ФБР направи кастинг, като след грубия подбор бяха отсети следните лица и персонажи:1.Уго Чавес2.Джокера3.Евг.Миндж.4.Муамар Кадафи5.Иван Костов6.Румен Петков7.Мерелин Менсън8.Мегатрон9.Ози Озбърн10.Джъстин Бийбър11.Сватбата на Уилям и Кейт12.Саурон13.Велински14.Бонбонения човек15.Торбалан16.Дарт Вейдър17.Тарторът на Иран(не го помня кой беше...)18.СТРАНДЖАТА19.То20.Ким Чен Ир (или Чен Ким Ир, или там каквото е)21.Сергей СтанишевИзвън тези персонални кандидатури, за втория тур се класираха следните групи:1.Агнетата от Мълчанието на агнетата2.Клингоните3.Мангошиваните4.Екипът на DNES.BG5.Щурмоваците на Империята6.Те7.Французите8.Бактериите9.Вси светии.10.СРС-тата с Бойко

342

Ананас

преди 13 години

До 376, ОбърканияНепобедима американска армия???Бе, ти трезвен ли си?За непобедими армии сме се наслушали вече, стига толкоз!И с какво да се гордее тази армия?Че с най-големия бюджет в Слънчевата система не могат да хванат един кльощав дядка с бастунче? ЦЕЛИ 10 ГОДИНИ!?! С $25 милиона?!?Ха-ха-ха!Егати фарса!

341

Palito

преди 13 години

И ся кво шъ праим ??? За десет години що милиарди окрадоха за да го търсят. Търсиха го в Авганистан, после отскочиха в Ирак - там между другото позастреляха и пообесиха този и онзи. После искаха да дирят Осама в Иран ама нещо не им понесе. И сега изведнъж взели че го намерили че отгоре на това го застреляли - естествено при самоотбрана те американците както ни е известно никога не нападат първи. САЩ не е терористична държава тя е антитерористична и поради тази причина трябва винаги да имат враг.

340

Анонимен

преди 13 години

Спускайте знамената на половина комунисти, умряха много ваши саратници.

339

Ю2

преди 13 години

В случея американците са постъпили по комунистически-няма човек, няма проблем.Какво, да го съдят с години, да му дадат адвокат, да държи речи, както Г. Димитров на Лайципския процес и да държат заложници за неговото освобождаване? Примерно фашистите, ако бяха ликвидирали Димитров по комунистически без да се разчува като "ни чул, ни видял". В случея е направено да няма повече жертви.

338

Анонимен

преди 13 години

След новината за ликвидирането на лидера на Ал Кайда, фотомонтаж, претендиращ, че показва окървавеното и подпухнало лице на убития Осама бин Ладен, е бил излъчен от пакистански телевизии и впоследствие разпространен по цял свят, както и по интернет. Агенция Франс прес проверила снимката със специален софтуер, с който било доказано, че става дума за монтаж, използващ брадата и долната част от лицето от по-ранна фотография на Бин Ладен. Брадата на изображението е мътна, ясно се вижда, че това е монтаж, заяви главният редактор на фотографския отдел на АФП Младен Антонов.Първоначално френската агенция не разпространила снимката, но после го направила, като уточнила, че става въпрос за монтаж и огласила обстоятелствата на фалшификацията.На сайта си американската телевизия Ем Ес Ен Би Си посочи, че двама американски представители предупредили "Ен Би Си Нюз", че изображението е подправено. Нито един американски и пакистански официален източник не е потвърдил автентичността й, допълва телевизията. До момента не е публикувана официална снимка на Бин Ладен след смъртта му.

337

анонимен

преди 13 години

хм...значи можели да си вършат работата и без много шум а? а защо беше нужно да влязат в Ирак и го превърнат в бойно поле за години напред..сега пък в Либия..или това с Ладин беше за отмъщение.а за Либия и Ирак политиката беше друга?

336

LD

преди 13 години

Be toia kolko pati shte gu ubivat toi po jillav ot onia v 6otlandski boec bezsmartnia :) drugia mesec da ne go izvadat i pak da go ubita,mejdudrugoto ako si obrasne groznata brada nikoi nemoje da go poznae

335

МАЛЕЛЕ

преди 13 години

алоо. ФЪФ КУЕ МУРЕ *** ФЪРЛИФТЕ БЕ ХАМИРИКАНЦИТЕ. ЧИ ТО МНОГУ МУРЕТА ИМА ФЪФ ВГАНИСТАНА БРЕ. ШО *** ФЪРЛИФТЕ БРЕ,ТРЕАИ ДА ГО РОВИТЕ БРЕ. Я АКУ НИ СЪ УДАВИ БРЕ.КЕ ДОПЛИВА ДО ХАМЕРИКА И ШЪ БАСТИСА ПАК НЕКОЙ СТЪРГАЧ. ВАЙ,ВАЙ, ГОЛЕМА ГАФ БРЕ. АЛЛАХ,АЛЛАХ ОТИ НИ ЛАЖАТЗЪ СИЧКО.

334

до 328

преди 13 години

Не знаех,че премиера има имен ден.Да ни е жив и здрав,успех на него и неговата партия!!!

333

BIG AL

преди 13 години

Този мечтаеше от някоя пещера да натиска копчетата и ракети-ядрени - да хвърчат в името на "единствения" бог, единствените"правоверни", единственото 'учение" и да властва над света, дори над собствените им жени ....Този мутант от Средновековието, на чиято съветс тежат десетки хиляди убити, си го получи, най - после..Нямаме нужда от "единствено" най- достойните , великите , правоверните- да са ни начело...ВСЕКИ път имаме ПРАВОТО да ги избираме, затова са велики и английската , и френската , и американската революции..Затова и комунизЪмат е толкова близо - до ислямските екстремисти - защото САМО най- правоверните имали "правото " да ни ръководят...

332

niknay

преди 13 години

до:361: знаещБлагодаря за корекцията.

331

пендарко алтънков

преди 13 години

МОЖЕ И ЦУЦО МУЦОВ ДА ГО Е ОПУШИЛ