5

Анонимен

преди 13 години

@2Съвременните монитори са супер безвредни. Не мигаш вследсвтвие на , което получаваш сухота в очите. Кибичиш на едно място - трупаш мазно и си докарваш дископатия.Гледаш *** неща - ставаш ***.Обездвишваш се и си докарваш всичко останало, което не съм изброил по-нагоре.

4

По цял ден пред ТВ

преди 13 години

Ако майката на детето не е принудена да ходи на работа /защото я издържа съпругът/ или пък ако е безработна по неволя и по цял ден виси пред телевизията да зяпа *** сериали, как да накара детето си да не гледа и то - ту си играе, ту гледа. Нали повечето апартаменти са двустайни? Едната е спалня на родителите, другата служи за всичко - дневна, детска, единствена отоплявана през зимата. Помислете, колко са онези блейки, които биха се лишили от поредната сапунка заради интересите на детето?

3

Анонимен

преди 13 години

6-7 годишните има изнервени родители, които бъхтат по цял ден и единствения начин за почивка е да монтират хлапето пред компа или тв за час-два. Уви, това е жестоката реалност в бг

2

аз съм бе

преди 13 години

Да, не трябва да гледат телевизия. Но не за друго, А ЗА ДА НЕ ГЛЕДАТ ЧАЛГА, ТУРСКИ ФИЛМИ И СЛАВИ ТРИФОНОВ!!! Кръвното няма нищо общо - съвременните LCD телевизори са съвсем безвредни, все едно четеш вестник.

1

iKoko

преди 13 години

6-7 годишните НЕ трябва да са пред екрана !!!