198

sinkata

преди 12 години

egati militsiata nemali da si hodqt tia sme6ki na4elo s onia s magistralite...

197

cjefjvjfixs

преди 13 години

fxlLx8 , [url=eeeazegxutfe/]eeeazegxutfe[/url], [link=rydsjbnptwtx/]rydsjbnptwtx[/link], eytilziqdtoz/

196

Анонимен

преди 13 години

Колко ЗРЕЛИЩНИ арести само !Размахват патлаци като в УестърнВсе едно са на родео и ловят биче с ласо толкова ли е трудно да задържат някои без насилие

195

Антигерб

преди 13 години

Хора не гласувайте против гласувайте за ако няма за кой да гласувате пуснете недействителна бюлетина само това е начина да спрат да ни пробутват лайнйни политици!Нека на тези избори всеки пусне бюлетината на този който най мрази като я задраска! Нека покажем на света че ние сме отговорни гласуваме но няма за кой всички партии обслужват интереса на мафията и олигарсите!Досега ни цакат с един и същ *** номер! трябва да се гласува но винаги за човек на когото вярвате а не за поредния наличен ***!

194

НЕ,ТОВА НИ ИДВА

преди 13 години

МНООООГО!Народе - дайте да ги изринем тези комунистически ***,че ни измъчиха!

193

народна поговорка

преди 13 години

Цецко е като ***..."Лани баба пръднала - сега замерисала"...Извинете ме,но тази поговорка е народна и ми се струва,че е точно за случая "Цветанов".

192

зикото

преди 13 години

Цецко бе хвали пръцко срам за българският народ та нали ти беше този които въведе това насилие.С каква престъпност се бориш като ти самият си аидук но идва краят на вашата комунистическа тирания

191

ХА ХА ХА

преди 13 години

Още по-недопустимо е такъв *** да е министър! Проверих, това е първият даскал по физическо, достигнал до такъв пост. Вече е номиниран за Гинес!..."Нема такава държава"

190

vale_karo

преди 13 години

Ако примерно съм безработен,и хипотетично приема подкуп за да бъда приет на работа,по този начин ли ще използват СРС-тата и така ли ще ме арестуват?

189

БГ работник

преди 13 години

Много добре си действаха полицаите.Само така към престъпниците и крадците .

188

777

преди 13 години

И Цецко "целият в бяло". Той едва сега съвсем, съвсем случайно научил.По същия начин полицаите му процедираха и с изключително опасния претъпник в Смолян, който карал с таксито ти *** -страшно престъпление, нали... можепък и да го е правел тежко въоръжен

187

ха

преди 13 години

Цецо-лъжецо много добре е знаел за този запис *** си е трайкал.Ся обаче му го сложиха в точния момент на точното място.

186

цецко

преди 13 години

Е сега апартаментния ще ги скине. Недопустимо е да има такъв министър. Ама какъвто премиера такива и министрите .Горко ти Българиьо с тези лъжци гьонсуратлии.

185

Анонимен

преди 13 години

Оставка на целия кабинет , начело с Боко тиквата!*** и нагли ГЕРБ-ери!

184

kk

преди 13 години

Този министър от "сън дълбок" се е събудил!Наглец!!!Нема такава държава с такива министри!!!

183

До 185

преди 13 години

България е малка страна,моето момче/момиче.

182

До Геле

преди 13 години

Интересно от къде знаеш че са били организирали в престъпна група?Цецо ли ти го каза.

181

Геле

преди 13 години

Не виждам какво го жалите тоя ***. Организирали се в престъпна група триглавата ламя, обаче сега ще разкешат където трябва и ще излязат сухи от всички дела. Малко е да му счупят главата.

180

Анонимен

преди 13 години

Цветанов допуска голяма грешка като оправдава полицейското насилие с политическа необходимост- "ТПопов е политическа фигура".. излиза , че цялата акция е саморазправа с полицейски средства с/у полит. опонент. Обикновено това става при хора на които се губи формалната логика в изказа, спомнете си случаите с апартаментите му, показните акции в спалнята с децата...

179

до 172

преди 13 години

И като дойдат за кого ще гласуваш!?