20

7

преди 13 години

Ако не съм се доказал, няма да си предлагам услугите.Моето положение съм го оправил-трябва да се помага обаче и на другите.Така и не съм чул някой въшлив *** да има репродуктивни проблеми-множат се като ***.Няма стрес-има деца.Не пиша за плюсове или минуси-изразявам мнения.

19

kafka

преди 13 години

Да ви кажа ли:никога няма да излезем от блатото ,в което сме затънали!Докато има такива като вас,които не виждат нищо положително в абсолютно нищо-така ще сме!Вместо да се зарадвате,че макар и малко-нещо се прави ,вие сте седнали да коментирате за колко ще стигнат и тем подобни.Ами нали от някъде трябва да се почне.Какво като е малко-важното,че пак е нещо!Някой си дал 20 000!Ами като има нужда ще даде!Аз пък давам за друго-и така!Как не можете да кажете,че чашата е наполовина ПЪЛНА,а не наполовн

18

Анонимен

преди 13 години

Страшна помощ, няма що :DКолкото да покажем, че сме съпричастни с проблемите на хората.

17

до 8

преди 13 години

ами то това е целта...

16

Le Pompier Soleil

преди 13 години

10000 в зависимост от стимулациите представляват между 2 и 1 процедура. Аз досега от личния си бюджет съм отделил над 20000. Но за мен не пише във вестниците, нали? И НАП не ми ги приспадна като данъци, нали? И не си правя PR пред избори, нали?

15

huana

преди 13 години

Коментари на доста прости хора има, които нямат елементарни познания в областта. Дано не ви се случва и на вас или ваши близки да чакате за подобни процедури.

14

До 7

преди 13 години

Неграмотни по темата, моля да не коментират!!!

13

Лъки

преди 13 години

10 000 са за 2 процедури, дори може и да не стигнат, но все е нещо

12

Рико

преди 13 години

до 10Защо се изказвате неподготвени не мога да разбера?!?!?!?! Жена, на която заради лекарска грешка са отсранени 2- те тръби например, как със смяната на партньор ще зачене? Ей този механизъм ми обяснете.до 7Колелото се върти, сега ти е широко около врата, не се знае бъдещето ти какво ще е.....

11

ggggg

преди 13 години

tazi maika na snimkata ne li na nqkoe bogata6he mnogo xubav i debel lanec ima :)))

10

*

преди 13 години

7 Много си прав само , че сега ще те оплюят . За това бързам да те подкрепя . Знаят ли тези които са здрави , а по 20 г. чакат деце и съберат пари + това се унижават пред различни институции , че просто трябва да си сменят партньора . Не се подигравам . това си е природен механизъм с който трябва да се съобразиш . Още старите хора са казали , че ако до 4-тата година няма дете , значи господ не дава ( те така си го обяснявали ) .

9

Ники

преди 13 години

Искренно препоръчвам на всички да се запознаят с НАУКАТА ЕГОЛОГИЯ,която е помогнала вече на над 200 деца,българи,да се появят на този свят.Но за това никой не говори,защото нчма да изкара пари.Просто напишете Егология в Гугъл и се информирайте.Всичко добро на всички.

8

Валя

преди 13 години

Не знам колко голяма община е Панагюрище, но е похвално.Дано само не е с цел парите да се отпускат по роднински линии.

7

Анонимен

преди 13 години

За десет хиляди мога да заплодя около 30 майки,ИНВИТРО е несигурна процедура без гаранции.А и не сум само аз стотици мъже се нуждаят от пари и са с оплодителни способности.

6

istina

преди 13 години

lud narod. dezata si izostaviame po domovete i sme tragnali invitro da pravim. opomnete se hora. grizete se za sirazite.

5

АБЕ

преди 13 години

А, бе нещо в заглавието куца...

4

kjk

преди 13 години

хахахахахахаха значи тази година една двойка ще бъде "подпомогната". Голям напредък Панагюрище.........Не дай боже да е неуспешна процедурата- може да решат, че догодина няма смисъл и толкова да дават. Чудно...... бг...

3

...............

преди 13 години

В Панагюрище една жена ли има нужда от "ин витро" ?

2

Анонимен

преди 13 години

10 бона,това за колко процедури е ?май за 3-4

1

Анонимен

преди 13 години

10000 са крайно недостатъчни за тази процедура!пак е нещо! Но като се замисля колко пари е глътнала въпросната община за консумативи и други подобни разходи ... тия 10К са ама много смешна сума