18

tereza

преди 13 години

Maika -ostavila dete v doma ,do 1 godina ,ako ne go potarsi ,i se otnemat pravata da se razporejda sas sadbata na deteto,4e te niakoi tsigani sa po-krasivi ,i po umni,ot balgar4eta,ami DA

17

Анонимен

преди 13 години

Това са *** , Бългаин никога няма да зареже рожбата си!

16

Анонимен

преди 13 години

КАПКЕ,мойто момиче.Не ме вълнуват чужденците и плащам много по-големи данъци от редовият българин.Излишно е на *** човек да обяснявам

15

Анонимен

преди 13 години

Бих осиновила българче от добри родители, но ***/ромче, категорично, не! А защо държавата не помисли за безплатна кастрация на ромките след 3-то или 4-то дете, вместо да ги изоставят в приюти!

14

Борко

преди 13 години

И на всичкото отгоре държавата от нашите пари плаща по 500 лева за това кукувиче (паразитче) по 500 лв на месец - два пъти повече отколкото заработват по голяма част от тези които работят и плащат здравните и социалните на големите кукувици - ***.

13

капка

преди 13 години

Как не те е срам да говориш така. Децата не са отговорни за постъпките на родителите си, всеки има право на шанс в живота, и съм сигурна че точно ти едва ли плащаш и един лев данък, и си от хората които лижат подметките на чужденците(без да ги познаваш какво струват), но плюеш в лицата на нещастните, много си ограничен/а!

12

Анонимен

преди 13 години

ВЪВ ТАЗИ ДЪРЖАВА ВСИЧКО СЕ ЦЕНЗУРИРА

11

Сираците са малко

преди 13 години

Неотдавна попаднах на материал,от който разбрах,че броят на истинските сираци у нас е нищожно малък.Ако държавата се грижеше само за тях,щеше да ги отглежда като царчета,щяха да ги възпитават високоплатени,кадърни педагози.Вместо това,средствата,които се късат от мизерните ни заплати,отиват за изхранване на *** с живи и здрави родители.В социалния дом те пренасят и налагат нездравата атмосфера на семействата,в които са създадени /защото не всички биват оставяни по домове още в пелени/.

10

до Баба Яга

преди 13 години

Точно затова не съм съгласна да гледам ***.Не стига,че ни крадат...убиват родителите ни..плащаме им сметките.В затвора ги храним,на лекар ги водим без пари.Е АМАН ВЕЧЕ! Ами и децата им да гледам,та и те да раждат една сурия бездомни после.АМАН,писна ми от тях

9

sas

преди 13 години

Защо позволяваме да ни индентифицират с маймуноподобните? Какъв народ сме ние? Няма ли кой ясно и точно да се изправи и да каже - толкова са изоставените българчета,,а толкова - ***. Приятно ли ви е да говорят за джебчийките на запад , че са българки? Какво общо имаме с продящата се в геометрична прогресия напаст?

8

Баба Яга

преди 13 години

С цената на това,че нямаш право да избираш дете и като ти натресат един *** да се чудиш как да се оправяш.Защото не може да се прекъсне връзката с биологичните родители и те имат право да си виждат децата.Представете си удоволствието да вземете цинге при вас и след 1 месец да ви се изръси цяла сурия братовчеди за да го видят-Боже опази!

7

Смут

преди 13 години

Те 98% от сирачетат са ***

6

Анонимен

преди 13 години

славейков-не сме народ а ***

5

Анонимен

преди 13 години

Всеки родител да дължи издръжка на детето до осиновяването му или достигане до пълнолетие без значение дали е в дом или не. В момента минималната издръжка е 60 лв. Когато някой си остави детето в дом трябва да си плаща издръжката. Изключение да се правят само за родители с тежки заболявания, настъпили след раждането на детето.

4

Анонимен

преди 13 години

Много искам да бъда приемен родител.От години съм се замисляла,въпреки че имам две деца вече.Ама единственото,което ме спира е че почти всички са ***.Не съм съгласна да си гледам децата с ***,а никой няма да ми даде да си избера дете,в смисъл българче.Това е причината и много хора да се отдръпнат от тази кампания. Ще ме прощават,но в каквато и среда да го интегрират ***,то всичко му е генно заложено.Та,мога да гледам още 10 деца,но българи,независимо какви нужди имат,справям се

3

АСИ

преди 13 години

на такива които ги изоставят,директно да им се отнемат правата над детето без да ги питат дали искат или не,защото това не са родители а ***.

2

Анонимен

преди 13 години

вместо да търсят приемни родители, държавата да промени законите, защото има толкова желаещи да осиновят деца и то докато са малки

1

Ясно е защо

преди 13 години

На първо място сме, защото сме приучили един етнос да живее на чужд гръб, да не носи отговорност за нищо, да си мисли, че държавата е длъжна да му решава всички проблеми. Въпреки всичко това, този етнос е вечно недоволен и за "благодарност" руши, мърси, обижда, притеснява, краде, убива. Когато преди години турски военни части бяха пуснати да минат през българска територия, не турците, а точно този самозабравил се етнос излезе по шосетата да ги приветства, без някой официално да го е организирал.