519

Anonimous

преди 13 години

Vchera q vidqh po stamboliiski da si shofira :)

518

от село

преди 13 години

А щеше да е добре - да влезе в затвора,да й пооскубят прическата *** там,да се запознае реално и отблизо с нещата от живота в БГ,да посмуче патките на пазачите в ареста,да я обработят лесбийките,да ходи ***,некъпана и с униформа няколко месеца поне.Ама и тя като оня *** - Максим Стависки,е невинна,милата.Щото е много важна персона и е публична личност?!И всички други са носещи съдебна отговорност,а обслужващите сексуалните похотливи управници в наши дни - не.Щото сексът продава...!

517

Krasimira

преди 13 години

Mnogo naglo se darzha na intervyuto po btv - kak mozhe taka da se hili??? Ne se pochustva nikakvo sazhalenie. Sled kato e reshila da e aktrisa, tryabva da prieme, che e publichna lichnost i da dava primer! A otnosno komentara na Didi - az smyatam, che sme na tozi hal tochno zaradi mislene kato neynoto. Interesno mi e Didi dali shte smyata za mnogo zlobno, ako nyakoy kato Maksim Staviiski ubie neynoto dete, zashtoto e pil...

516

Анонимен

преди 13 години

Интересно ако беше прегазила някое детенце дали пак щеше да се хили като ***?! Публично трябва да се извини!!!

515

Светла

преди 13 години

Коя е тя и за какво се бори. Има и други талантливи и красиви актриси.

514

Дида

преди 13 години

ееее, ама наистина сме злобни българите и затова сме на този хал. Добре че не е станало лошо нито с някой друг, нито и пък с нея ако не дай си боже беше станало някое ПТП. Жената си признава вината и да се притеснява не се надува, че ако показваше и друго подобно поведение пак щеше да е коментирана. Пълна въздържателка съм към алкохола, но това не ми пречи да я защитя. Всичко е човеко разбира се та нали и те са хора. А по отношение дали ще си загуби феновете след случая, то това означава 80% от

513

Анонимен

преди 13 години

Много несериозно поведение на Е. Петрова. Тя трябва публично да се извини, ако иска да я смятат за достоен човек. Не я смятам за "актриса", но тя е превърната в публична личност и трябва да се държи като такава. Сещаме се за Чарли Шийн, Мел Гибсън и други истински актьори, които понасят сериозна критика заради подобни случаи.Тези, които смятат, че критиките към нея са заради завист, да помислят за това, че публичността е отговорност, а не само сценично поведение.

512

do EDNA

преди 13 години

NIKOGA ne sum se ka4val da karam dori i sled polovin 4a6a BIRA !!!!!

511

КГБ/ЦРУ

преди 13 години

аааааа моля-моля :) в коментатра ми, първото изречение беше : "СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ПРАВИ УМОПОМРЪЧИТЕЛНИ ***" който изтрие и този път текста ми или пък го поправи - ЩЕ УМРЕ !

510

КГБ/ЦРУ

преди 13 години

дай боже повече такива красиви и ебл** жени само дето не трябваше да си оскубва веждичките като всички останали ама .............. и така ще я преглътнем ;)

509

Елен Петров

преди 13 години

Жалко е. Подобни хора не осъзнават жлиянието си върху обществото и каква отговорност носят, защото младите и децата ги считат за комири и им подражават. Първо по нова година се държа неадекватно с разни изказвания, които поне според мен не бяха достойни за женена жена с две деца. ОК, не се разбираш с мъжа си. Трябва ли да коментираш в национален ефир. Сега и това. БТВ я дава сутринта. Да я ребилитират, че ще им падне рейтинга на сериала. Ж САЩ нали се сещате какво стана с Чарли Шиин.

508

пикла

преди 13 години

тази е просто смешна,а вероятно и твърде ***-така се е взела насериозно,че си позволява такъв PR.никакво разкаяние,никакъв срам,само хилене и неглижиране.трябваше ли някой да пострада от ленченото пиянство.някъде по света ги арестуват и съдят.ленчето се хили и дава интервюта.

507

До Винил

преди 13 години

О, моля те, стой си в провинцията, достатъчно "долна ***" в София!

506

edna

преди 13 години

golemi ste filosofi......i tq e piinala kato VSI4KI VAS........samo ,4e VAS kato vi sprat za proverka,ne VI pokazvat rezilite po novinite.....tova e razlikata,pliue6ti nnasekomi......gledaite purvo VAS,posle i drugite okolo VAS......tova si e 4isto 4ove6ka gre6ka......i jenata 6te si ponese nakazaiqta :) OT TOLKOVA PLIUEE PO PERSONATA,6TE SE ODAVQ.....p.s. ne q za6titavam...nikoi ne trqbva da pie i da kara......prosto jenata e izvestna i ne sprqhte da q uprekvate...mnogo arogantnost

505

до 513

преди 13 години

Не злоба, а гняв и възмущение предизвикват пстъпката и поведението й. Нека се скрие, защото е нахална и безкруполна, то бива ама чак толкова. Какво си мисли, че светът е нейн. Нищо подобно. Треторазрядна слаба, бзеизразна порно артиска...Аман от такива кифли... Ленче върви и се скрий.

504

птичка

преди 13 години

алкохолът не прощава на никого!

503

Абе

преди 13 години

Нали преди няколко дена имаше няква неприлично облечена кифла, дето я гонили полицайте и после се разбрало, че е подпийнала - да не би това да е била тая същата?

502

Анонимен

преди 13 години

Хаа! Спрели са я по поръчка на конкурентния сериал, дето го снимат в "Планет" :))

501

шофьор

преди 13 години

Човек употребил алкохол и седнал зад вулана, трябва да бъде лишен от правоуправление на МПС до живот и глоба минимум 5000 лв. В случая Ленчето ще бъде лишена 1 м и глобена 200 лв. Друг известен уби младеж и осакати момиче и бе осъден - 2 г условно. Пази боже такъв/а да не те среща. Аман от *** и простотия. Така е в БГ. В нормалните държави е друго. Там Законите се спазват и изпълняват. Абе нема такава държава.

500

tulski

преди 13 години

Тези които злобеят срещу Елена Петрова са чалгари !!!