216

dorinda

преди 13 години

Тази персона,истеричното Наде,няма срам!Обогати първия си съпруг/сиреч бащата на дъщерите си ...и тях ,разбира се/ с гаражите на БКП.А сега иска да се разкрачи с президентски правомощия,за да им добави и още...и още богатства с далавери!Палавницата надминава себе си с безкрайните заигравания!"Велик"е българският народ,че години наред все го прецакват такива като нея,Костов,Симеон, Станишев и Бойко-с благи думи го упойват и го чукат безболезнено!Давай,народе,идва следващият фарс!!!

215

Баба Яга

преди 13 години

Нахална твар!СДС ни водило към ЕС и НАТО.....ох ще умра от смях! Дали още си вярва? Да вземе да се скрие и да се занимава с други неща-по ще й прилягат!

214

търсете в гуугъл

преди 13 години

Асан Ибримов Омеров , тренирал Едит Айсмен на басейна спартакЕдит се натиска за ПрезидентБОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

213

Анонимен

преди 13 години

Докога със стари ***...ви нов бардак?

212

Дю

преди 13 години

Убеждавам се ,че всеки действал,действащ и всички кандидат политици са за ***!То не бе избори,не бе далавери,не бе кокал.Толкова чисти желания има жалкия ни народец,че едва ли ще се намерят съвременници които да осъществят поне част от мечтите им.Не се гордея с нищо постигнато защото всичко което е направено в последните години е със заеми,увеличени задължения и обещани благини на западните ни узурпатори.Парите от данъци ги няма,няма го националния капитал...всичко е в ръцете на политиците!

211

Melodia

преди 13 години

Nade!!!Davai da saberwem nujnite podpisi i da te izdignem kato nezavisim kandidat za prezident,zashtoto kato sa maloumni i v SDS i DSB drug nachin niamat osven da gi biesh sama na izborite.Moje da ne pobedish,no sas sigurnost shte gi biesh po procenti SDS i DSB na kup.Nade deistvai,zashtoto iskame da imame izbor a ne mindilite da se gavriat s desnite xora.S teb sme

210

Анонимен

преди 13 години

Таз пък к...а сега е Неински....Да не си спомним за нея ли? Да,но ние я помним .... Помним и другата синя пасмина-Фори Светулката Ал Бож 10% ,***..

209

Морето

преди 13 години

СДС незебавно да се откаже от идеята си за предстоящите избори да се явява зяедно с ДСБ.Имаме ги кандидати и на мига трябва да спретнем ръкави, за да покажем на ДСБ, че нищо не струват.Ако сме заедно с ДСБ аз ще гласувам и всичките ми близки на пук за друга партия

208

Palachorov

преди 13 години

Надежда е изключително права в цялата си декларация, а на Десебарите със злобните коментари ще им кажа да излязят с имената си и ще им припомня един факт.През 2005 Надежда вкара 20 депутати и победи ДСБ.Именно Надежда при вота на евроизборите спечели над 15000 гласа преференциален вот.Тези факти,които са доказателство за личния успех в политиката на Н.Нейски са непростими и неприемливи за ДСБ.Надежда ви е била и ще продължава да ви бие по успех.Блъскайте си главите докато се самоубиете.

207

64000

преди 13 години

Иска и се да се върне че с да се въргаля пак с Трактора по хотелите ама той чОвеко и той президен иска ....

206

анонимен

преди 13 години

млъкни ***.*** долна .не я избрали много важно нали взема по 250 хил.евро на година дето е евродепутат.приискало и се да е президент .да ама не те искаме даже и ние най-сините.искаме москов.

205

до 166

преди 13 години

Но тя е от стар бардак ,как така ,нали нямаше ......?

204

да бе

преди 13 години

Който-- ял ,ял ,Бойко затвори хазната ,само пост и молитва ,....Наде !

203

Бухал Славеев

преди 13 години

Ако беше си запазила старото име можеше да се кандидатираш, но с това НЕ и НЕ!!!! Ще вървиш назад вече! Обичай СДС и коментирай правилно без лични чувства и вълнение!

202

Анонимен

преди 13 години

ОТГОВОР - В ОПОЗИЦИЯ СТЕ ЗАЕДНО С ТРОЙНАТА ШАЙКА ! В ОПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !

201

БРАВООООО!

преди 13 години

Лельо Надежда, кой каквото е заслужил! Първо, натрупахте вече 22 години в политиката, които хич не са малко за жена, наричана едно време Хубавото Наде. Сега предполагам, че чакате някоя от дъщерите да ви ощастливи с внуче. Второ, заедно с М.Кунева, та дори и преди нея сключихте договорка с Евросъюза : ние спираме 1-4 енергоблок, а те ни приемат в ЕС. От тази сделка загубихме над 11 млрд лева !!! Разбирайте се сега с Кунева/Пръмова кой е по-големият виновник за това предателство, защото друга по-мека дума за това действие няма! Ама то си е казано: За да бъдеш добър политик, трябва поне две поколения преди теб да са се занимавали с политика. Наде, вие бяхте преводач, мисля от испански, а онази фръцла, дето само на Симеон се кланяше и хич не я беше еня за България, ако не се лъжа - икономист. Съжалявам, но вие двете сте поредният пример, че от всяко дърво *** не става. Говоря за музикален инструмент.

200

Анонимен

преди 13 години

тази ***, нагла и безкрайно манипулируема овца до кога ще се предлага като най-умната, най-компетентната и най-най-най-ценната на планетата Земя, а може би и на други планети и в други светове. омръзна ми от нещастници и комплексари, които немогат да приемат загубата на кокъла и със зъби нокти продължават борбата, само и само да нсе изпаднат от схемите за лапкане на неотчетни парици изсмукани от бедния български народец. МАМИЦАТА ИИИИИ!

199

батето

преди 13 години

Надка изпуска гаража на Президентството и затова е бясна.

198

ANONIMEN

преди 13 години

G-JO VIE DA NE JIVEETE NA LUNATA - VSI4KO V KORUMPIRANATA NI DARJAVA E NAREDENO PREDVARITELNO - KONKURSI, RABOTNI MESTA , SAMO S GOLEMI VRAZKI - VIE VSI4KI V EDIN OTBOR IGRAETE TOVA E E TAINA ,4E NA POVARXNOSTTA E POMIATA.........

197

съни

преди 13 години

до 97С това, че не са бояджии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!