22

пеловски

преди 12 години

Сети се Мара да се побара...! Е,и к'во пра'им се'а...а?! След като Съдът ни е червен до посиняване,а следствието и прокуратурата са като лудите,дето гонят Михаля,ама все на друг адрес,как да стане тя - тая работа - бандитите в затвора,а държавата да е на гражданското общество.А не в услуга или като функция на белите якички и босовете на организираната престъпност у нас?!Че то по тая логика и в тая посока - трябва да напълним стадионите с престъпници по такива критерии,ала кой ще посмее?!

21

oho

преди 12 години

Би трябвало да закопчаят всички адвокати и малкото дето докажат че са невинни да ги откопчаят.

20

между другото

преди 12 години

Ако не знаете адвокатските фирми не се проверяват и са идеално средство за пране на пари! Само дето никой не споменава нищо по въпроса. Това е нещо като ненаказуема обществена тайна!

19

Анонимен

преди 12 години

ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ДИМИТЪР КОЕВ! ТОЙ Е ИЗМАМНИК, ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ НА ДЕЙСТВАЩИ ЧЕНГЕТА ОТ СОФИЙСКО ГРАДСКО1 ПОД ФОРМАТА НА ЗАЕМИ ВЗЕМАТ ЖИЛИЩАТА НА ПОТЪРПЕВШИТЕ, ДРЪЗНАЛИ ДА ЗАЛОЖАТ ИМОТИТЕ СИ! КОЕВ ИМА АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ В КВ. "ДИАНАБАД". НАВЪРТА СЕ ПРЕД НОТАРИАТА НА "П.ЕВТИМИЙ". С НЕГО Е И ЦЯЛ ЕКИП ОТ СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛ, ПОЛИЦАИ, НОТАРИУС.

18

до 5

преди 12 години

Те за това учат ,а и учителите им са такива !

17

старла

преди 12 години

Кой им е крив на тези, дето си дават парите на мошеници?! всяко стадо си има ***! Хак му е на такъв, да го осъдят, да го измамят, като е готов да даде луди пари за рушвети, с обещание да излезе чистичък и невинен...като много добре знае, че не е! Ей затова се разраства мошеничеството и рушветчийството! Защото много от нас го поощряват! Затвор и за мошеника, но и за този, който му е позволил да ***! който дава рушвета! друг е въпросът да мамиш психично болни хора...за това да няма пощада!

16

V RUSE !

преди 12 години

VLADISLAV VELEV ---- ADVOKAT OT RUSE ! HEM WTE VI VZEME PARITE KEW , HEM WTE " ZABRAVI " DA OTIDE NA DELOTO I -------------------------------- WTE VI OSADAT PO PALNA PROGRAMA !

15

Варненец

преди 12 години

Тази групичка е като детска урина пред Варненските ТОП-мошеници воглаве с небезизвестния измамник Пламен Валентинов Луков!!! Кратка справка в гугъл ще е достатъчна за неинформираните, а онези, които са чували, знаят много добре как се придобиват апетитни имоти чрез измама!!! А дано скоро да прочетем и за него такава новина!!!

14

Анонимен

преди 12 години

За адвокат престъпник присъдата трябва да е само една-бесилка пред паметника на Левски.Съдът ще им даде условна,но Господ си знае работата-неговата присъда е безпристрастна-като на Рени Цанова и др. измъквали престъпници от закона...

13

nemam nervi

преди 12 години

Каквито ни съдиите такива и адвокатите

12

бг

преди 12 години

това са истински аЙдукати!!като всички други!!!

11

V RUSE !

преди 12 години

V RUSE ADVOKAT VLADISLAV VELEV WTE VI VZEME PARITE NA RAKA , A POSLE " WTE ZABRAVI " DA OTIDE NA DELOTO I WTE VI OSADAT !

10

от село

преди 12 години

Еее...само 2-*** ли..?Та те половината когато и да ги закопчеят..се е късно !

9

до 8

преди 12 години

Максималната присъда в БГ е .....УСЛОВНА ?За какви 20 г.,.. говориш ?Това е новият хит в Съд. Система на БГ ......всички знакови дела в БГ завършват с ,...УСЛОВНИ присъди!

8

Анонимен

преди 12 години

Сега тия престъпници да ги набутат по затворите за по 20-30 години и да им конфискуват имуществото, за разлика от другите бандити от имотната мафия.

7

V RUSE !

преди 12 години

IDETE V RUSE DA VIDITE KAK ADVOKAT VLADISLAV VELEV PREZAKVA KLIENTITE SI V POLZA NA .......

6

Анонимен

преди 12 години

***!!!

5

Хейтър

преди 12 години

Срамота е да си завършил ПРАВО и да работиш като измамник.

4

Р. Петков

преди 12 години

Лошо другари... и на юристите ни посегнаха..

3

дааа

преди 12 години

Е,и ....нищо !