41

анонимен

преди 13 години

на бунт народе стига вече поробителите от герб и бсп и атака и дпс да влязат в затвора

40

до Плебей

преди 13 години

+1 на коментара ти. Какви са тия стратегически приватизации бе крадци. Окрадохте труда на народа за 30г. (1955-1985). До сега ми кажете 1 добра сделка за държавата. Оня ден четох за МДК Пирдоп. Продаден за 55млн. долара. Оборот за миналата година 2,5 милиарда лв. Е кое е по-изгодно да се продаде или да се инвестира в него. По същия начин и БТК и енергото. Останалите ги фалираха умишлено (срещу комисионни) та нашите "приятели от ЕС да нямат конкуренция и да ни залеят пазара с техни стоки.

39

До Буратино Борисо..

преди 13 години

Фирма Тобакос Трейд със собственик Иванчо Петров на 23 години е регистрирана на 23.03.2011 г с уставен капитал 5000 лв. Платила е изискуемия депозит в размер на 120 милиона лева, а за останалата част от сумата е депозирала банкови гаранции.

38

Анонимен

преди 13 години

Гоце си купи Кремоковци, що да не си купи и Булгартабак...

37

антиЕС

преди 13 години

по-добре да продадат и държавата,да продадат и нас, белким попаднем на по-щедри поробители

36

zxcvb

преди 13 години

До 29:Нищо не са продали, защото не знаят и не могат, не че не искат. Тази Агенция за приватизация за какво я държат - почти нулев кешов приход за бюджета, а само разход (заплати, командировки, ДМС-та)! Костов продаде и фалиралите прдприятия, и то не за 1 лев (справка - АК Балкан бе обявена от съда във фалит няколко месеца преди да бъде продадена, а сега е една от най-добрите компании). На сегашните им е добре да има държавно, защото по-лесно цоцат от него :)

35

Анонимен

преди 13 години

dnes nqkoi da registrira edno ET, da ti4a do bankata da my dadat edni milioni i da go privatizira.....a i dano pone ima li4na karta, da ima pone 16 godini

34

Анонимен

преди 13 години

До кога ще продавате България бе , "умни" политици?Обявете Държавата в несъстоятелност и я продайте на цяло!Някой може да я купи цялата!Може и да прокопсаме!

33

Purko

преди 13 години

200 мил X 0.95%= ?? мил. Къде да кандидатствам за консултант ?В ДПС цетралата ли?

32

Булгартабак

преди 13 години

Дълги години се опитват да го окрадат и да се облажат и от този Холдинг, но до сега все ставаше някакво чудо и нещата се разминаваха. Тези като гледам, май ще вземат да успеят. То като се замисля, само този холдинг остана не разграбен и очаквам повторение на сценария с Кремиковци :-). Вече има схема! Пускай анонимник на фронта, та ако стане нещо да не гръмнеш ти, и си лапкай комисионни под формата на договори за извършени услуги към близки до теб фирми, пък нали на гърба на народа и 100 тояги са малко. Едно е сигурно, колкото и пари да му вземат на Булгартабак, точно до 5 години, нито ще се знае къде са отишли тези пари, нито Булгартабак ще е работещ и печеливш холдинг. Дето има една приказка, тоя филм сме го гледали, ама само зрителите сме едни и същи, а главните герои се въртят, да не би някой да остане зян :-)

31

Анонимен

преди 13 години

По времето на тройната коалиция единственото държавно предприятие което завариха останало непродадено от НДСВ, НДСВ бяха продали и последните трохи които бяха останали от Костовия масов погром , когато раздаваше държавни заводи и предпрятия за по 1-2лв. и прибираше комисионни за милиарди. Та Единствено Булгартабак завариха комунистите, но не посмяха да го продадът, бат Бойко обаче като виден НДСВ-вист и бивш главен секретар от времето на Кобурготски не цепи басма и ще го продава.. алчен народ бе

30

антиЕС

преди 13 години

дойде ред да откраднат и Булгартабак

29

ДО 26

преди 13 години

ПРЕДИШНИТЕ ПРОДАДОХА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.А ГЕРБ КАКВО СА ПРОДАЛИ ДО СЕГА.

28

Азъ

преди 13 години

до 18 И сигурно е японец....!Като във вица-Връщат се взвод американски рейнджъри от джунглата-целите посинени и потрошени.Командира им ги гледа потресен,а ония обясняват-ома едни нови виетнамци в джунглата-високи,руси,много бият с кубинките.Командира-а ръцете не използват ли.Взвода дружно-не знаем защо,ама с ръцете си дърпат очите настрани!

27

Анонимен

преди 13 години

новият собственик ще се казва Гошко Пинкото, на 19 години, с 200 милиона евро зад гърба си. Преуспял герберист.

26

Анонимен

преди 13 години

кажете ми ГЕРБ с какво се различават от предишните ?едно нещо не са построили,само продават и точат. политика ден за ден

25

Яко далавери !

преди 13 години

Хайде и това взеха :) Дори "лошият" Костов не пипна нито БТК, нито Булгартабак. Цар Плъх продаде на безценица БТК на своите синчета. А те след година я продадоха с 1 милиард печалба.А за тези хиени остана само Булгартабак ! Ще я бутнат на някой "наш" човек за 100-200 милиона, после ще я продадат с 1 милиардче отгоре.Безобразието продължава с пълна сила !

24

Плебей

преди 13 години

От 22 години разпродават България уж за добро, а вървим от зле на по- зле и още по- лошо ще става. Управляват ни само крадливи, некадърни и егоистични политици. Частните монополи под тяхната опека разиграват коня си необезспокоявани от никой, определят цени, непосилни за народа и изнасят печалбите си навън, за България- нищо.

23

Цървул

преди 13 години

Нито Костов, нито Станишев, нито Кобурга продадоха Булгартабак. Боко също няма да го продаде защото Доган е по- голям тарикат от него и ще намери начин да попречи на сделката.

22

от 4

преди 13 години

Такааа.. обмених си доларче. Къде да го депозирам, за да финализираме сделката?