22

Анонимен

преди 13 години

Гледах архивни кадри по новините тази вечер от делото срещу Кумановския убиец и познайте кой му беше адвокат ?!? Председателят на ГЕРБ във Варна, небезисвестният адвокат на мутрите в близкото минало и кадър на ДС - Павел Димитров ....

21

до гуфи

преди 13 години

На много хора тук не им пука защо някой убива и изнасилва, те казват "смърт" и за тях проблемът приключва. Но нещата винаги са дълбоки, много дълбоки. Понякога човекът просто не е възпитан да прави разлика между добро и зло в детството си и като резултат не може да цени живота. В други случаи това може да се дължи на травми от миналото, които да отключат тъмната страна, дремеща дълбоко във всеки човек. Общото при повечето случаи че вината почти винаги е във обществото - във същите тези хора, чийто мнения четеш по-долу, същите хора, които казват смърт на изверга и повече не им пука за него. Никоя човешка черта не е създала повече чудовища от равнодушието и безразличието. Но много от безразличните *** забравят едно при определени условия те също могат да се превърнат в убийци и насилници и тогава други равнодушни *** ще пишат за тях смърт )))))))))

20

до 20

преди 13 години

Много филми гледаш.

19

до 13 гуфи

преди 13 години

не си ли помислял какви последствия ще има върху приемника,орган взет от престъпници-серийни убийци...

18

Анонимен

преди 13 години

И сега на какво ще ги осъдят?Тези затворници нямат друг избор!Все някога ще успеят да избягат.

17

Анонимен

преди 13 години

бе да ги застрелят и готово

16

до Гуфи

преди 13 години

Едва ли някой се интересува от реалната причина защо някой извег. Е убивал изналилвал и извършвал куп зврества.Ннякой го правят за удоволствие,други заради комплексите си трети заради пари кво значение има и на кой му пука наистина? Нека мрът

15

аРа

преди 13 години

и излезли в коридора............................ето това е "умно" решение

14

Анонимен

преди 13 години

Това е било момента за опита за бягство да ги отстрелят.Пазачите са явно страхливци!

13

оптомист

преди 13 години

За смътрна присъда

12

Гуфи

преди 13 години

А защо са стигнали до това да убиват къде е причината ? Ако е доказано нека да изкупят вината си с органите да ги дарят да спасят човешки живот . Съдебната система обаче е не съваршенна и много хора се набеждават за едно или друго нещо и лежат невинни . За това е добре да има доживотна присъда която да отменя ВРЕМЕННО смъртното наказание .

11

Оле!

преди 13 години

и тия *** ще ги храним доживот... :(

10

Ив.Котев

преди 13 години

В изолатора до живот.

9

Bo

преди 13 години

Що да ги разстрелват.Е в САЩ така им изпържват мозъците на такива с различни химикали че като краен резултат седят и гледат тъпо ухилено в една точка.Никви разстрели никви инжекции не е хуманно по добре да стои с промит мозък и да е подготвен за донор на органи ако се наложи.Хем по чисто хем по лесно..

8

Анонимен

преди 13 години

ИСКАМ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ПРИЛАГАНЕТО НА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ! НЕЖЕЛАЯ НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ ДА ХРАНТУТИМ ДОЖИВОТ ТАКИВА ГНУСНИ, ГАДНИ И ДОЛНИ ПОБЕСНЕЛИ ЖИВОТНИ! ТОВА НЕ СА ХОРА И С ТЯХ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДХОДИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО СЪОТВЕТНИЯ НАЧИН - НАЛАГАНЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ!

7

user

преди 13 години

Да ги вкарат в изолатора за цял живот. Без светлина, свиждания и разходки.След 1 година сами ще поискат да бъдат разстреляни

6

kurentzo lapas

преди 13 години

тия охраната са за бой-да ги беха пушнали,та да спрем да ги храним с нашите данъци тия рецидивисти...

5

Салахадин

преди 13 години

При бягство имат право и да ги застрелят.Но като знам и пазавантите в затворите какви са!!Връзкари от -до.А са можели на държавата да направят огромна услуга!!

4

нервна

преди 13 години

И за тая *** данъкоплатците харчат пари за издръжка?! Крайно време е да се разграничи понятието ЧОВЕК от ДВУНОГО.До дувара с превръзка на очите.И по един контролен за всеки случай.

3

гуньо

преди 13 години

Брей,какви са тия сегашните затвори щом пандизчиите бутат стените.