54

csrhaja

преди 13 години

DmuHML , [url=bwfobfcutcge/]bwfobfcutcge[/url], [link=gbnmafuyycoi/]gbnmafuyycoi[/link], fxqpjdudpqjg/

53

ro bo kop

преди 13 години

terminator i sie

52

1

преди 13 години

Дреме ми на ........ за тъпата им сватба.Палатки.......туристи........журналисти..........2 мрлд. олигофренисти.

51

ас

преди 13 години

ХАХАХА и бившето му гадже ще е там на Уйлям :Д да не зареже Кейт пред олтара :Д:Д:Д

50

сако

преди 13 години

Едно време и българските царе са правили такива сватби и са били най-влиятелните мъже по света. Цар Симеон Първи е обсаждал Константинопол, преговарял е с емира на Египет и т.н, цар Иван Асен е известен със сватбите на дъщерите си и т.н., а в онези времена Англия е била една селска държава в която се е говорило на френски и никой не се интересувал от английските селяци. Те са били в периферията на цивилизацията. А сега нещата се обърнаха.Англия е цивилизацията, а ние сме селяни от периферията.

49

до 36

преди 13 години

Относно охраната тука полудяха:))) Ченгета се гъзят над всеки канал и всяка дупка в търсене на скрити оръжия и бомбени устройства(мен лично 2 пъти ми проверяваха раницата, с която ходя на работа за 3 дена)...Параноята е пълна, за да защити световният елит от всенародната любов

48

Неразбрал

преди 13 години

Аз ли съм *** или на всички не им стана ясно,кои ще са най-богатите хора на сватбата.

47

123

преди 13 години

АМА ЧЕ ***!ТОВА ЛИ Е НАЙ ВАЖНАТА НОВИНА?ХОРАТА ИЗМИРАТ ОТ БОЛЕСТИ И ГЛАД, ТУК НИ ЗАНИМАВАТ КОИ ОЯДЕНИ СНОБИ ЩЕЛИ ДА ХОДЯТ ДА СЕ РАЗВЯВАТ НА КРАЛСКА СВАТБА!БРАВО НА НАШИТЕ *** ЖУРНАЛИСТИ!!!

46

до еми

преди 13 години

Народът не е загубен еми, просто опитва всяка алтернатива от двайсет години. Какво са виновни хората че всички управляващи са ***. Пробвай да го използваш тоя мозък.

45

Анонимен

преди 13 години

Аман от снобските изпълнения на английските ***. После пак ще се окжае, че тоя е ***, жена му ще хукне по някоя рязана карабина и драмата ще е на ниво. Някакви типове, окрали цял свят и живеещи на гърба на хората са ми най-последната грижа... Да не говорим, че поради подкрепата на англия за Турция българия се е освободила толкова късно от турско робство. Потушаването на Априлското въстание сащо е било под английска протекция.

44

еми

преди 13 години

Сега се пенявите за Симеон Сакскобурготски,а кой ви би по главите та 90% гласувахте за него.Спомням си какво чудо беше и никакви разумни доводи,да се помисли ,да не му се вярва толкова,не можеха да ви убедят.Говореха социолози предупреждаваха ,ама не, та не.Тоя загубен народ гласува ,и не му дойде акъла и пак повтори същото с Бойко Борисов.За сведение не съм от БСП ,а от СДС.

43

UK

преди 13 години

Британският кралски двор публикува списъка с гостите на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, в който влизат кралски особи, политици и обществени дейци, както и звезди от спорта и киното, военнослужещи и представители на благотворителни организации, се казва в комюнике на кралската пресслужба.Сред поканените представители на "чужди кралски фамилии" е "цар Симеон и царица Маргарита Българска", пише в комюникето.Бившият български монарх /1943-1946/ и премиер /2001-2005/ е поставен на пето място сред височайшите короновани особи непосредствено след принца и принцесата на Астурия, престолонаследника на Бахрейн, белгийския принц Филип Сакскобургготски и неговата съпруга Матилде, султана на Бруней.Бившият български монарх, кралица Елизабет и белгийският крал Алберт произхождат от една династия - Сакскобургготската.На сватбата ще присъстват също така представители на датската, гръцката, холандската кралски фамилии, а също така принцът на Монако и емирът на Катар. Заради трагедията в Япония, престолонаследникът на трона на хризантемата и неговата съпруга няма да присъстват.Някои от гостите вече разказаха, че са получили поканите в светлокафяви пликове под формата на картички от тънък бял картон с корона и златни вензели на кралица Елизабет , отбелязва РИА "Новости".Самата сватбена церемония ще се състои на 29 април в Уестминстърското абатство в Лондон. Списъкът, публикуван днес, съдържа имената на гостите, които са потвърдили своето присъствие в абатството и е официален, съобщава БГНЕС.Сред поканените са - футболистът Дейвид Бекъм, с който принцът в качеството си на президент на английската футболна асоциация е бил посланик на неуспялата английска кандидатура за Световен шампионат през 2018; режисьорът Гай Ричи и музикантът Елтън Джон, които са приятели на Кейт и Уилям; актьорът Роуън Аткинсън, който се прослави не само като мистър Бийн, но и е приятел на бащата на жениха - принц Чарлз Уелски.

42

гали

преди 13 години

Грехота е при този гладуващ свят да ни занимават с тези особи. До кога демократичните общества на Обединеното кралство ще издържат кралския двор и неговия антураж? Няма ли да се вземат в ръце и да скъсат с тази архаична традиция. Ако се касаеше за източните страни много акъл щяха да дават, но за тях това е въпрос на "чест". Видяхме тука един със синя кръв- бай Симо Ментата- колко направи за народа и колко за себе си и за простакесата Мария Луйза.

41

вили

преди 13 години

Никаква Бг-знаменитост не е поканена, каза Гала по Нова. Леле как така??? Дорива ми се:(((

40

marin

преди 13 години

edna atomna bomba e dostaty4na da izbie polovinata kapitalisti da vidim dali na onq svqt mogat da si vzemat parite

39

gtf

преди 13 години

А бабаит Бойко родоотстъпник нема ли да го поканят ?

38

Пффф

преди 13 години

"Ал Кайда".... не че ви симпатизирам или нещо, но този панаир на суетата е перфектната възможност да тупнете бая хора от списъка ви накуп ! Тази сватба ще направи света ни в пъти по ПРИКАЗЕН, ХУБАВ И ЩАСТЛИВ ... а децата в Африка за пореден ден "гулияят"...

37

Кинг Джон

преди 13 години

интересно кои са двамата диктатори от списъка ;-)

36

ДОНИ

преди 13 години

каква свадба.

35

do da

преди 13 години

Тъпите и комплексирани са тези като теб, дето се интересуват даже и от жълтото по гащите на разни особи, па били те и кралски. Не обиждай българския СЕЛЯНИН!