23

Анонимен

преди 13 години

Безплатна екскурзия до Европа-няма лошо! Хайде всички да им ставаме фенове,поглеж сме издействали безплатни автобуси до Лондон..

22

Анонимен

преди 13 години

Е че какво толкова, на момичето му се е приходило до WC :))))))))

21

Аз пък силно

преди 13 години

се чудя, ще има ли какво изобщо да се види на първата брачна нощ??? :-)

20

фенка на 17г.

преди 13 години

И аз искам да отида на сватбата. Голяма фенка съм. Сигурно ще е много романтично.

19

КК

преди 13 години

Ако в най-скоро време не обявят live stream в 3D-формат на първата брачна нощ, се кълна в герба на семейство Мидълтън, че ще отменя поръчките за фланелка с щампа на кралското семейство, както и на реплика на сватбената торта с флорални мотиви!!!

18

WTF

преди 13 години

А подобна просташка истерия ще има ли отново, когато тая островитянска *** си тури короната и изрита от ложето грозния шебек, който с всяка следваща година все повече замязва на стряскащия си баща?!?

17

varenia

преди 13 години

*** много сте прости, четете между редовете, очевидно го прави от сантименталност и в памет на майка си! Само негативизъм, ми дайте всички да се интересуваме от сватбата на съседите и дали ядат прасе или агне!Пффф!

16

Анонимен

преди 13 години

Годишнината от Априлското въстание беше отбелязана в българските телевизии с излъчването на турски сапунки.За кралската сватба във Великобритания,нямаща нищо общо с България, ще се излъчват филми по темата -игрални и документални,новини,преки репортажи .....Зрелища да има.....Явно това се гледа,което пък показва....деградация!?

15

Вики

преди 13 години

Колко глупави хора има посвета :)

14

Анонимен

преди 13 години

WC-ТУК ТАКИВА ГИ ИМАМЕ МНОГО

13

Не разбирам

преди 13 години

След като ще бъде излъчвано на живо в ю туб ,защо ще пътува ,ща дава сума пари , след като надали ще зърне нещо в тълпата?От друга страна луди колкото щеш ... За чужда сватба и за сейр и кожата си ще продаде...

12

Пич

преди 13 години

"Просто тези ги дават по новините, а колко стотици хиляди има, за които никога не сме и чували, но пък се ползват с огромни привилегии! Не се нервирай, ами се радвай на слънчевия ден ;) "Ама не мога да не се нервирам бе човек. Тези глупости ги има благодарение на малоумната и овчедушна тълпа, която ги храни и пои. Ако англичаните не им даваха пари всяка година, сега Уилям щеше да работи в Макдоналдс, аз така го виждам и много ще му отива.

11

Анонимен

преди 13 години

Ако някой направи подобна стачка в България ще умре от глад и стотинка няма да получи.

10

Анонимен

преди 13 години

ДУШЕВЕН ОРГАЗЪМ !!!!!!!!!

9

Чичо Пичо

преди 13 години

Пич, така е... Обаче такъв е светът ни - винаги някои са се раждали привелигировани, и занапред ще е така. Просто тези ги дават по новините, а колко стотици хиляди има, за които никога не сме и чували, но пък се ползват с огромни привилегии! Не се нервирай, ами се радвай на слънчевия ден ;)

8

Анонимен

преди 13 години

Журналята изтрещяха покрай тази сватба!

7

Пич

преди 13 години

Някой може ли да ми каже с какво точно Уилям и Кейт са допринесли за обществото, какво точно работят, и с какво точно са полезни?! До кога на този свят ще се раждат хота, които по рождение имат привилегии и цялото общество трябва да им се кланя? Не мога да рабера защо англичаните крепят тази монархия и плащат от бюджета, за да може някаква разглезена пикла да носи пръстен за 100К паунда и да харчи милиони за сватбата си. Че някой даже гладували, за да видят сватбата ... този свят не върви добре.

6

Бай Ганьо

преди 13 години

ХА-ХА-ХА... Кви кралеве? Кви 5 лева? Нали и те *** ***.. ай ш'ги *** в катилите .. аман от английски ***!

5

Дядо Мраз

преди 13 години

По дяволите, на мен ми писна от тази истерия около тази сватба! Дори има и филм за тези двамата, ще го показват в неделя, по същата телевизия която ще дава сватбата. Що не дадете в пряк ефир как мизерстват българите в провинцията, или да дадете как се напиват в несвяст британците в България?

4

Пеликана Грую

преди 13 години

Да, и аз гладувам една седмица за да прелетя дотам и да им се изтаковам на сватбата!