21

samodiva

преди 13 години

и между другото *** би трябвало да знаят коя съм и моят е майл защото това се изисква в регистрацията на сайта. И после елементарното възпитание и учтивост изисква да си оставиш ти координатите е не да искаш това от мен ,не е тактично най малкото...

20

samodiva

преди 13 години

vafaculo !не давам нищо !

19

samodiva

преди 13 години

какво ти пука коя съм ? да много съм стара и съм много грозна , почти като смъртта .Ако ви дразни присъствието ми , спирам.Не , не съм журналистка и не искам да бъда :) Обаче много ги уважавам тези хора :)

18

Анонимен

преди 13 години

"... и отбеляза, че час от нея вече не отразява ...""... час ..."??!?!? По-вероятно да е"... част ...".

17

самопитомна

преди 13 години

и да уточня!За ръст не споря ако не е повече от 176 сантиметра.Телло: ръста - 100.Да не си заядлива ако караш климактериум и да имаш спортно телосложение.Години над 48 защото с по млади компаньонки не общувам.Комерсиалните запознанства също ги мразя.Не обичм и жени които с шепа вълна като "хубавата Елена" правят войни.Ще чакам да си качиш адреса мило!;)

16

самопитомна

преди 13 години

"Уикилийкс" си е творение на службите с цел контролиране на глупаците противопоставящи се на изчадията контролирани от центъра сащ.Нека някой се опита да спори!За да го осера с доказателства.

15

самопитомна

преди 13 години

Самодивке,извинявай,че така се обръщам,но защо *** трябва да провокират?Дай някакъв адрес и дори и да си бабе журналист ще се разберем.Само да не си грозна като смърта разбира се.Искам да уточня за всеки случай.

14

стг

преди 13 години

ами не бе трябва да бъдат оставени *** да си правят каквото си искат, утре ще ви опънат отзад и ще им пазите правата, тия дето ги гърмят по арабските страни права нямат ли, невинни значи че не са успели да намерят факти да ги осъдят а не че не са виновни изобщо

13

Анонимен

преди 13 години

DA I EDIN MARMOT........MAZNITE AMERIKANCI NASOCVAT VNIMANIETO KAM NIAMASTI OBSTO STANI ZASTOTO TAKA E IZGODNO.A,UIKILIKS E TVORENIE NA CRU ZA SAZDAVANE NA DOSTOVERNOST NA DEZINFORMACIONNITE KAMPANII.

12

Анонимен

преди 13 години

Да видим сега Русия как ще ги критикува...

11

Анонимен

преди 13 години

Изводите за "демократична" Америка ги оставям на вас :) Очевидно департамента не отрича информацията :)

10

С.М.

преди 13 години

Смешно, цял свят гони "терористи" дето ги няма :-) Блажени са вярващите...

9

Аре стига

преди 13 години

Аре стига с тази милиционерска *******стия за лов на "вещици"Що копирате чужди социални модели бе ***?Не забравяйте че власта пуска армия и танкове с/у протестиращи.Аз ли запалих Райкстага?Аз ли запалих партийния дом у Софето?Аз ли мачках протестиращи с танкове в Китай,Аз ли трепем в Африка.Първо мислете.Всичко това си го мислят властите,без превратите разбира се.

8

Анонимен

преди 13 години

Смях , е как така само тези държави сте цитирали Или ви е страм да пишете ,че е имало и от ЕС .за Италия съм на 100% уверен За Франция се беше появило някъде .Но не са само те Днес .бг на цензура ли ще си играете .

7

samodiva

преди 13 години

защо садизма на военните трябва да бъде секретна информация ?

6

Анонимен

преди 13 години

AMERIKANSKITE GNIDI SE OPITVAT DA PREHVARLIAT VINATA NA DRUGI STRANI S POMOSTA NA IZMISLENIA UIKILIKS

5

е

преди 13 години

Всъщност то и тук го пише, но няма цифри. Доказано невинни хора лежат в американските затвори. Властите признават това, но не ги освобождават. Или може би вече са освободили някои? Знае ли човек.

4

e

преди 13 години

От друго място прочетох, че голямата част от затворниците са невинни. Просто са били на грешното място в грешното време."От 220 души, класифицирани като опасни терористи, 150 са невинни афганистанци и пакистанци - шофьори, фермери и готвачи."

3

Танастасий

преди 13 години

Ми те там си лежат хора без съд и присъда че и доста невинниДа им *** и кривата демокрация келава-полицейска държава,и то на цивилните полицай

2

Осъденият

преди 13 години

Американското правителство осъдило. То да вземе да се осъди само това правителство, че нещо престъпленията му са бая множко.