27

Алиса

преди 13 години

Христос Воскресе и това е победа над смъртта!Има ли по голямо 4удо на Земята от това.щастлива съм,4е вярвам в Господ и ве4ния живот,благодатният огън е небесен дар.

26

Димитър

преди 13 години

малко са хората които са докоснали свещения огън който е отишал с вяра не може да се изгори Престанете да пишете глупости за Бог това че не вярвате е ваш проблемако човек не оважава себе си не оважава никой.

25

Анонимен

преди 13 години

До 29Уважавам правото ти да вярваш в каквото си поискаш, ама защо не уважаваш и моето - да не вярвам в глупости? Не вярата, а разумът ще спаси хората. Най-лесно е да повярваш в поредния месия, по-трудно е да разбереш дали наистина е такъв.

24

Анонимен

преди 13 години

Боже предпочитам да стана мюсюлманин и да се кланям 5 пъти на Бог, вместо да вярвам в такава глупост- к'ви са са тия огньове и чудеса бе- в кой век живеем!

23

Вяра

преди 13 години

Това е да имаш вяра и надежда и този огън също сплотява тези вярващи и недейте да пишите разни глупости.Много е просто ,трябва всички да сме единни независимо дали е истина или не ,просто вярвай в чудеса.Това е като магия и нека да го сахраним като добро начало за добър живот.Весели празници и вярвайте защото само вярата ще спаси човечеството.

22

bg

преди 13 години

fa6is............sme6nik

21

Анонимен

преди 13 години

изтриха ми коментара, в който питам защо не трият онзи за мюсюлманите. Смяяях!

20

Анонимен

преди 13 години

Честит празник на Боко Магистралата. Нали той е Бог на поне половин България.

19

Анонимен

преди 13 години

До 23Ако *** в сайта бяха поне средно интелигентни, щяха да знаят, че да се всява расова, етническа, религиозна и прочие омраза е наказуемо. Ама след като "новините" не успяват да препишат без грешка, какво остава за модерацията на форума?!:) Инвесторе, инвесторе - май и всичкият ти бизнес е все толкова ***.:)))))

18

Приказка мечта

преди 13 години

"Народът отвън очакваше в молитви, докато висшият духовник не излезе навън с горяща свещ, за да предизвика ликуващите възгласи на богомолците: "Аксиос" "Хахахаа висшия духовник с горящата си свещ им е казал:"Ак..те оста да ви ... в г.з. "После миряните послушно взели огън от неговата "свещ" и дали и на ближния си по малко огън от свойте "свещи". Най-накрая всички севтели в благодатната светлина на "свеща" на висшия духовник. А накрая и децата.Лоши хора са "духовниците" от мен да го знаете.

17

друговерец

преди 13 години

Аз изповядвам религията на Оранжевите хора на Багуан Шри Раджнееш, и мога да ви кажа, че освен че сме по-малобройни от всички останали религии с нищо друго не се отличава нашата вяра от вашата.

16

Анонимен

преди 13 години

*** ненормалника трябва да си , за да вярваш че от небето се спускал огън за да запали свещ.

15

Анонимен

преди 13 години

Догмата е против живота, защото животът е развитие, а покоят е смърт.

14

до 6

преди 13 години

Не вярвам да е такова- няма как да е такова. Блажен е този, който е повярвал преди да го види. А иначе трудно ми е да разбера догматиците, не за друго, ами защото когато ограниченията престват да бъдат полезни- те стават бреме.

13

Анонимен

преди 13 години

Подкрепям номер 13. И за мен Николай е чисто и просто ненормален фанатик! Вреден е за църквата. Мога да изброя поне 3 негови *** изцепки за последната година

12

Анонимен

преди 13 години

Един форум се познава по ***. В този те са *** и това не е обида, а оценка. Само, че тъпите модератори правят така, че във въпросният форум да влизат само адекватни на техните изисквания хора. Амин! :)))

11

Анонимен

преди 13 години

Продължение от 11Та на някой не му харесва това, че съм атеист и не приемам на сериозно изявлението по БТВ на духовника Николай, който със странен вид обясняваше чудото на огъня. Че този човек е не просто болен, но и вреден за църквата и вярана изобщо.

10

Ананас

преди 13 години

Тая, на снимката, се радва, все едно е хванала Мойсей за Жезъла!Тъй, тъй, радвай му се!

9

Анонимен

преди 13 години

До дежурният педератор на сайта: Скъпи, би ли ме светнал поради що днес ме банна три пъти? Че то и по Татово време имаше повече свобода на словото.:))

8

Унуфрий

преди 13 години

Мале какви злобни ***, запазете си коментарите за вашето жалко съществуване!